美容扮靚

跳至

首頁
23456...14

尾頁

子爵府

我任何時間都可以 ( 粉紅)

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 elisa 於 09-5-5 16:47 發表

5. Kwan ..........紅磡區(粉紅色)

但賣家既交收地點咁寫BOR?如果荃灣線你OK嘛?
最好可以去晒深水步,因為有3個可以嘛,咁就可以再平D,如果多過5人,我會再問佢可唔可以平D,不過要去同一個站囉!
交收請盡量於以下地點:藍田,觀塘,牛頭角,旺角,太子,長沙灣,深水埗,大圍,沙田,大埔,粉嶺 ,上水,測魚涌,北角

[/url]

子爵府

http://item.taobao.com/auction/i ... tml?cm_cat=50010751

你們有興趣嗎?

公爵府

我而家問下先!

[/url]

公爵府

問左喇,佢話太重,唔送呀!
我之前都搵過,不過都要成$400-$5xx,比visa仲要比銀行charge,仲貴過係hk買!

[/url]

公爵府

問左喇,佢話而家road show賣左廣告,多左人買,可能要等星期尾先有貨,如果要5個就$430(唔同地點交收),$420同一地點交收
係咪有人有興趣呀?
我住深水步架,大家睇下可唔可以約埋一齊!

1.natalielin.........深水步(任何時間)....pink
2.LittleMiyo........ Tsuen Wan.....Pink
3.eunicemama......深水步(8:30-11:30 or 2:00-5:00).....pink
4.namanyi.........深水步(任何時間)....pink
5.elisa (kwan).......紅磡........pink

請問littleMiyo, elisa可以去深水步一齊交呀,最好係2:00-4:30啦,咁大家都可以平d,thx!

另如果再有媽咪想要,都請一齊去深水步交,如果人多d,咁我就再問yahoo個賣家仲有冇得得平,過左今晚就唔等,因為怕太耐會比bk block,可以的話,請其他媽咪pm個電話比我先,咁方便d!

[/url]

民房

我都想買呀

1.natalielin.........深水步(任何時間)....pink
2.LittleMiyo........ Tsuen Wan.....Pink
3.eunicemama......深水步(8:30-11:30 or 2:00-5:00).....pink
4.namanyi.........深水步(任何時間)....pink
5.elisa (kwan).......紅磡........pink
6.pancakelover.......深水步 (2:30-4pm)....pink

原帖由 natalielin 於 09-5-5 17:29 發表
問左喇,佢話而家road show賣左廣告,多左人買,可能要等星期尾先有貨,如果要5個就$430(唔同地點交收),$420同一地點交收
係咪有人有興趣呀?
我住深水步架,大家睇下可唔可以約埋一齊!

1.natalielin.........深水步(任何 ...

複式洋房

回覆 67# pancakelover 的文章

我想在紅磡交收,因為搭車到深水埗的車資
都要多過$10,不如我比$430的價錢,可不
可以呢?

伯爵府

好媽媽勳章

我都想買呀~~

6.pancakelover.......深水步 (2:30-4pm)....pink
7.jennynini..........官塘 (時間要約, 因為on shift)....pink

大宅

didima....pink...want causeway bay 交收

公爵府

7.jennynini..........官塘 (時間要約, 因為on shift)....pink
8.didima....causeway bay...pink

因為大家地點都唔同,我問下佢而家有8個,睇佢可唔可以分幾個地點交,同最平幾多錢啦,不過請揀返人地既指定地點啦!

另請PM埋你地既電話比我,我可以方便約你地,請於標提打"旋轉踏步機01"
個NO,請跟你自己既NO打,方便我睇PM個標提已知係邊個,THX!

[/url]

公爵府

各位,

有好消息呀,我搵到淘寶有個$160
快遞$120
$280咋,不過要各自bid喇!
http://item.taobao.com/auction/i ... tml?cm_cat=50010751

[/url]

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

如果大家買咗粉紅色呢部, 上黎分享下, 我都心郁郁想買, 最近膝蓋不好, 不宜跑步及踏樓梯機.

子爵府

我唔識係淘寶買呀 ? 咁之前 yahoo 果度仲買唔買 ?

別墅

有冇人買左啦??

大宅

回覆 4# natalielin 的文章

我都想買...哪裡有

公爵府

原帖由 LittleMiyo 於 09-5-6 10:27 發表
我唔識係淘寶買呀 ? 咁之前 yahoo 果度仲買唔買 ?

因為淘寶平d,我會去淘寶買呀,如果你地仲想去yahoo買,可以收齊資料後(請於list度講自己去淘寶買定照舊yahoo買,如果自己買就打"自己",如果照舊去yahoo買就打"yahoo"),睇下仲有幾多人去yahoo買先,咁我都可以幫你地問既!

如yahoo買,請不要加人喇,或你地自己搵個做聯絡就冇所謂!
同埋唔好叫我幫你去淘寶買,因為visa收既charge,我唔知幾多,所以唔知收你幾多錢好,如果等月結單又好耐,同埋件野太重,湊住2個交收都太難,thx!

[/url]

公爵府

1.natalielin.........深水步(任何時間)....pink....自己
8.didima....causeway bay...pink

[/url]

王國長老

月餅勳章 王國長老

站長公布:為保障國民利益,由即日起所有新舉行之集體訂購活動將限於「集體訂購」討論區內進行,並得由站方批核以方便管理及追查。任何在其他討論區舉行之訂購活動,將會被刪除而不作任何通知,敬請留意,謝謝!

別墅

natalielin~你係淘寶買左試用完遁得上黎講呀~
等你分享呀~

首頁
23456...14

尾頁

跳至