時政擂台

跳至

首頁

尾頁

男爵府

180 發表於 19-6-23 13:00
補充 , 無論係邊個,咁做都係好無恥, 假設角色反轉,如果吹1樓嗰位係撐警, 而仇警嘅人講同樣說話, 都 ...

你講得好岩呀!好多黃絲都好無恥,之前有高官既仔死咗,有警察意外食咗,都好多無恥既黃絲話抵死呀!

男爵府

zayma 發表於 19-6-23 13:06
你講得好岩呀!好多黃絲都好無恥,之前有高官既仔死咗,有警察意外食咗,都好多無恥既黃絲話抵死呀!
...

有警察意外死咗

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

zayma 發表於 19-6-23 11:40
食藥留番俾啲黃絲食啦!

有病嘅人,係冇分藍、黃、黑、白的。
咁簡單嘅道理你都唔識,真係要睇醫生check吓,保重吖!
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

男爵府

wawaliluk 發表於 19-6-23 13:09
有病嘅人,係冇分藍、黃、黑、白的。
咁簡單嘅道理你都唔識,真係要睇醫生check吓,保重吖!
...

你都係呀,記得睇下心理醫生,唔好為咗反政府反到無哂人性呀,保重啦

公爵府

zayma 發表於 19-6-23 13:12
你都係呀,記得睇下心理醫生,唔好為咗反政府反到無哂人性呀,保重啦
...

我話緊你浪費死者,你又up乜春,真係病入膏盲,連字都睇唔明。
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

公爵府

wawaliluk 發表於 19-6-23 13:14
我話緊你浪費死者,你又up乜春,真係病入膏盲,連字都睇唔明。
...

消費

大宅

BK的理念同信耶穌必得救一樣,信佢之前衰物都得。無論你壞事做盡,只要死左,就被封上神枱,評不得。死了是過去式,是歷史,要從中學習。秦始皇死左好耐啦,你又評佢功過?

男爵府

wawaliluk 發表於 19-6-23 13:14
...

我話你反政府反到無哂人性呀,乜你病入膏肓,連字都睇唔明咩?

男爵府

MrAugust 發表於 19-6-23 13:22
BK的理念同信耶穌必得救一樣,信佢之前衰物都得。無論你壞事做盡,只要死左,就被封上神枱,評不得。死了是 ...

黃絲的理念,我諗我永遠唔會明白

男爵府

+1人士,不值一提

公爵府

zayma 發表於 19-6-23 13:24
我話你反政府反到無哂人性呀,乜你病入膏肓,連字都睇唔明咩?
...

我有話反政府咩?
邊隻字?cap圖呀!
我呢個post一路都係話你唔尊重死者,藍絲藍到連尊重人都唔識,可悲!

男爵府

wawaliluk 發表於 19-6-23 13:41
我有話反政府咩?
邊隻字?cap圖呀!
我呢個post一路都係話你唔尊重死者,藍絲藍到連尊重人都唔識,可悲! ...

呀,依家又話自己唔係反政府喇,明喇明喇

伯爵府

每人有每人想法,但始終係人命,佢都有父母親人,唔應該講太多吧。

公爵府

zayma 發表於 19-6-23 13:43

吓,你仲咩轉移視線,我話你人格有問題,係度消費死者,你就不停反駁屈我反政府。
你人格有問題,就亂屈人,真可悲。

睇清楚我覆你咩野!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

公爵府

zayma 發表於 19-6-23 13:43

我回覆在#20, 63, 65,66, 71,74,
有邊隻字係反政府?
有時間去進修,充實自己,唔識字、就多看書。

男爵府

wawaliluk 發表於 19-6-23 14:01
我回覆在#20, 63, 65,66, 71,74,
有邊隻字係反政府?
有時間去進修,充實自己,唔識字、就多看書。

你夠膽講自己唔係反送中反政府?
你支持班學生又有無諗辦法或行出去救死者?淨係識上網也文也武,我開po講其實有辦法可以避免犧牲性命,你一入黎就無禮貌話人up乜春,你又好叻好高尚?啲人拎支白花講足幾日幾夜就叫悼念,我話可以避免就叫消費?你地班人除咗得把口仲識做啲乜野去保護班學生呀?我開po就係想話你地呢班推學生去死既人無人性呀!

公爵府

zayma 發表於 19-6-23 14:12
你夠膽講自己唔係反送中反政府?
你支持班學生又有無諗辦法或行出去救死者?淨係識上網也文也武,我開po講 ...

首先我在此post沒有表達任何政治觀點,我亦唔會對死人唔尊重,這些是自身的修養,唔同level嘅人係唔會明。
人已死,現時再說什麼也不能補救一條人命,只希望樓主說話前應三思,你呢個post開咗後,其後大部分回覆你的jm也不值你所言,你真係覺得你啱?你知唔知你up緊乜?

公爵府

wawaliluk 發表於 19-6-23 14:22
首先我在此post沒有表達任何政治觀點,我亦唔會對死人唔尊重,這些是自身的修養,唔同level嘅人係唔會明。 ...

與唔同level嘅人好難溝通,此post亦再回。

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

wawaliluk 發表於 19-6-23 13:53
吓,你仲咩轉移視線,我話你人格有問題,係度消費死者,你就不停反駁屈我反政府。
你人格有問題,就亂屈人 ...

同佢嘈乜鬼丫,我都費事理佢。 跟本無論黃藍,咁去消費死者, 實在無恥無良知。

佢可以睇唔起死者尋死目的, 無論呢件事係意外好, 固意尋死都好, 利用呢件事去講呢d咁無恥嘅野, 同佢再理論落去跟本冇意思。 佢是否無恥, 無良知, 睇呢個post嘅人心中自有定論。

無論撐任何一方, 撐到咁無恥無良知, 都已經輸了人性,良知。

所以我喺你, 就費事再理佢。
如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

男爵府

wawaliluk 發表於 19-6-23 14:22
首先我在此post沒有表達任何政治觀點,我亦唔會對死人唔尊重,這些是自身的修養,唔同level嘅人係唔會明。 ...

無錯!你係呢個po無表達任何政治觀點,但你心中帶有政治立場,你話大部分回覆也不值我所言,係因為佢地全部心目中都帶有政治立場,我呢個po內文中毫無一句對死者唔尊重,你地覺得所謂唔尊重,完全係因為政治立場,sorry,我一啲都唔覺得你地又見得有幾尊重人。

首頁

尾頁

跳至