時政擂台

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

我是靚媽 發表於 19-7-15 07:36
唔止嗰個,係佢身边㩒警員俾佢剪手指 嗰班都好恐怖。好似黑社會行家法。另班究竟咩人? 希望祗係一班社會 l ...

剪手指,唔係打到斷,咁兇殘

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台,時政話題請到時政帖出帖,重覆犯反版規會作出處理,謝謝。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

WARBIAU 發表於 19-7-15 08:52
-見到樓主呢d人我地就唔應該留言,費事佢地負能量污染哂公海,我地個個講事實,佢地就喺度扮可憐睇唔到 ...

梗係,驚民意逆轉嘛,仲唔急急腳補穫咩 盡量盡量叫我哋同情班暴,盡量盡量淡化警察既傷勢,衹係1個斷手指喎 ……

子爵府

我是靚媽 發表於 19-7-15 08:51
夠未阿你 一個都歉多呀!

當然一個都吾好受傷!

但真係要講事實同吾好散播一的假相同消息, 香港吾好再撕裂落去了!

子爵府

nobodyfool 發表於 19-7-15 08:57
一個咬斷手指唧?你冇野話?一個都嫌多啦

我冇講 "唧"! 請你吾好歪曲我講嘅野, 我只係講吾好未經查證亂放消息及發報假相.

其實藍黄兩边都適用.

珍珠宮

JO_100 發表於 19-7-15 09:19
我冇講 "唧"! 請你吾好歪曲我講嘅野, 我只係講吾好未經查證亂放消息及發報假相.

其實藍黄兩边都適用.

今早tvb 已報導只有一個警察被咬断手指.

樓上呢句你寫既,嗰唧字我講既,有冇歪曲你,自己睇

公爵府

貓狗褓姆 BK Milk勳章

Ytteb 發表於 19-7-15 05:55
係咁製造仇恨,叫人del app, 成班令人只會記著仇恨,忘記左同情心

所以我唔去公海,我過黎呢度取暖
沒有暴政 只有暴徒
香港媽媽不代表我

別墅

畀面勳章

係咁製造仇恨,叫人del app, 成班令人只會記著仇恨,忘記左同情心

佢地最叻呢招, 叫人del app 威脅BK del d 帖, 好彩BK 呢到正常人都多, 支持得住

子爵府

In2c68 發表於 19-7-15 10:18
佢地最叻呢招, 叫人del app 威脅BK del d 帖, 好彩BK 呢到正常人都多, 支持得住
...

如果你話連登係一面倒
bk公海係接近另一個極端

公爵府

Ytteb 發表於 19-7-15 10:28
如果你話連登係一面倒
bk公海係接近另一個極端

呢度嘅人比較正常,明辨事非
同情心正常人都有,但都要睇吓用係咩人身上,如果你係指班暴徒,sorry,我只覺佢哋抵屎,自己攞嚟,話我冷血都係咁話

男爵府

我見到bk才感覺到正能量,見到fb及連儂牆就感到負能量
是多"慈母"才可以對暴徒有惻隠之心

子爵府

nobodyfool 發表於 19-7-15 09:27
今早tvb 已報導只有一個警察被咬断手指.

樓上呢句你寫既,嗰唧字我講既,有冇歪曲你,自己睇

咁我寫左個事實出黎, 有什麼問題? 我寫一個, 是因為尋晚有jm 話三個!

你加個唧字落去, 就係你有問題!

吾確定事實, 亂放假消息同假相都係錯!

鬧/評論都係自由. 但吾好用吾確實的資料加深矛盾!

伯爵府

暴徒吾會得到人同情,只會人人喊打⋯吾好同情心泛濫,要用對地方。

珍珠宮

牛年勳章

沒有暴政,只有暴民!

男爵府

回覆樓主:

你怕冇人支持暴徒,連登呀
吾可以分化你問下黃屍,政棍幾時先肯收手啦

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

你打死隻甲由會唔會感到傷感? 何況呢班係怪獸甲由, 打極都有, 又打極都唔死

男爵府

JO_100 發表於 19-7-15 09:19

其實藍黄兩边都適用.

新聞出左都未証實,你睇毒果定立場呀

珍珠宮

JO_100 發表於 19-7-15 12:26
咁我寫左個事實出黎, 有什麼問題? 我寫一個, 是因為尋晚有jm 話三個!

你加個唧字落去, 就係你有問題!

有個唧字有乜問題,嗰帖係我回應我寫喎,你都幾好笑,我嗰句係回緊其他jm,唔係bk寫乜都要你班黃人批准呀

唔好再講咩假相假資料,尋晚件事啱啱發生情况確實混亂,如似我唔係香港都係睇bk,網站新聞知道消息,到今朝我睇到新聞都話係2個斷指呀!你講衹有1個我係咪又可以話你亂放假消息??!

珍珠宮

callymum 發表於 19-7-15 12:46
新聞出左都未証實,你睇毒果定立場呀

火滾!壞腦都冇得救!

首頁

尾頁

跳至