時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

tester5 發表於 19-8-5 16:57
田少今次真係令我刮目相看,好過保皇、民主派議員多多聲。
理性、務實、肯對話。
...

Agree

大宅

mln 發表於 19-8-5 15:29
不知為何我又好撐特首

講真最重點都已經回覆了,還要回什麼?或許林太想下台, 中央又唔肯呢?又或是中央故 ...

支持特首

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆 chriswongbaby 的帖子

邊個上都比人反對再反對啦,老董上,因為佢係個和善的商人,好老板所以D議員就好鍾意玩下佢,無耐亞爺唔like佢太純太好蝦就叫佢落台,大家話英國佬果個套正,好,咁咪比老曾上low,佢一直跟英國佬做野,咁咪又比佢試下用返英國佬果套啦,又比人插貪,係要拉佢落馬,林鄭都係頂隻鷹者,有咩決定都要比亞爺過目,老頂話咩就做咩架啦,林鄭要走,老頂比就好易,唔比更易.
<br><br>

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

講事實,我現在對呢個政府處理呢件事也很失望!

公爵府

chriswongbaby 發表於 19-8-5 13:02
都唔奇丫林鄭真係好唔掂, 第二個上好過

咁既時勢,邊個上都死

男爵府

中學作文題目:假如我是林鄭
你哋有橋嗎?
交通全面停駛,等佢哋無得阻塞?
食肆通通關門,等佢哋無得開飯?
商場落閘放狗,等佢哋無冷氣嘆?

首頁

尾頁

跳至