夫婦情感

跳至

首頁
23456...7

尾頁

大宅

d

大宅

秋天與楓葉 發表於 19-8-29 01:52
老婆大肚特別係第一胎,正常男人係會好緊張、呵護備至、多啲陪老婆
當個老公連老婆大肚時都當老婆係草,bb ...

唉我都唔知, 其實佢平時對我唔差,
但我都覺得佢好冷血同恐佈, 今日係咁望返佢叫雞既異國風精品酒店果d相, 覺得好噁心
其實我係首先發現8月21日佢定位無拿拿去左旺角酒店先,
果日我係咁打俾佢, 佢唔忍果日有見到, 之後前日先望望下先望到佢8月1日去左九龍塘, 仲要有埋張相
我有左時唔係冇同佢搞野ga, 真係似上癮多
之前叫佢去disney住一晚都唔肯, 原來d錢去曬酒店同人開房

佢而家delete左telegram, 講以後唔會再去dd地方
只係我係咁不斷諗反張相, 停唔到, 一出街望到d人著裙同白色lace衫我都會諗起
好心痛

大宅

ahusband 發表於 19-8-28 22:38
妳咁好容易變情緒病,碰著懷孕期間搞搞下又產前產後抑鬱症嗰啲都好麻煩,要恢復唔係妳想就得。

仲有個問 ...

我知, 但真係好難控制到唔喊, 我都知會好煩, 為有自己一個人果時偷偷

禁止訪問

大宅

D

大宅

ahusband 發表於 19-8-29 10:57
妳一直有追蹤佢電話行蹤嘅習慣?佢知唔知?

幾時開始咁做?點解會開始咁做?

因為之前幾年前俾我發現佢睇141同香港大人網果d,有嘈過, 但佢又講冇去
我唔係成日check, 間唔中會check下電話咁

大宅

Jnm 發表於 19-8-29 11:26
回覆 我愛貓貓 的帖子

打擊真係好大!

係, 真係好大陰影, 白色lace同短裙成街都係
其實真係唔知係上癮定貪玩,
但我只係覺得佢唔會覺得內疚, 如果唔係點會8月1日去完, 8月21日又book過酒店
我首先係check到8月21日佢book過酒店之後先望到8月1日果張相
但又講以後唔會再去, d刻都唔確定會唔會真心改
唔知男人諗咩, 根本唔望到相係唔會相信佢去叫雞, 之後扮冇野咁一路搞一路回我msg完全破壞曬信任

子爵府

樓主,其實你已不愛他的。唔好呃自己話還愛。你講的用詞已反映。不如想下下一步點做好。會實在D。

珍珠宮

我愛貓貓 發表於 19-8-28 08:59
有左bb,無意俾我望到張雞相,發現月頭老公去左九龍塘開房,張相而家係我腦海揮之不去,仲要講大話唔認,果 ...

唔好再睇張相喇,折磨自己,為乜呢,你專心養胎先啦

別墅

男人叫鷄真係當出去食飯咁,佢地唔覺有問題,仲大家開心share。我老公身邊朋友都有去,仲要個個都結了婚,有仔有女。

如果你呢刻放唔低,你就一直同佢keep落去,到一日佢再出去偷食,你自然會醒返。

我同ex拍拖4年後有第三者,第三者搵過我,仲同我講佢地上過床,有過BB但落咗,我當時同你一樣崩潰,完全接受唔到,係街上見到好樣些的女人都會亂諗。因為我太愛佢,我地又一齊返,但我痛苦了一年多,日日喊。再一齊返幾年後,佢又出現另一第三者,呢次唔洗再諗,立即分手,我亦沒再記住佢。呢啲係真正嘅死心。

大宅

Lamcaca 發表於 19-8-29 14:46
男人叫鷄真係當出去食飯咁,佢地唔覺有問題,仲大家開心share。我老公身邊朋友都有去,仲要個個都結了婚, ...

我就係唔明佢地點解覺得無問題,我接受唔到。如果佢地咁開通,我去叫鴨再開心share ,老公係唔係都唔介意。

我而定暫時都係放唔底佢,但d件事我又接受唔到。講要信佢,但其實好難做到,會懷疑佢而家做緊咩。

大宅

d

別墅

我愛貓貓 發表於 19-8-29 15:02
我就係唔明佢地點解覺得無問題,我接受唔到。如果佢地咁開通,我去叫鴨再開心share ,老公係唔係都唔介意 ...

男人覺得叫鷄唔係一回事,重覺得同fd share好威添。呢啲野女人唔會明,女人係講感情,男人只諗色情。

你放開啲,出面真係大把男人去叫鷄,我唔係要你去接受呢件事,只係你好彩發現得早,我老公身邊朋友未被佢地老婆未發現到,我都擔心佢地知咗後,一定會離婚。

大宅

Jnm 發表於 19-8-29 15:08
回覆 bobo88hk 的帖子

我每日哭哭鬧鬧佢只係得一句對唔住

回覆 Jnm 的帖子

係, 我老公都係咁, 無可能咁短時間唔記得件事, 佢問我點先開心返, 我都好想自己開心返, 邊有人自己想唔開心,
根本就控制唔到情緒, 我夠唔想諗起將相,
但張相對我真係沖擊太大
我唔似佢轉頭可以唔記得件事

大宅

回覆 我愛貓貓 的帖子

係 ,有時d男人可以當無件事。我之前都發現左俾左機會,但最後佢無停止過,宜家我已經死晒心,傷心難過一定,但我地為左小朋友同自己要加油,好好愛自己。

大宅

我愛貓貓 發表於 19-8-29 15:34
回覆 Jnm 的帖子

係, 我老公都係咁, 無可能咁短時間唔記得件事, 佢問我點先開心返, 我都好想自己開心返, ...

衝擊太大係因為彼此信任徹底崩潰,我地用盡全副精神時間証明自己對婚姻嘅忠貞,佢就用時間證明我嘅愚昧戇居!心痛你係陀BB嘅時候發現呢件事!真係雙重打擊。

喊完同自己講生完BB之後,好好認真考慮下雙方嘅感情係唔係可以再行落去?如果雙方大家都仲有個心去維繫嘅,咁即管暫時擺低,同佢重新建立返好嘅關係!如果只係單一方面努力嘅話,我覺得都係唔會長久⋯⋯你應該仲好後生,執靚啲自己要再搵一個珍惜你嘅人唔會太難!

大宅

Lamcaca 發表於 19-8-29 14:46
男人叫鷄真係當出去食飯咁,佢地唔覺有問題,仲大家開心share。我老公身邊朋友都有去,仲要個個都結了婚, ...

係!男人去做呢件事同佢哋肚餓搵嘢食一樣!不過今日唔係屋企食,係出街食咁姐! 有時係啲女人自己太天真又或者真係有啲男人好好仔,唔會對老婆以外的女人有色心!

正常嘅女人好多時都基於愛先有進一步嘅行動!但係男人唔同,可能當發洩!真係除非下邊唔識郁!咁就唔會去滾,就唔使擔心!

子爵府

Jnm 發表於 19-8-29 11:26
回覆 我愛貓貓 的帖子

打擊真係好大!

我依家連佢叫過雞嗰區我都唔敢去———輕微創傷後遺症,時間幫到你,順其自然,唔駛避亦唔特登去,平常心,加油

大宅

我愛貓貓 發表於 19-8-29 15:02
我就係唔明佢地點解覺得無問題,我接受唔到。如果佢地咁開通,我去叫鴨再開心share ,老公係唔係都唔介意 ...

有D野,我地做女人唔會明,但唯一知道嘅,係自己感覺。
你對老公感覺,係愛或是不捨?
事情發生左,改變唔到傷心,唯有遠離傷心來源。再唔捨得,如果無愛,總有放下的一天。不要傷害自己,支持你,陪伴你渡過傷心時間。

大宅

hawflakes 發表於 19-8-29 18:33
衝擊太大係因為彼此信任徹底崩潰,我地用盡全副精神時間証明自己對婚姻嘅忠貞,佢就用時間證明我嘅愚昧戇 ...

唉, 我而家都唔知點做先可以重建好關係, 佢一唔係我身邊我會覺得佢係同緊其他女仔做緊

首頁
23456...7

尾頁

跳至