跳至

首頁
23456...7

尾頁

禁止訪問

大宅

仲有6個家庭未確實渣, 完成後我就可以同海洋公園落訂, 請儘快入賬確實! THX!

1. Jeco 成人: 2人 小童: 0人 (2A / 0C) --- 已入賬作實
2. KarieWu成人: 2人 小童: 0人 (4A / 0C)
3. KoB媽:成人: 2人 小童: 0人 (6A / 0C) --已入賬確實
4. prettyfish 成人: 2人 小童: 0人 (8A / 0C) --- 已入賬確實
5. loveyi_ivy 成人: 2人 小童: 0人 (10A / 0C)
6. rerebecbec 2人 小童: 0人 (12A / 0C) --- 已入賬確實
7. 溋溋 成人:2 小童:0人 (14A/0C) --- 已入賬確實
8. 晴朗ma: 成人:2人 小童: 0人 (16A / 0C)
9. 斯藝 :成人:2人 小童: 0人 (18A / 0C) --- 已入賬確實
10. 2008c9 (Brandon媽咪) : 成人:2人, 小童:0人 (20A/0C) --- 已入賬確實
11. Littlegoldenpig 成人:0人 小童: 0人 (22A / 0C) --- 已入賬確實
12. Ricaip 成人: 2人 小童: 0人 (24A / 0C) --- 已入賬確實
13. 03poshan03 成人: 2人 小童:0人 (26A / 0C) --- 已入賬確實
14. @[[email protected]][email protected][/email] 成人:2人 小童0人 (28a/0c) --- 已入賬確實
15.vavaso : 2人 小童0人 (30a/0c) --- 已入賬確實
16. babynichole:2人 小童0人 (32a/0c) --- 已入賬確實
17. zoeng:2人 小童0人 (34a/0c) --- 已入賬確實
18. amyip : 2人 小童0人(36A/0C)
19. stepchk: 2成人 小童0人(38A/0C)

男爵府

好嘢,仲有5個家庭...希望佢哋幫幫手,快d入數落實,
甘就
d同海洋公園落訂!

好心急

2. KarieWu成人: 2人 小童: 0人 (4A / 0C)
5. loveyi_ivy 成人: 2人 小童: 0人 (10A / 0C)
8. 晴朗ma: 成人:2人 小童: 0人 (16A / 0C)
18. amyip : 2人 小童0人(36A/0C)
19. stepchk: 2成人 小童0人(38A/0C)

男爵府

好媽媽勳章

唔好意思ar,嗰幾日c6話要同我&阿囝去旅行慶祝阿囝2歲生日&結婚紀念日,所以我不能够出席la.
你哋玩得開心啲,記住影多啲相呀!

男爵府

畀面勳章

[quote]原帖由 Jeco 於 09-6-9 22:28 發表
咦! 原來你搬左去九龍城呀? 好住嗎?

咁咪兩個仔仔 :p 恭喜晒呀! 兩個一定好岩key啫! :p
我無諗生第二個呀! 我仲好享受有1個baby既生活, 兩個我驚太忙... 但兩個就熱鬧好多! :p ... [/quote

九龍城都好方面, 無論過海/去新界.

我諗住生兩個咪,盡早收工law .

我都頭痛緊, 因為大囝重未有學校收佢讀N1. 我地又要返工, 得姐姐一個

複式洋房

18) AMYIP1014

非常抱歉, 因10月份我先生公司剛剛通知要去海外工作一個月, 所以我一個人好難帶BB出去玩, 所以不能參與10月份生日會.

民房

回覆 1# Jeco 的文章

對不起, 想問如果我都想join, 現在仲有位嗎?

禁止訪問

民房

原帖由 Jeco 於 09-6-11 23:04 發表
有呀! 歡迎呀! 你有興趣就依照post既第一章既程序入賬確實呀! :p

唔該曬, 我會依details 入數, 然後email 入數紙比你.

a) 成人: 2 人 小童: 0 人
b) 夀星bb: 10月3日 浩政 (marcus) 男
c) no
d) yes

禁止訪問

洋房

hi jeco, 我建議唔好等仲未入數果兩三位媽咪喇! 落訂比ocean park先啦, hold場緊要呀! 再加人應該冇都得架麻..... 唔係個場比其他人book左, 我地個party就搞唔成架喇!

原帖由 Jeco 於 09-6-15 12:40 發表
仲有無媽咪參加呀! 多啲人好玩啲架?

禁止訪問

洋房

即是話, 確實會去既有28位, 但入左數既就得23位.

total 要38 人先hold到個場, right?

原帖由 Jeco 於 09-6-15 13:31 發表
唔係呀! 未入賬確實係有5位媽咪, 之前total報名人有38位, 但而家確實既只有28位, 之前通知你以而家既收費, 要至少38位先至攪得成架!mouth:mouth:" />

禁止訪問

民房

BallSam
我剛剛入左數email 左 reciept 比你, 你check 下啦....

[quote]原帖由 Jeco 於 09-6-15 12:40 發表
仲有無媽咪參加呀! 有5位媽咪仲未入賬確實, 希望有媽咪補上啦!

禁止訪問

大宅

畀面勳章

請問仲有無位??如有嘅話我報名

禁止訪問

大宅

畀面勳章

a) 成人: 2 人 小童: 0人 有沒有"智紛全年入場證"
b) 壽星bb出生日期26/10/2007, 名字欣欣(F)
c) 建唔建議每位加$20增多3款小食 NO
d) 建唔建議每位加$40請海洋公園小丑主持2小時生日會 YES

禁止訪問

首頁
23456...7

尾頁

跳至