自由講場

跳至

首頁
23456...11

尾頁

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

原帖由 OJ=A 於 09-5-25 01:14 AM 發表
風in兔族
我在facebook add了你
http://apps.facebook.com/aimaomao/?pid=76000042

我都按咗連結
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

男爵府

原帖由 OJ=A 於 09-5-24 23:07 發表
我多數用兩隻一起沖, 最cheap一隻沖爆就即沖一次高的egg.

點樣兩隻一起沖呀?沖既意思係咪即係孵化呀?

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

原帖由 Leomummy 於 09-5-25 02:41 AM 發表

點樣兩隻一起沖呀?沖既意思係咪即係孵化呀?

估計數隻一起孵化

例如先 孵化 豆豆 如果失敗

就 孵化 比較高級的cat
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

珍珠宮

開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

係咪目的地太遠?我去極D時間都吾夠去, pass唔到.......

大宅

目的地太遠最好同d勁d的貓一起去
原帖由 Arielchan 於 09-5-25 10:23 發表
係咪目的地太遠?我去極D時間都吾夠去, pass唔到.......

珍珠宮

開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 OJ=A 於 09-5-25 10:59 發表
目的地太遠最好同d勁d的貓一起去

但我而家去緊第二板, 第3關咋wor...甘第時點算?

子爵府

醒目開學勳章

點先可以幫自己隻貓改名呢

水晶宮

原帖由 pycy 於 09-5-25 11:51 AM 發表
點先可以幫自己隻貓改名呢

問:貓貓欄左上角的小人臉是什么?它有什么用處?我可以給貓貓取名字嗎? 答:貓貓欄左上角的小人臉代表的是貓貓的開心度(通過鼠標滑動到小人臉上可查看具體數值)。當貓貓結伴冒險開心度會增加(滿值為100),長期不冒險開心度會下降(攜帶有指南針的貓貓開心度是不會下降的)。玩家點擊自己貓貓的名字,然后重新輸入就可以給自己的貓貓取名字了。
注意:當開心度下降到0的時候,貓貓就有可能獨自出門冒險走失在冒險途中,永遠也不會回來了。

禁止訪問

水晶宮

原帖由 sukishan1217 於 09-5-25 01:58 PM 發表
唉..........又左壯壯但冇$買野比佢
注意:當開心度下降到0的時候,貓貓就有可能獨自出門冒險走失在冒險途中,永遠也不會回來了。係邊到睇到開心度呀
白兔先生夠人味呀...... ...

我的冒險-->在未有出門的情況

上角的公仔指住一陣就睇到

水晶宮

原帖由 sukishan1217 於 09-5-25 01:58 PM 發表
唉..........又左壯壯但冇$買野比佢
注意:當開心度下降到0的時候,貓貓就有可能獨自出門冒險走失在冒險途中,永遠也不會回來了。係邊到睇到開心度呀
白兔先生夠人味呀...... ...

而家 97人

水晶宮

仲差一個人啦

而家99個

大宅

今日爆了兩隻本來是壯壯的egg

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

原帖由 Arielchan 於 09-5-25 11:12 發表

但我而家去緊第二板, 第3關咋wor...甘第時點算?

我都係喎!!可以教我點過關嗎?我唔明呀~~~我到佢指地方仲要行又冇野攞
我女2001年1月8日QE出世  

水晶宮

夠100人啦

大宅

除了組勁貓(勁貓可以去到遠d的地方), 自己隻貓升一升裝備會好d
原帖由 gloriap 於 09-5-25 22:04 發表

我都係喎!!可以教我點過關嗎?我唔明呀~~~我到佢指地方仲要行又冇野攞

大宅

到我la 到我la
http://apps.facebook.com/aimaomao/?pid=76000042

子爵府

魅力公主 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

玩完愛狗玩愛貓,覺得麻麻地

禁止訪問

大宅

thx a lot
原帖由 sukishan1217 於 09-5-25 22:41 發表
OJ=A我轉左你啦....
夠100人話比我知OK

首頁
23456...11

尾頁

跳至