自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

大宅

fion444 發表於 20-3-23 18:02
我都半奶野,訂左2個月貨(本身話2月尾到貨,但最後而家先到),俾埋順豐物流編號先話唔夠貨俾我,未出貨 ...

有覆你都好,shopping 太太個間係唔覆野

大宅

呢間嘢開咗好耐,明顯儲落好多熟客

我之前有買過冇問題,可惜今年新年後買嘅3-4樣嘢全部俾咗錢冇貨,話2月中到,2月尾冇消息冇通知,追後都要幾日後才覆唔知幾時有貨,上星期二同意退錢,今日仲未收到。

當然可能有人會話肺炎人哋都要返工服務社會,我知道佢哋農曆新年期間亦都通宵覆post,可惜佢哋只係會通宵收錢,如果要退錢的話就要等等等

大宅

回覆樓主:

另外一間BBmamx都係黑店,唔好幫襯,冇貨冇回覆,但日日上新野,睇留言個個都比嬲,又追佢幾時寄

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

希望你能盡快解決問題

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

kelly_wong123 發表於 20-3-24 10:36
另外一間BBmamx都係黑店,唔好幫襯,冇貨冇回覆,但日日上新野,睇留言個個都比嬲,又追佢幾時寄
...

仲有間baby shxx

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

kauyin916 發表於 20-3-23 20:02
佢話多單,跟住叫我去銀行拿入數證明。

大宅

babybaby69 發表於 20-3-24 10:01

我之前有買過冇問題,可惜今年新年後買嘅3-4樣嘢全部俾咗錢冇貨,話2月 ...

無錯,其實貨遲唔緊要,但起碼要交代聲,問咩都係時答時唔答

公爵府

kyowong 發表於 20-3-24 12:14
仲有間baby shxx

唔係嘛?! baby shxx for yxx

點樣黑店法? 我之前 幫襯買咗幾個枕頭,不過未到期收貨

伯爵府

牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

babybaby69 發表於 20-3-24 10:01

我之前有買過冇問題,可惜今年新年後買嘅3-4樣嘢全部俾咗錢冇貨,話2月 ...

疫症前我都有幫襯,真係準時有交帶
疫症後買既嘢,話 2 月尾有貨,等咗佢一個星期話陸續寄出,但到依家都未有。
我都開始擔心⋯我唔介意佢遲或者冇貨。
但介意唔講最新情況。
老實,我唔想 blacklist 佢,但等多兩個星期仲係冇聲氣,咁就~ byebye

伯爵府

牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

littlemelody 發表於 20-3-24 16:27
唔係嘛?! baby shxx for yxx

Baby shxx 同 Baby shxx for xxx, 係姐妹公司。
所以你預佢地遲交貨比你

大宅

好媽媽勳章

Pradamiumiu 發表於 20-3-23 16:18
我幫襯開, 次次都無問題 ,
上次買日本口罩(50幾蚊), 準時發貨 ,
唔會好似其他代購又扮無貨又乘機加 ...

對。我買過好多次野,冇問題。
也有因不夠貨,都爽快退錢比我。

大宅

好媽媽勳章

樓主用FPS 真係有可能有問題架。我用開支付寶付款。但有次見佢可以用FPS我咪打算試吓囉。但唔知點解process 完全之後。其實係過唔到。我check 返銀行個app記錄先知一負一正退回我銀行。
如果你有正明。我覺得你最好同佢傾下。佢地門市後生女,可能語氣麻麻,但唔係無理的人。

公爵府

Valais 發表於 20-3-24 21:47
Baby shxx 同 Baby shxx for xxx, 係姐妹公司。
所以你預佢地遲交貨比你

咁會唔會畀咗錢 畀唔到 貨呀?

伯爵府

littlemelody 發表於 20-3-24 22:48
咁會唔會畀咗錢 畀唔到 貨呀?

我又冇試過。
只係比預定時間長~~~~~~ 好多先收到

公爵府

Valais 發表於 20-3-24 23:34
我又冇試過。
只係比預定時間長~~~~~~ 好多先收到

有幾長呀? 佢會唔會唔記得咗 人哋畀咗錢㗎

我係佢嘅度買左千幾蚊嘢添,第一次幫襯 ; 繼 shopping 太太之後, 又一 中伏之選

呢排真係唔好彩 ,可能喺屋企留得太耐,成日上網買嘢, 搞到咁樣

男爵府

呢間一直幫襯開,唔覺係黑店

伯爵府

littlemelody 發表於 20-3-25 00:02

有幾長呀? 佢會唔會唔記得咗 人哋畀咗錢㗎

等幾耐呀,實際就唔記得。
貨到香港,都等一個月,預計到港既最少比佢預計時間多一個至兩個月。
退款冇試過。
訂咗就唔好諗咁多,收起收據,係電話 mark 時間,提醒自己收貨未。

公爵府

Valais 發表於 20-3-25 06:06
等幾耐呀,實際就唔記得。
貨到香港,都等一個月,預計到港既最少比佢預計時間多一個至兩個月。
退款冇試 ...

仲有, 我上網睇到人哋話去攞貨 等好耐,你係上門市攞,定係叫佢寄嚟?

我買枕頭 諗住叫佢送嚟運費貴, 所以我揀門市攞,而家有啲後悔

伯爵府

呢間嘢 係咪黑店 我就唔肯定, 但就一定係態度差, 自己做錯嘢唔認.....

*, 幫襯過一次

伯爵府

littlemelody 發表於 20-3-25 08:55
仲有, 我上網睇到人哋話去攞貨 等好耐,你係上門市攞,定係叫佢寄嚟?

我買枕頭 諗住叫佢送嚟運費貴, 所 ...

我當時寄速遞。
排隊情況唔清楚

首頁
23456...7

尾頁

跳至