美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

sibasibac9 發表於 20-10-2 11:58
我都係…. 我1年前睇左佢地D廣告都想搵佢地打, 上到去佢地叫我唔好打pico, 話打pico好難清走荷爾蒙斑 :thi ...

結果打成點? 有無打清晒? 都係打番M22?

複式洋房

Dropbeat 發表於 20-10-8 13:45
結果打成點? 有無打清晒? 都係打番M22?

打一次都好明顯有淡,E家打左两次,淡左一半
治療師活好大機會打多5次打清。都係打返m22,但效果同感覺同A記完全唔同

別墅

sibasibac9 發表於 20-10-16 17:36
治療師活好大機會打多5次打清。都係打返m22,但效果同感覺同A ...

第一次勁細心,效果有四至五成,所以join俾錢做四次,第二次hea做,白左,D斑無淡到,第三次叫我唔好做M22,做excel, V,十pico,我話我想做M22,今次第二个美容師做,細心左,但做完D雀斑一粒都無結焦,睇來今次又係白做,所以千其唔好join course,单次做就算

333s    發表於 21-8-6 07:51

複式洋房

治療師活好大機會打多5次打清。都係打返m22,但效果同感覺同A ...

同A記唔同O者係點 ?

複式洋房

####-21 發表於 20-10-22 15:46
同A記唔同O者係點 ?

A記用12度打, 已經好痛, LD 開20度打, 但就唔痛
後來問治療師點解咁奇怪用大咁多能量反而唔痛, 效果又出
佢地話m22 出廠default 12度係打荷爾蒙斑度數, 所以其它醫美只係用12度打
但如要明顯有效係要用比較高能要用18至22度, 而且要用佢地手法打先做到安全有效又唔痛

複式洋房

kingsleylam620 發表於 20-10-20 21:13
第一次勁細心,效果有四至五成,所以join俾錢做四次,第二次hea做,白左,D斑無淡到,第三次叫我唔好做M22,做exc ...

我join左啦, 已經打左3次, 又冇hea做我
同埋LD不嬲打斑都唔洗打結焦架, 我只係結左層糖衣仔, 無结焦, 都快清過打結焦
我係過1-2個星期就成粒斑冇左, 同埋佢地D plan係有包清雀斑, 無冇效退$$咩?

別墅

sibasibac9 發表於 20-10-22 16:59
我join左啦, 已經打左3次, 又冇hea做我
同埋LD不嬲打斑都唔洗打結焦架, 我只係結左層糖衣仔, ...

結焦係一層薄衣,佢地叫做咖啡渣,其實係結焦

別墅

kingsleylam620 發表於 20-10-22 19:42
結焦係一層薄衣,佢地叫做咖啡渣,其實係結焦

咁我只講我感受,你話無咁你咪好彩law!

禁止訪問

大宅

打2次淡50%, 仲要打多5次咁多?

複式洋房

kingsleylam620 發表於 20-10-22 19:48
咁我只講我感受,你話無咁你咪好彩law!

咁睇黎我真係好好彩,大家都係分享下啫
我本身好貪靚,指甲眼捷毛頭髮皮膚我一直都好注重,以前30歲我啲皮膚仲係好靚架,冇紋冇剩,我同年果啲已經有頸紋,我有時仲會笑人地....

係真係生完b就多咗好多荷爾蒙斑,搞黎搞去都搞唔掂,打班真係打咗好耐好多年,所以LD幫我打到我真係好開心

複式洋房

HEBEEE. 發表於 20-5-15 20:40
講打斑我都行jor好多冤枉路,A+B記都打過,C+ LD未試唔評論,如果我早D睇到隔離 "B記員工" 個post就 ...

講冤枉路應該唔夠我多
我未去A妹之前係第2到打左3年,淡咗少少,轉去A妺好啲,打6次就有我3年既效果,果陣我勁開心!心諗有救啦!但之後都係清唔晒 跟住又反反覆覆。
所以再轉去LD,打一次又有A記咁多次既效果
但其實我打黎打去都係依啲機,pico enlighten m22 excelv ,但唔知係手勢問題定咩,就算同機效果都差勁遠

複式洋房

LazyNancy 發表於 20-10-23 15:43
用咩度數打係唔同人到都有唔同感覺
我覺得都係睇醫生專業去決定好D

依個真!唔同人都有唔同感覺,所以就睇個治療師夠唔夠經驗分析同開大啲度數囉

係人都知度數大啲效果通常明顯啲,正如我做body都係,我已經係bella做body,唔同治療師有啲開40度,有啲開60度,有個同我熟又有信心,佢幫我開100度做燃燒!咁100度你感覺實明顯啲

所以通常個治療師有信心 搞到,有信心開大啲我就一定叫佢地開大啲能量,因為正常佢地寧願冇效都唔想出事先用低啲黎做

禁止訪問

複式洋房

先打2次點樣淡一半?

複式洋房

swongmon 發表於 20-11-10 21:54
先打2次點樣淡一半?

照字面解, 我未去A妹之前, 打左3年都淡得少少,
我身邊好多朋友都係咁, 荷爾蒙斑打極都打唔清,
但轉左之後真係2次淡左5成, 不過治療師有提我話初頭係明顯見效d,
剩返d難打係慢d, 但真係打多5次無晒, 我已超開心

複式洋房

sibasibac9 發表於 20-11-18 18:56
照字面解, 我未去A妹之前, 打左3年都淡得少少,
我身邊好多朋友都係咁, 荷爾蒙斑打極都打唔清,
但轉左之後 ...

Le domes好貴? 我身邊好多朋友都打唔到啲荷爾蒙斑
有D搵醫生打成4000蚊次都無乜淡, 真係想知佢係咪work ?

複式洋房

swongmon 發表於 20-11-23 16:03
Le domes好貴? 我身邊好多朋友都打唔到啲荷爾蒙斑
有D搵醫生打成4000蚊次都無乜淡, 真係想知佢係咪work ?
...

睇你點計條數,唔算貴,但都一定唔係最平
本來我個朋友叫我唔好去LD打,去佢打開個醫生打,呢家見到我咁好效果,
反而叫我介紹返佢去,你可以試一次就知分別,我暫時打左3次都好快就見到D斑淡咗好多
之前打幾年都無呢D效果,圍返條大數其實真係平好多

別墅

我試咗喇!d荷爾蒙斑真係可以淡咗,我做咗四次淡咗一半,希望會繼續淡喇

大宅

monchow 發表於 21-5-28 23:55
我試咗喇!d荷爾蒙斑真係可以淡咗,我做咗四次淡咗一半,希望會繼續淡喇

你逐次定package? 幾錢到?

首頁

尾頁

跳至