潮流時尚

跳至

首頁
23456...13

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章

Miyazaki 發表於 21-6-23 15:01
咁其實你有冇同佢暗示或明示過想要咩袋

就係有,最後我地雙方約實左但佢臨尾覆我話都係算,叫我5駛專登過去,因為無咩野啱我買,過多兩日睇下有無野再搵我,甘我係咪錯失左良機呀

公爵府

小吉媽媽 發表於 21-6-23 15:46
就係有,最後我地雙方約實左但佢臨尾覆我話都係算,叫我5駛轉登過去,因為無咩野啱我買,過多兩 ...

咁仲好,唔使再諗,向前看,緣份未到啫

伯爵府

小吉媽媽 發表於 21-6-23 14:22
就係乜都無講囉你就話可以5買野就甘offer袋比你,但我呢D新手有排都未夠班啦
...

梗係唔係唔買嘢就有offer啦,我都想呀
只係之前買落買落未有袋咋,但一攞袋,個acc. record就即被清空

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章

Miyazaki 發表於 21-6-23 16:47
咁仲好,唔使再諗,向前看,緣份未到啫

係,月尾避一避都好

子爵府

ChristyHayden 發表於 21-6-23 17:10
梗係唔係唔買嘢就有offer啦,我都想呀~
只係之前買落買落未有袋咋,但一攞袋,個acc. record就即 ...

最緊要銀行户口有錢剩就ok啦

子爵府

又update下先,係呢個半月都有持續買下野見下SA,我呢個新仔小薯預左一切順其自然,有就有,無就無。我同SA講亞囡想買隻介指,佢都叫我帶亞囡去試下好D,當然預左要訂啦,尋日去到攪掂哂,買多支香水就走人,最攪笑係亞囡望住個袋柜細細聲話:媽咪,H d袋真係5係個個都甘好睇喎,呢D袋會有人買咩?我就話,哈哈,你5識欣賞啫

大宅

小吉媽媽 發表於 21-8-9 11:11
又update下先,係呢個半月都有持續買下野見下SA,我呢個新仔小薯預左一切順其自然,有就有,無就無。我同SA ...

我有追看㗎!你下個想買咩袋呀?

子爵府

katie_f588 發表於 21-8-9 22:28
我有追看㗎!你下個想買咩袋呀?

多謝收看呀,我同天使sa 明確講左要金金Halzan25,本身想係生日月即係上個月收到就最好,但我唔想chur佢,有次msg講開想要嘅野,佢居然主動提起話個袋gold/black得唔得?嘩,即刻打蛇隨棍上話得同埋想要金金啦,之後落鋪搵佢買野臨走都有同我講佢幫我等緊金扣,問我急5急?我話5急,慢慢啦。到此為止,我覺得兩個人相處最緊要舒服,大家都係人,打份工啫,無謂係依家風頭火勢迫得太緊啦,係咪?

子爵府

小吉媽媽 發表於 21-8-9 22:45
多謝收看呀,我同天使sa 明確講左要金金Halzan25,本身想係生日月即係上個月收到就最好,但我唔想chur佢, ...

期待你分享下個袋
會keep住追post ~

伯爵府

小吉媽媽 發表於 21-8-9 22:45
多謝收看呀,我同天使sa 明確講左要金金Halzan25,本身想係生日月即係上個月收到就最好,但我唔想chur佢, ...

呢種買H平日心+遇到工作上心的SA,係最舒服的組合!等你再開箱happy share!

子爵府

hellooo06 發表於 21-8-10 08:08
期待你分享下個袋
會keep住追post ~

多謝晒,承你貴言,睇左呢度甘耐,真係好多謝每一位資深JM嘅意見和忠告,當然同埋戰利品分享啦,令我更加清楚自己方向,想要咩同點樣處理,有時都會有迷失嘅時候,但上黎望下其他JM嘅故事,發覺我對H應該要學識3個字:信,忍,等-信自己信sa,忍下手唔好買甘多甘快,等,呢個大家都明架啦

子爵府

小吉媽媽 發表於 21-8-10 09:10
多謝晒,承你貴言,睇左呢度甘耐,真係好多謝每一位資深JM嘅意見和忠告,當然同埋戰利品分享啦,令我更加 ...

我都係新入坑既小薯仔
睇你個post 好有共鳴

大宅

回覆 小吉媽媽 的帖子

講得好好!我都係新手,我未至於同SA建立到好大情誼,所以暫時都係「等」同「忍」先~

同埋都多謝呢道嘅JM 無私分享!

子爵府

ChristyHayden 發表於 21-8-10 09:07
呢種買H平日心+遇到工作上心的SA,係最舒服的組合!等你再開箱happy share!
...
好呀,多謝你,有你地呢班買左甘多年H嘅JM鼓勵,真係信心返哂黎,同埋都好期待你地繼續分享,可以增長知識同埋學習

子爵府

hellooo06 發表於 21-8-10 09:59
我都係新入坑既小薯仔
睇你個post 好有共鳴
就係因為想壯下個膽先出POST同大家分享下自己初入坑做小薯嘅點滴,希望各位體諒窮人都想買H嘅心路歷程,真係好戰戰兢兢架

子爵府

nman0802 發表於 21-8-10 10:24
回覆 小吉媽媽 的帖子

講得好好!我都係新手,我未至於同SA建立到好大情誼,所以暫時都係「等」同「忍」先 ...
慢慢啦,呢D無得急,我同SA大家都仲係互相摸索中,希望你都可以買到心儀嘅H啦

大宅

小吉媽媽 發表於 21-8-10 09:10
多謝晒,承你貴言,睇左呢度甘耐,真係好多謝每一位資深JM嘅意見和忠告,當然同埋戰利品分享啦,令我更加 ...

我都有睇你個post, 見你出到袋都好開心, 期待你的halzan 25 金金
你的分享對好多JM都好有用呀~
信: 真係好緊要
忍: 錢包局限, 唔忍唔得
等: 緣份到自然有

我SA 都係咁教我

小吉媽媽    發表於 21-8-11 11:31

子爵府

fungchuchu 發表於 21-8-10 15:35
我都有睇你個post, 見你出到袋都好開心, 期待你的halzan 25 金金
你的分享對好多JM都好有用呀~
信: 真係好 ...

伯爵府

小吉媽媽 發表於 21-8-9 11:11
又update下先,係呢個半月都有持續買下野見下SA,我呢個新仔小薯預左一切順其自然,有就有,無就無。我同SA ...

兩母女一齊買目標好快達到呀
H 好多嘢係靚,不過伏嘅都唔少
又可能係依家覺得伏,第時會識得欣賞

大宅

Rattie 發表於 21-8-11 12:19
兩母女一齊買目標好快達到呀
H 好多嘢係靚,不過伏嘅都唔少
又可能係依家覺得伏,第時會 ...

可唔可以分享下你覺得有咩係伏呀

首頁
23456...13

尾頁

跳至