自由講場

跳至

首頁
23456...33

尾頁

子爵府

泡菜芝士 發表於 21-6-30 16:16
你係做咩運動架?

Cardio, hiit, boxing 呢d

大宅

sammi_ckm 發表於 21-6-30 16:11
佢set 左6千步起標, 我開頭以為好多, 今日試左都好快搞掂

我有用過一d健康apps,平時都只係行左4000幾步,原來都行得少

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

真?留毛睇定d

大宅

bettywong96 發表於 21-6-30 15:49
行路就儲到分咁好!平時真係冇咩時間做運動

忙完返到屋企就攰到唔想特登出去做運動,好懶

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

佢set 左6千步起標, 我開頭以為好多, 今日試左都好快搞掂

6千步起標,我而家一日先得3千幾步

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

arkei2 發表於 21-6-30 15:19
要我做運動真係好難,約朋友做可能會好d

有人陪就梗係好喇

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

6000 步.........

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

靜初 發表於 21-6-30 16:12
我都係新裝, 今日去做運動。
64分玩左幾耐先有

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

子爵府

miriam 發表於 21-6-30 16:23
64分玩左幾耐先有

我諗連埋行路, 運動1小時。 我都係了解中

王國長老

靜初 發表於 21-6-30 16:25
咁真係裝左先知

但聽日放假, 裝左無 so 啵

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 BK Milk勳章

sammi_ckm 發表於 21-6-30 15:53
我記得有百佳, HKTV , foodpanda, deliveryroo , nike
正呀

王國長老

睇返手機記錄我玩到啵

王國長老

Charlotte_mom 發表於 21-6-30 16:18
真?留毛睇定d
衰鬼~~

大宅

靜初 發表於 21-6-30 16:17
Cardio, hiit, boxing 呢d

嘩你都好落力喎,咁咪好快有好多分!

大宅

靜初 發表於 21-6-30 16:25

d 野通常要幾多分先換到架

子爵府

泡菜芝士 發表於 21-6-30 16:36
嘩你都好落力喎,咁咪好快有好多分!

呢d係我恒常的運動。 我有戴運動錶有count 開

子爵府

泡菜芝士 發表於 21-6-30 16:38
d 野通常要幾多分先換到架

我都係剛剛裝, 唔知喎。 試一排先睇啦

大宅

miriam 發表於 21-6-30 16:28
咁真係裝左先知

但聽日放假, 裝左無 so 啵

放假出去行

男爵府

減齡達人勳章