自由講場

跳至

首頁
23456...8

尾頁

伯爵府

回覆:女網名將彭帥自爆與中國前副總理張高麗上床 老婆還把風

並非性侵,似乎是緍外情人。

禁止訪問

珍珠宮

Gmama 發表於 21-11-4 13:20
咁又係啊,點解而家先來爆,講到好委屈咁,又話有愛又乜乜物物,睇見都嘔心!鹹濕伯伯真係有心有力!好淫 ...

因為性慾係愈縱愈大,同賭癮、毒癮一樣....一開始普通性行為已經滿足到,後來要重口味先得,再黎要各種癖好.......

我諗去到佢呢個地步同年紀....就算下身已失能,佢會用盡佢身體任何部位或者用外來物都要做!!

所以我認為賭仔、雞蟲、毒蟲係唔可信同無得救..........

子爵府

Sumyeema1 發表於 21-11-4 13:30
me 2.

不過我記得彭帥, 佢雙打攞過冠軍, 好叻.

李雲迪無權無勢嫖娼被官媒網民喊打喊殺,成過街老鼠,被官方終身封殺,D權貴以權勢誘奸少女又會點呢?不了了之?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

好努力咁了解....但睇到第二段...

7年前第1次..........7年內無其他人,只係等他??? 無可能??? 之後第2次....覺得好亂...........

珍珠宮

leeliam43 發表於 21-11-4 14:01
貴圈真亂...如果c6偷食要我把風 一野打爆佢天靈蓋

但如果老公係權傾天下之人呢???

珍珠宮

peru 發表於 21-11-4 13:55
阿伯霖女好有一手

老油條啦正一死賤精

珍珠宮

cheung2013 發表於 21-11-4 14:08

李雲迪無權無勢嫖娼被官媒網民喊打喊殺,成過街老鼠,被 ...

世界就係咁, 天下烏鴉一樣黑。 克林頓驗晒DNA斷正都無事。 安德魯王子被爆食細路女都無事。 只有嗰位幫世界頂級名人, 政要,富豪, 皇室人員扯皮條既專業人士被老美拉咗之後被官方宣布自殺了。

子爵府

RelaxHippo 發表於 21-11-4 14:38
世界就係咁, 天下烏鴉一樣黑。 克林頓驗晒DNA斷正都無事。 安德魯王子被爆食細路女都無事。 只有嗰位幫 ...

但在外國嫖娼是合法的,不會被拉,被終身封殺呢。何以在中國咁雙標?平民犯法和權貴犯法唔同

珍珠宮

cheung2013 發表於 21-11-4 14:44
但在外國嫖娼是合法的,不會被拉,被終身封殺呢。何以在中國咁雙標?平民犯法和權貴犯法唔同
...
誰說的, 當年Hugh Grant嫖妓咪被拉囉。

珍珠宮

世上無奇不有,發生了又怎麼樣?長篇大論,睇完都打瞌睡!

珍珠宮

...

我喺香討睇返嚟, 某師兄講點解李雲廸嫖妓被封殺:
https://news.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=542171117&ptid=30154204&utm_source=copy&utm_medium=share&utm_campaign=web

「依條友廢話連篇,名人叫雞被擒,被娛樂八卦熱炒係必然嘅事,依家與佢割蓆係名牌商品,人哋搵佢做代言人係貪佢形象清新純品丶年輕成就高,既然爆出係雞蟲,商品唔割蓆等幾時? 當年蘇永康喺蛙島啪丸被判監,腥港麥當勞第一時間斬纜佢嘅代言廣告,其他廣告商亦紛紛同佢割蓆。好傻好天真嗰位阿嬌,打炮片畀人公諸於世,嚴格講佢只係受害者,但形象受損,廣告商做乜仲要搵佢做代言人? 依啲係市場規則。

講咩東方社會,高爾夫球星 Tiger Woods 因為同一個吧女婚外情,廣告商紛紛同佢取消廣告。被稱為泳神嘅菲比斯被傳媒爆出吸大麻(有圖為證),菲比斯向公眾道歉,但廣告商紛紛割蓆。歐尾咁放蕩嘅社會唔係一樣咁嚴苛對待公眾人物。

賴咩北京公安局半公開佢身份,佢的確係犯咗治安條例,點解唔公開得佢身份? 慘得過啱啱審完單迷姦案,被告被判無罪, 但佢姓名年齡已公完全公開,就算無罪,已經喺佢工作丶朋友圈內通哂天,只不過佢唔係名人公眾人物,冇李 X 迪損失咁大。
港奴乜叉都要以西方為標準,咁就學下尾國啦,尾國叫雞被擒, 要畀警局公佈姓名年齡職業,仲有照片示眾。」

茶類愛好者    發表於 21-11-4 15:26

珍珠宮

...
權貴犯法, 攞定黑材料, 有用時咪爆出嚟囉。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

minidanny 發表於 21-11-4 10:56
一開始名字看到我一塌糊塗。
女的叫彭帥,男的叫張高麗,男女名字好似倒轉了。
...

same

子爵府

RelaxHippo 發表於 21-11-4 14:45
誰說的, 當年Hugh Grant嫖妓咪被拉囉。

Hugh Grant嫖妓沒有被封殺吧?

水晶宮

restahaus 發表於 21-11-4 13:57
並非性侵,似乎是緍外情人。

勞資糾紛,
食完唔埋單。

restahaus    發表於 21-11-4 15:51

珍珠宮

唔知真假,當故事睇,女主角做得小三,預咗大婆無好面色俾...唔通當你女咁照顧咩... 呢啲唔係叫委屈,叫自取其辱...攞黎既...

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

peru 發表於 21-11-4 13:43
1) 和十多年前在天津時一樣,要和我發生性關係。那天下午我很怕

2) 七年前我們發生過一次性關係,然後你升 ...

笑死我

大事化小, 小事化毛.........

珍珠宮

RelaxHippo 發表於 21-11-4 14:50
我喺香討睇返嚟, 某師兄講點解李雲廸嫖妓被封殺:
https://news.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findp ...

分析得很好,公眾人物就有佢嘅責任,搵錢孭住咁多代言協會title,不是nobody想點就點

子爵府

kmbb519 發表於 21-11-4 15:15
笑死我

首頁
23456...8

尾頁

跳至