自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

沙律媽 發表於 22-6-30 21:34
幾時到期?如果有排就唔駛佢。雖然佢話last day offer但係網上續約都係一樣價。
我比舊約平$10/月,又有$ ...

平20蚊,300蚊coupon.
剛收咗線。佢話係特別offer

男爵府

Onlok 發表於 22-6-30 21:36
多謝你 ,我講咗咗,收到線。我好少聽呢啲電話……所以有啲怯 怕佢變返15 ...

171樓續到58月費
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23546769

水晶宮

koeyu 發表於 22-6-30 21:38
171樓續到58月費
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23546769

佢話無可能幾十蚊。條線都唔同,share同自己用係兩樣嘢,係經理叫佢打俾我贊有呢個優惠。

男爵府

Onlok 發表於 22-6-30 21:42
佢話無可能幾十蚊。條線都唔同,share同自己用係兩樣嘢,係經理叫佢打俾我贊有呢個優惠。
...

次次都是甘講的,我聽過無限次同一番說話,唔試過真是唔知填cut form後有職員自動打上黎,一日比一日職員出的價錢低,前後3日內總額平左300元

水晶宮

koeyu 發表於 22-6-30 21:48
次次都是甘講的,我聽過無限次同一番說話,唔試過真是唔知填cut form後有職員自動打上黎,一日比一日職員 ...

thanks

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Onlok 發表於 22-6-30 21:06
請問有無my TV super ?

剛要我續,139+100m+家居電話+my TV super, +Disney +300 home + coupon

我啱啱續左116/500mb,24個月約

首頁

尾頁

跳至