自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

Lqueenie 發表於 23-2-17 20:52
keep住refresh,一有位10秒內就會比人搶左,要好快手同好彩

請問係入左更改預約後才refresh嗎?你什麼時候做呢個動作

大宅

MommyPanel勳章

cattz288 發表於 23-2-16 11:51
book到自助機先唔駛

請問第1次做回鄉證,剛出世小朋友可以用自助機嗎

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

lazy_bobo 發表於 23-2-18 16:32
請問係入左更改預約後才refresh嗎?你什麼時候做呢個動作

係,入左更改預約後,有一頁係顯示唔同中旅社最早可預約時間,就在這頁refresh,就有機會見到2月或3月位,但真係要好快手同人搶

搶到話我知

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

pokiyin 發表於 23-2-18 18:54
請問第1次做回鄉證,剛出世小朋友可以用自助機嗎

唔得喇

放下自在

大宅

MommyPanel勳章

cattz288 發表於 23-2-18 19:01
唔得喇

謝謝

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Tobbyy 發表於 23-2-18 12:52
Thanks! 我見規格都係白底。Btw, 等我試完再報料, 唔得就現場再映。

可以架,先做回鄉咭先,因為一定要回執
放下自在

珍珠宮

cattz288 發表於 23-2-18 19:02
可以架,先做回鄉咭先,因為一定要回執

申請回鄉咭係咪一定要有特區護照,還是有相身份証都得?
現時打算先映回鄉證的相,因為半年內有效,攞d相網上申請特區護照睇下得唔得,有護照後再續回鄉證。

象牙宮

Tobbyy 發表於 23-2-18 19:26
申請回鄉咭係咪一定要有特區護照,還是有相身份証都得?
現時打算先映回鄉證的相,因為半年內有效,攞d相 ...

over11歲唔駛喇,因為小童id無相先要
attach0/tmp/phpEnpPfa

Tobbyy    發表於 23-2-18 21:49
放下自在

大宅

Lqueenie 發表於 23-2-18 18:57
係,入左更改預約後,有一頁係顯示唔同中旅社最早可預約時間,就在這頁refresh,就有機會見到2月或3月位, ...

我想問你乜野鐘數去搶呀?即日甘咪要臨時請假囉

大宅

lazy_bobo 發表於 23-2-18 16:32

我一禁refresh就去返入資料個版面,請問我邊度出錯?

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

lazy_bobo 發表於 23-2-18 22:03
我想問你乜野鐘數去搶呀?即日甘咪要臨時請假囉

其實咩時間都會去㩒下,不定時會有

珍珠宮

lazy_bobo 發表於 23-2-18 22:05
我一禁refresh就去返入資料個版面,請問我邊度出錯?

我又冇試過咁,電腦同手機都唔會

你有冇成功預約左1個日子先?如果有的話,就㩒入去更改時間就得

侯爵府

減齡達人勳章 親子王國15週年勳章 好媽媽勳章

cattz288 發表於 23-2-16 11:51
book到自助機先唔駛

想請問點先知道自己book到自助機,係咪18歲以上上網book到位去換證已經可以用自助機?謝謝!

珍珠宮

cherryma 發表於 23-2-18 22:40
想請問點先知道自己book到自助機,係咪18歲以上上網book到位去換證已經可以用自助機?謝謝!
...

你登入返會見有寫,我星期五喺影相店見佢地貼左張紙解釋

自助機唔需要影印任何文件,櫃枱就要影印

象牙宮

cherryma 發表於 23-2-18 22:40
...

18歲以上去book default係自助機,去到最尾揀完日期時間後,會再問你駛唔駛去揀人手counter, 唔駛就確定喇
放下自在

侯爵府

Lqueenie 發表於 23-2-18 22:59
你登入返會見有寫,我星期五喺影相店見佢地貼左張紙解釋

自助機唔需要影印任何文件,櫃枱就要影印

謝謝

侯爵府

cattz288 發表於 23-2-18 23:00
18歲以上去book default係自助機,去到最尾揀完日期時間後,會再問你駛唔駛去揀人手counter, 唔駛就確定喇 ...

明白,謝謝

珍珠宮

BK Milk勳章

做完幾時有得拎

大宅

JayLo 發表於 23-2-24 22:42
做完幾時有得拎

12個工作天

首頁

尾頁

跳至