自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

Anpanmama 發表於 23-4-17 17:12
你講嗰間難食拉麵,應該係希雲街,佢都係賣噱頭嘢先至有客。
你講嗰間夏威夷蓋飯喺丹麥麵包嗰邊,已經唔算 ...

no 不是禮頓道果間,在希雲街果間呀,果邊有兩間食夏威夷蓋飯的,希雲街果間好食好多

角落果間甜品綠茶同丹麥中間有賣甜品嗎?死啦,真是不知,定是講緊spcs 果隔離果間布甸燒呀?我食過一次甘多…

伯爵府

想生BB熱投

Hehehahagogogo 發表於 23-4-16 22:59
有人搵我投資台式cafe, 本身嗰班股東做開飲食業,有時做得好有時麻麻地。
租金成7萬一個月,要請兩個伙記加 ...

一個鐘頭8個客都做唔到?真係要摺。
I am Agent P

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

CrabPincers 發表於 23-4-17 17:15
no 不是禮頓道果間,在希雲街果間呀,果邊有兩間食夏威夷蓋飯的,希雲街果間好食好多

角落果間甜 ...

係呀,嗰間布甸燒真係未見過有客

男爵府

畀面勳章

Anpanmama 發表於 23-4-17 17:12
你講嗰間難食拉麵,應該係希雲街,佢都係賣噱頭嘢先至有客。
你講嗰間夏威夷蓋飯喺丹麥麵包嗰邊,已經唔算 ...

其實真心唔明丹麥點解會好生意,唔難食,但又唔係好食,間舖又舊又污糟,同灣仔嗰間快樂一樣

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Anpanmama 發表於 23-4-17 20:37
係呀,嗰間布甸燒真係未見過有客

我買過一次咁大把㗎

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

mymelody0701 發表於 23-4-17 20:54
其實真心唔明丹麥點解會好生意,唔難食,但又唔係好食,間舖又舊又污糟,同灣仔嗰間快樂一樣
...

因為大球場掛?每次有比賽就好旺
我知有人當集體回憶,次次去果頭唔食唔安樂

首頁

尾頁

跳至