自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

都唔係的, 有時如果忙碌1,2日冇咩上網, 真係可以完全miss晒啲嘢
起碼比人處理或信息傳開個時限要合理, 唔係過咗就貴客自理
換飛(要番個位)有時限啫, 退票冇可能限時, 好多退票係去到新演唱會當日憑舊飛都仲可退番錢的

男爵府

回覆樓主:

我有睇東張,話5月嘅時候係Facebook 同Instagram 講換票或退票,宜家已經過哂,無得攪啦。叫你買票就鋪天蓋地做宣傳,退票換票就靜靜雞,所以d人好嬲

珍珠宮

owen2012 發表於 23-11-22 01:24
直頭取消人地張飛又係衰啲喎,之前張敬軒補場,都一定有位俾返你,會鼓勵早啲去換飛,即場換都得,不過有可 ...

見到話fan自己無睇佢地個網 所以漏左唔知 有個粉佢系話實名 佢關注系果12個 無諗過要關注埋佢地其他既野

珊瑚宮

2024年龍年勳章

him-bb 發表於 23-11-22 11:50
見到話fan自己無睇佢地個網 所以漏左唔知 有個粉佢系話實名 佢關注系果12個 無諗過要關注埋佢地其他既野
...

買左飛都唔關注,真係冇人幫到佢…..

大宅

活C人 發表於 23-11-22 10:36
我以為買得門票嘅都係超級喜歡12子,會留意所有動向,粉絲會互相提醒

你又講得啱喎,唔係自己鐘意就話平時唔會留意啫,自己喜歡偶像同票(錢),都唔留意

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

Gorgor0612 發表於 23-11-21 19:41
退票好多歌星都試過取消演唱會退票,都無咁混亂,點解鏡仔D粉咁激動要報東張?!
...

吓?!咩事?viu d 嘢要搵tvb幫手

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

taiwoon 發表於 23-11-21 23:03
咁有問題果個係佢地
你無飛無留意唔出奇
咁多媒體有出新聞

反映d fans 個腦唔知諗乜

子爵府

李豆豆 發表於 23-11-22 12:38
買左飛都唔關注,真係冇人幫到佢…..

換角度12子有冇提下自己的粉絲有關換票的政策 自己的粉都要照顧下喎

男爵府

換票個期好長下,拎住張飛睇都唔留意退換安排有乜辦法。

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

的確佢應該個別出電郵通知,但係其實佢比咗好長時間啲人去搞換飛,差唔多日日都有報導,朋友間whatsapp group都會講,好難會話冇留意囉

珍珠宮

牛年勳章

Gorgor0612 發表於 23-11-21 19:41
退票好多歌星都試過取消演唱會退票,都無咁混亂,點解鏡仔D粉咁激動要報東張?!
...

True, 呢間公司特別多「創舉」

子爵府

親子王國15週年勳章

黃友真係無腰骨, 唔要臉, 唔爭氣, 說好的團結, 撐到底......今時今日, 咪又係為左利益走去做埋D肉酸野.
二手市場>>懷疑受騙或不愉快事件張貼區>>睇#1656,騙子andy.ma,賣2手舊計數機$100,騙人9成新,最終delete post 不退錢

伯爵府

死啦,我都唔知有換票,我都有2張飛。

大宅

好媽媽勳章

平心地說, 沒有鬼鼠, 有電郵, 報紙,IG,FACEBOOK 有講.
俾了幾個月時間申請退或換票的

水晶宮

邊有鬼鼠呀?自己唔睇唔理走去嘈,買咗飛都唔理怪得邊個?又唔係唔俾退,咪去退錢囉!!
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊