自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

susucat 發表於 23-12-10 20:45
大約8點玩第一次,系統比分我時我再入去睇下,點知又可以玩多一次,第二次係pizza雞
...

我都玩左兩次,兩次都只捉到霸王鷄,咁我會有600定300分呢?

男爵府

fivebeanrice 發表於 23-12-10 20:46
我都玩左兩次,兩次都只捉到霸王鷄,咁我會有600定300分呢?

我暫時收到第一次的300分,第二次未收到,但我覺得應該有600

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

今次啲雞咁難捉既

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

susucat 發表於 23-12-10 20:34
下半場又出咗pizza雞,頭先攞完300,而家又可以再玩喇

係喎,你提一提,我再入去擲過,見到pizza 雞,擲唔中,擲左霸王雞300分, 今晚拎左400+300yuu

伯爵府

susucat 發表於 23-12-10 20:48
我暫時收到第一次的300分,第二次未收到,但我覺得應該有600

希望啦!BTW, 係咪今晚係第一晚可以玩兩輪?前幾晚只得一輪玩?

侯爵府

今晚攞咗2次300分,就唔俾我再玩了

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

fivebeanrice 發表於 23-12-10 20:46
Me2 我都想知
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

fivebeanrice 發表於 23-12-10 20:50
希望啦!BTW, 係咪今晚係第一晚可以玩兩輪?前幾晚只得一輪玩?

男爵府

明明擲中左,但都無中,望住係佢中間直落到地

珍珠宮

捉到 共400分

珍珠宮

我今晚捉到400分

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

susucat 發表於 23-12-10 20:45
大約8點玩第一次,系統比分我時我再入去睇下,點知又可以玩多一次,第二次係pizza雞
...

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

擲到pizza 雞

公爵府

昨日一小時,今日得半小時

珊瑚宮

回覆樓主:

捉極都係霸王雞

男爵府

畀面勳章

回覆樓主:

玩到400分
「所謂幸褔,不是沒有苦惱,而是置身痛苦漩渦中,抱持樂觀而堅定的信念,不畏懼,也不嘆氣,勇敢迎擊迎面而來的洶湧波濤,浪愈大,愈是咬緊牙關向前衝,跌倒了再站起來,從摸索與挫折中學習與鍛鍊,磨練出膽識與智慧,無論橫流逆境多麼艱難,希望與確信依舊,直至獲得最後的勝利。」

男爵府

牛年勳章

回覆樓主:

今晚好易捉,2次就捉到。

珍珠宮

2024年龍年勳章

blueski 發表於 23-12-16 20:28
擲到pizza 雞

pizza 雞係$20禮券,第一次捉到

珊瑚宮

擲左25分鐘 400分了 收工

水晶宮