自由講場

跳至

首頁
23456...8

尾頁

侯爵府

ic310 發表於 24-2-9 12:35
【Now Sports】國際邁阿密周四為美斯與蘇亞雷斯缺陣周日對港聯的比賽公開致歉。國際邁阿密周四向路透社發表 ...

唔收貨囉,表面係道歉內容重點只係繼續兜佢地決定是如何正確,依d道歉,不要也吧

子爵府

回覆樓主:

算吧啦,唔係中國話取消你先識道歉?唔係個個都似你地咁井底

大宅

matata 發表於 24-2-9 13:11
要多謝GEM 緩和返個氣氛就真啦,如果唔係拆左個球場都似

r gem第一首歌都係唱俾碧咸聽,對hk人唱咩amazing grace r,第二首西班牙文歌都係幫佢自己向國際宣傳,我咁覺得咯

水晶宮

2024年龍年勳章

tutik 發表於 24-2-9 14:10
疑團係,一去到日本成個生猛曬?咁都要問?你唔係見唔到呀咩呀??

由外到內再到返外都成個生猛哂,又話冇傷,係「唔舒服」,冇對比冇傷害,睇返C朗係親自道歉,而且態度誠懇。

從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

大宅

回覆樓主:

咩都唔洗講,最好終止所有代言

既然都睇唔起中國人,學咩人賺人民幣

內地代言品牌受壓 蒙牛微博撤美斯海報

https://news.mingpao.com/pns/%E8%A6%81%E8%81%9E/article/20240209/s00001/1707416519416/%E5%85%A7%E5%9C%B0%E4%BB%A3%E8%A8%80%E5%93%81%E7%89%8C%E5%8F%97%E5%A3%93-%E8%92%99%E7%89%9B%E5%BE%AE%E5%8D%9A%E6%92%A4%E7%BE%8E%E6%96%AF%E6%B5%B7%E5%A0%B1

伯爵府

回覆樓主:

份聲明係死雞撑飯蓋,唔係道歉喎

公爵府

2024年龍年勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

慳返啦!

子爵府

tutik 發表於 24-2-9 14:10
疑團係,一去到日本成個生猛曬?咁都要問?你唔係見唔到呀咩呀??

可唔可以直接d, 請問真話係咩?

珍珠宮

牛年勳章

回覆樓主:

不如介紹吓食咩神藥/揸咩神油,由唔舒服到同球迷笑吓say 個hi 都無力,到秒變落場踢足30分鐘咁犀利

侯爵府

回覆樓主:

就係香港而家人微言輕囉!
明明係一個好成功嘅創業家,而家變咗失智老人等被照顧,俾人恰到上心口,自己都無得反抗,嗰種感覺真係好無力~
如果係國內,直頭唔會有呢啲事發生喇!
無眼睇!

水晶宮

2024勳章

Protea 發表於 24-2-9 13:56
拖到「比賽期間才作決定,是希望為兩人候命出賽提供最大機會,最終還是事與願違」

真係使唔使多謝佢地呀! ...

佢唔係從頭到尾連球鞋都無換到?邊似候命上場呀,似係一早就唔打算上場
另一個都起碼叫做有做下熱身

侯爵府

qpalzm 發表於 24-2-9 14:18
可唔可以直接d, 請問真話係咩?

真話你問佢啦,我點知呀?

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

叫佢慳D

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

matata 發表於 24-2-9 13:11
要多謝GEM 緩和返個氣氛就真啦,如果唔係拆左個球場都似
GEM 自己都好驚

10分鐘 開始睇
https://youtu.be/M1k5LnUvSts?si=Nro7bbE1ZgaoHyrL

佢出場 觀眾全靜

碧咸 一個人 全程聽佢唱歌

珍珠宮

回覆樓主:

tatler 球會要負最大責任!

俾$4800 睇美國咩?

子爵府

2024年龍年勳章

Protea 發表於 24-2-9 13:56
拖到「比賽期間才作決定,是希望為兩人候命出賽提供最大機會,最終還是事與願違」

真係使唔使多謝佢地呀! ...

呢句先最廢話,當人儍架

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

檸檬檸檬 發表於 24-2-9 12:59
佢無踢令人係好失望,但受傷都要踢(諗自己工傷緊重要返工)扮就另計
...

表演賽啫, 唔係世界盃/奧運喎, 香港人只係想佢上場交下波, 試射下龍門甘啫~~

珍珠宮

tutik 發表於 24-2-9 12:57
繼續講大話,呢啲叫做道歉咩??
係囉,仲講傷真係講唔通,傷到黑面縮,好嚴重

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

anouck 發表於 24-2-9 14:16
r gem第一首歌都係唱俾碧咸聽,對hk人唱咩amazing grace r,第二首西班牙文歌都係幫佢自己向國際宣傳...

Amazing Grace is a very moving hymn and can be accompanied by bagpipes at funeral services. The lyrics focus on finding peace in death which is why it is a popular choice for a loved one's funeral.

伯爵府

Cathy1121 發表於 24-2-9 12:54
應該啦.!c 朗那邊做得好好
我吾理球王背後點想,或者under table

見到有後生仔拿住支輔助拐杖都嚟,個個歡喜若狂,開心咁多日,有d連覺都瞓唔著就為當日,不止在場幾萬觀衆,連睇直播的人或者有d返緊工都不斷留意他的消息,在完場時他聽到咁多噓聲,d人咁嬲,應該即時補鑊,真係令-路支持他的球迷傷透心.

首頁
23456...8

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊