自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Pinky28 發表於 24-5-3 11:38
我發覺男人做第三者會無咁多人唾罵,容易俾人接受同體諒多啲,相反何雁詩到依家都俾人話緊
...

係㗎喎,通常小三淨係用嚟形容女人
如果男朋友同你分手,因為識咗個好啲嘅女仔,嗰個女人就係小三
如果一個女仔遇到一個好啲嘅男仔,同男朋友分手,又冇問題㗎喎
就係咁唔公平

珍珠宮

大聲公 發表於 24-5-3 08:55
郭晉安向來好爸爸、好老公形象,除了歐倩怡外,最為人認識的就是他與劉小慧的一段情。郭晉安初出道時,憑外 ...

其實又未必關錢事既,可能郭無時間維繫,劉又撻著蘇老板,大家比較夾都有可能,蘇老板都吾系大富大貴,佢地一家都好幸福丫,两公婆一齊拍youtube片,又錫两個女,劉移情別戀我覺得正确喎,攪清楚手續未轉會囉

珍珠宮

或者郭有某方面吾惦呢

珍珠宮

美味 發表於 24-5-3 11:19
係,蘇成個人都正能量開朗好多,郭好奄悶

蘇老板好多野都好叻(睇佢上電視節目就知)佢話咩都中意玩就系吾玩女人,見佢地又錫两個女連個老婆都找到自己興趣,幾正能量

珍珠宮

2024年龍年勳章 玩具勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

但劉而家睇落去都幸福,實際唔知。
但安仔曾經一齊過2個女人,到最後無選同佢一齊,會唔會安仔同女人相處方面差小小,但2個女人留左係安仔身邊一段時間。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

講真,又負能量又多野唸,未結婚再揾過個更適合自己既絕對無咩唔岩亦無咩好怨。大家各自結左婚就唔應該再提返舊情,稅局果度自己逃稅仲講到稅局唔岩甘,總之千錯萬錯都系人地錯,呢挺人難頂。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 笑得好勳章

我係餓底 發表於 24-5-3 10:07
硬係覺得佢係個好難頂嘅人,所以聽到離婚消息一啲都唔意外

大男人同悶

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

angiehouse 發表於 24-5-3 14:12
蘇老板好多野都好叻(睇佢上電視節目就知)佢話咩都中意玩就系吾玩女人,見佢地又錫两個女連個老婆都找到 ...

我覺得蘇應該性格幾好,佢草蜢3個人,其中兩個是兄弟仲要其中一個係c位,佢哋3個如果有人性格唔好應該一早就散晒keep唔到咁多年關係咁好,你睇beyond反晒面就知

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 笑得好勳章

angiehouse 發表於 24-5-3 14:12
蘇老板好多野都好叻(睇佢上電視節目就知)佢話咩都中意玩就系吾玩女人,見佢地又錫两個女連個老婆都找到 ...

又真係唔覺佢有緋聞

珍珠宮

tsewong 發表於 24-5-3 09:39
人地兩個女都已經廿幾歲,就咁睇報導蘇志威同劉小慧到而家都幾恩愛,蘇都幾錫老婆同兩個女

講真我都有個 ...

個女仲要又出人情出埋錢去幫佢事業,仲要性格唔係好,個女都肯陪佢行左咁耐算係咁
男人感情失敗仲要出黎數前度,仲要人地咁幫過佢....真係好小家,0分同情

男爵府

大聲公 發表於 24-5-3 08:55
郭晉安向來好爸爸、好老公形象,除了歐倩怡外,最為人認識的就是他與劉小慧的一段情。郭晉安初出道時,憑外 ...

郭真係不掂,劉小慧又未嫁,點解唔可以揀自己喜歡的,仲要大家有家庭,講出嚟有意思嗎?

男爵府

crazypaper 發表於 24-5-3 10:49
呢類型既男人係比較麻煩,如果對父母順從,但發 脾氣就揾老婆既話,真係唔要得
...

我覺得佢應該聽家姐話,佢同家姐一齊攪草姬,生意人計到盡,所以咪物業唔過老婆手,姑奶同樣麻煩

公爵府

親子王國15週年勳章

未结婚,仲可以揀!表面睇,同蘇生生活应該会开心D。蘇生世界仔好多。

男爵府

咁多年來一講蘇志威就咬牙切齒,可能一世都放唔低。

男爵府

回覆樓主:

近幾年睇劉的訪問,佢話當年做歌星,但又唔識唱歌,但紅,做到好大壓力唔想做,想結婚。當時同蘇同公司,大家玩得開心。蘇好man咁話娶佢,佢唔駛做,劉就答應。佢坦白話覺得蘇比較有搵錢的頭腦,有做生意,所以揀佢。其實佢都間接認咗自己貪錢d。

其實到而家,可能郭有錢過蘇

大宅

mandy952 發表於 24-5-3 09:44
當年佢唔算紅去美國登台都有8皮,怪唔之得咁多後生想入娛樂圈
佢自己交稅都8萬,應該亦揾唔少錢
就算幾年 ...

咁多年都只係交 8 萬!咁少!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊