自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

子爵府

露比2006 發表於 24-5-5 21:34
個女人48歲點會真心鍾意個7x亞l伯
個女人貪...1.結婚後幫 個大陸兒子來港取福利,2.亞伯間公屋或 ...
大陸女人有個仔 我都覺得佢係 有計劃

禁止訪問

伯爵府

selinako^^ 發表於 24-5-5 22:04
我覺得佢想示威比阿伯仔女睇, 你地反對都冇用 佢送左30幾萬手飾比我
最黑人憎係佢講: 法庭見啦

睇得溏心風暴多

伯爵府

LekGirl 發表於 24-5-5 20:37
我唔信銀行會喺簽名呢part亂嚟,佢宜家捉住一點就係佢冇咁講過同埋佢宜家未死….
...

我當時炒緊菜,聽得唔清楚,銀行話定期未到期,拎1球要罰11萬,咁其實佢肯罰11萬就能即刻單簽提款嗎?我在廚房聽唔到

珍珠宮

2024年龍年勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

哈比族 發表於 24-5-5 21:12
最攪笑仲好意思show 介指、手錶…曬命,貪錢到佢,可以響同鄉面前威威
發生關係都講埋出黎,知唔 ...

好嘔心,阿伯隻手一直放係大媽隻大脾到,阿伯真係咸濕

伯爵府

LamCheung116 發表於 24-5-5 22:37
放心,條大陸G呃到人好快走佬

以為報東張會幫佢主持公道其實東張都會播D警世大家嘅案件㗎!
提子提子!提防騙子

男爵府

clyl03 發表於 24-5-5 22:42
我當時炒緊菜,聽得唔清楚,銀行話定期未到期,拎1球要罰11萬,咁其實佢肯罰11萬就能即刻單簽提款嗎?我在 ...

唔係,罰11萬要加埋細女同意
然後個大陸女人話細女一定唔會同意,所以放棄攞錢
我老公一睇佢咁講就話個大陸婆一定係呃錢,因為個大陸婆冇話罰11萬好金,只係話細女唔比,如果唔洗個細女同意,我老公話個大陸婆一定攞左錢

珍珠宮

2024年龍年勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Charlie1978 發表於 24-5-5 22:18
咁典型嘅騙案,仲要show晒名錶首飾,好似TBB搵人影嘅咁,引來全城討論,太明顯的呃錢case了吧第二 ...

東張越來越似警訊,真係好多提子

伯爵府

domantai 發表於 24-5-5 22:48
唔係,罰11萬要加埋細女同意
然後個大陸女人話細女一定唔會同意,所以放棄攞錢
我老公一睇佢咁講就話個大 ...

咁點解細囡可以自己轉走晒啲錢嘅?
何伯拎就要細囡同意,但細囡拎就不用何伯同意?

子爵府

回覆樓主:

D阿伯成日以為自己仲好有魅力,你無錢果個女人肯比隻大脾你摸

伯爵府

回覆樓主:

真係中意一個人點會咁心急結婚同攞錢

男爵府

clyl03 發表於 24-5-5 22:51
咁點解細囡可以自己轉走晒啲錢嘅?
何伯拎就要細囡同意,但細囡拎就不用何伯同意?
...

唔知點解,所以亞伯同銀行嘈緊,仲報東張

大宅

kittychung1234 發表於 24-5-5 20:45
開聯名戶口,開戶果時銀行一定會問你要雙簽定單簽先可以提款,如果單簽就得,根本唔使問何伯,佢死唔死唔關 ...

如果雙簽,個女點都唔簽名,阿伯係唔係都冇可能拎到錢?

伯爵府

露比2006 發表於 24-5-5 21:34
個女人48歲點會真心鍾意個7x亞伯
個女人貪...1.結婚後幫 個大陸兒子來港取福利,2.亞伯間公屋或 ...

我覺得個女人好好彩,咁就識到個老朦懂水魚。
輕易結埋婚,擰身份,將來阿伯兩腳一伸仲可以食埋間屋(唔知公屋定私樓)

公爵府

2024年龍年勳章

HLDMaMa 發表於 24-5-5 21:47
冇睇添,俾你哋講到我心郁郁,又唔知究竟來龍去脈係點。

https://www.mytvsuper.com/tc/scoopplus/scoop/catch-up/8774173974153/%E6%9D%B1%E5%BC%B5%E7%84%A6%E9%BB%9E-%E5%A8%B6%E6%96%B0%E6%AD%A1%E8%88%87%E4%BA%94%E4%BB%94%E5%A5%B3%E5%8F%8D%E7%9B%AE%E6%88%90%E4%BB%87-%E6%88%B6%E5%8F%A3%E7%95%A2%E7%94%9F%E7%A9%8D%E8%93%84450%E8%90%AC%E8%A2%AB%E7%B4%B0%E5%A5%B3%E6%8F%90%E8%B5%B0

珍珠宮

Anpanmama 發表於 24-5-5 21:26
仲有佢孭住嗰個H袋,如果真嘅講緊係幾十萬,雖然明知佢咩住嗰個係假,但佢真係當寶咁擺喺心口前邊比攝影機 ...

斜揹放喺前面都算,佢仲驚死影唔到個袋咁,用隻手拎住個handle位..

伯爵府

回覆 shop_baby 的帖子

條女一講到銀行呢part 即刻搶對白講,即刻緊張起嚟,幫阿叔講埋,驚死交唔到戲咁,怕d錢無哂,又捉緊阿叔隻手。最憎就係話,佢買埋⼀樣既款手錶俾我,又兩卡戒指。阿叔閑時一定係成日show off 荒死冇人知佢有錢咁,如果唔係條女邊會肯揾個做得阿爸有突既阿叔賣肉呀,又俾佢咁西勵入到做老婆先好手段。呢d 女人真係只要得到錢,真係做乜得。阿叔一定係咸濕啦,正常阿叔点有咁大膽玩速食大媽咁候琴。
後生仔女拍拖都未知於咁快上床掛
有你每一天在我身邊,活著是多好和幸福,多謝你!我愛你

珍珠宮

clyl03 發表於 24-5-5 22:42
我當時炒緊菜,聽得唔清楚,銀行話定期未到期,拎1球要罰11萬,咁其實佢肯罰11萬就能即刻單簽提款嗎?我在 ...

就算肯罰11萬都要同埋個女一齊簽名先拎到$,阿伯同個女人就話咁麻煩亞女唔會嚟,所以冇拎。

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

LekGirl 發表於 24-5-5 23:05
就算肯罰11萬都要同埋個女一齊簽名先拎到$,阿伯同個女人就話咁麻煩亞女唔會嚟,所以冇拎。
...

但點解後來亞女又可以單名拎錢嘅?

男爵府

最正係,個女人話「我又心有靈犀買同色手錶比佢…」我心唸,老野買比女人係堅勞力士,成十幾萬,個女人隻錶,一陣第三集分分鍾比主持踢爆話「阿伯你隻錶係羅湖城買的款式啊!」

首頁
23456...7

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊