論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 BKVIP 於 09-8-5 12:45 發表

問題係你工人大唔大食先? 如果細食咪分少少俾佢囉。

我都好想我老公有你老公咁既精神,可惜佢係相反,覺得我無人情味,我黑心 :;pppp:

我工人,哈哈!佢係扮細食羅.佢件頭好大下,點都有返o甘上下食量.我試過佢訓覺時突然入房羅野,佢居然o係度食餅乾.仲要係熄哂燈訓o係床度食.我咪問佢你唔飽咩??佢話突然想食野喎.我話唔介意你食野,不過唔好o係房食,去廚房食羅.我仲話如果你唔夠飽可以煮多d飯.佢即刻話唔駛,係今晚先突然想食野喎.我同老公講話佢o係房食野,老公話好似我地刻薄佢,唔比飽飯佢食o甘.其實我地從來冇同佢講咩食得,咩唔食得.我地買o左好多零食,有時多到係放o左o係度唔記得,佢食o左我地都未知啦.佢係扮細食驚我地唔要佢羅

大宅

原帖由 cocolulu 於 09-8-5 01:21 發表

我媽都係咁鬧我, 話我成日上網聽人亂講, 網上的人講野最唔負責任. 聽聽埋埋對工人疑神疑鬼盞辛苦自己...
係, 網上好多吹水, 但好多都有用資料.... 對人防範有咩唔岩. 請工人等於係街求其搵個人回家, 一來就話咩以 ...

哈哈,原來老人家都有共同思想.不過好奇怪,佢地對工人真係特別好.係咪以前d人同情心大d呢?-( ?-( ?-( ????

大宅

原帖由 BBTWIN 於 09-8-5 14:34 發表

我工人,哈哈!佢係扮細食羅.佢件頭好大下,點都有返o甘上下食量.我試過佢訓覺時突然入房羅野,佢居然o係度食餅乾.仲要係熄哂燈訓o係床度食.我咪問佢你唔飽咩??佢話突然想食野喎.我話唔介意你食野,不過唔好o係房食,去廚房食羅.我仲話 ...

唔俾飽飯人地食,邊有力做野呀

我阿姐都好細食,鐘意食魚都唔夾架,要我夾俾佢。佢夜晚食半碗飯架喳,又唔點食肉,鐘意食菜,佢唔高又唔肥,同我睇佢張相佢真人淸減左好多,我以為係第二個。

大宅

原帖由 BBTWIN 於 09-8-5 14:39 發表

哈哈,原來老人家都有共同思想.不過好奇怪,佢地對工人真係特別好.係咪以前d人同情心大d呢?-( ?-( ?-( ????
]

唔知呢,不過我99 係要我地對外人好,但自己咪又係叫人做呢様做個様,做埋晒d門面野,佢一知我請工人去佢度食飯,就已經話要我工人幫手呢様果樣啦,一去到叫人摘菜、洗菜、搣蝦殼、挆肉.... 食完後我估佢實叫我工人洗碗架,我咪叫我c6走囉,唔通又叫我工人做咩,話左咁係犯法99都唔理照叫佢做野。c6 又唔出聲,咁咪我出聲話走人囉。唉,以後都係少去為妙 ,廢事阿姐玩野時拎呢樣黎講。

首頁

尾頁

跳至