自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 洋子 於 09-8-7 09:00 發表

第一次自己吾識去, 可以系黃崗過關有專車送......如果自己識可以坐火車落馬洲再轉地鐵一個站福民落車就得la

我明天上,想試下你講呢間,請問在福民站出後怎樣走?或在落馬州坐的士點樣同個司機講去咩位置?謝

別墅

想問吓...有無人去過"美亞國際"

我淨係想推油,老公就做泰式,要過夜(同老公一間房)係羅湖果邊有咩好介紹呢

以前去開"東方夏威夷","月亮灣"..不過覺得比較貴

唔該晒

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 feifeibobo31 於 09-8-7 09:33 發表
想問吓...有無人去過"美亞國際"

我淨係想推油,老公就做泰式,要過夜(同老公一間房)係羅湖果邊有咩好介紹呢

以前去開"東方夏威夷","月亮灣"..不過覺得比較貴

唔該晒 ...

東方夏威夷貴呀?幾錢?朋友話佢ok,仲想去試下添...........

別墅

原帖由 Sindy 於 09-8-7 09:38 發表

東方夏威夷貴呀?幾錢?朋友話佢ok,仲想去試下添...........

以前去...$98中式有3個鐘送1個鐘...裝修完之後就$128得3個鐘....

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 feifeibobo31 於 09-8-7 09:42 發表

以前去...$98中式有3個鐘送1個鐘...裝修完之後就$128得3個鐘....

咁同我去開果間差唔多啦....水都仲貴呀,又唔係特別多野玩(每樣都要計錢)

別墅

咁"東方xx"及"水上明珠"係羅湖有無專車架...我同老公今晚會上去按摩...仲未諗到去邊間

禁止訪問

大宅

原帖由 ^CECI^ 於 09-8-5 23:58 發表
我鍾意去友誼 o係酒店度~~中式都係98蚊三個鍾,兩個鍾身+一個大堂項目(都幾多款) +小費!!!!地方都OK,乾淨

我都係去呢間, 佢係足鐘60分鐘的。

子爵府

回覆 67# anpanman08 的文章

Hello anpanman08, 我今晚想同班friend 出動,請問邊間有熱石按摩 ? Thank you

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 feifeibobo31 於 09-8-7 10:27 發表
咁"東方xx"及"水上明珠"係羅湖有無專車架...我同老公今晚會上去按摩...仲未諗到去邊間

其實如果近灣仔(來回85),觀塘,旺角(來回55),荃灣......有架車叫跨境全日通,去皇崗,出關就可以撘專車.......係皇崗出入唔駛限時限刻....

洋房

原帖由 毛容 於 09-8-4 22:55 發表
瑪雅城好唔好呀
價錢又點呢

瑪雅城環境
但技師超冇料
吾會有下次

禁止訪問

子爵府

回覆 72# anpanman08 的文章

Thank you anpanman08, 想問吓大約幾多錢

別墅

因為我地會泊車係粉嶺...所以多數係羅湖過關方便D

原帖由 Sindy 於 09-8-7 12:32 發表

其實如果近灣仔(來回85),觀塘,旺角(來回55),荃灣......有架車叫跨境全日通,去皇崗,出關就可以撘專車.......係皇崗出入唔駛限時限刻....

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 feifeibobo31 於 09-8-7 17:40 發表
因為我地會泊車係粉嶺...所以多數係羅湖過關方便D

咁羅糊真係唔曉呀

複式洋房

昇逸酒店幾好,早場有折,抵玩!!!!

水晶宮

畀面勳章

原帖由 Sindy 於 09-8-7 12:32 發表

我去開水雲間---clean同少D麻粒佬.双鐘加一個鐘大堂共九十幾, 我次次都按3hrs再送大堂2hrs,上個week阿哥同阿嫂就玩推油+熱石+facial足3 hrs,abt $250.佢地話超正超舒服,重問幾時再去.
水上明珠--比較舊,好似好dirty(按摩部).但個friendy high recommend美容部D推油and facial技術超正,about $168.(個friend本身係美容師)
東方棕x---同水云間比,$贵D, 男人多D, 嘈D. so我去左水好多次. but i will try 水上明珠美容部on next monday.

大宅

原帖由 毛容 於 09-8-5 00:03 發表
有冇人去開新美姿呀

我6月尾有去過...ok ga wor...好似之前裝修過,so ok新ga,價錢我覺得平lor

珍珠宮

我想問下有冇mami去過d有泳池係可以男女都一齊游架? 因為好似多數個泳池都係位於男更衣室.....
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

子爵府

原帖由 Sindy 於 09-8-7 08:48 發表
我想問下你地有無自己帶油架?通常你地d通淋巴同消脂落咩香薰呢?底油又用咩呢?香港邊度買最平呢?我想買枝玫瑰,但好鬼貴呀

玫瑰係催情o架 :lol
我響 who 買油, 溝左o架啦,

首頁

尾頁

跳至