跳至

首頁
23456...7

尾頁

複式洋房

已經再 pm 你啦,check 下啦~~

原帖由 rachelkwan 於 09-12-2 23:15 發表
Aiya, 真係收唔到mail呀,有勞再send... thanks!

別墅

12/12 仲出唔出泥呀? 各位媽咪一定係忙緊小寶貝今個星期四生日節目啦... 預祝所有BB生日快樂,身體健康,快高長大!!

男爵府

唔好意思,12號我唔得,個日要上堂呀 !!!
預祝12月10日生日的囝囝,囡囡,
Happy Birthday..

複式洋房

sorry, 呢排好忙,so 都無時間上嚟~~

12/12 我仍然係 target 出嚟架,諗住係旺角or 佐敦 or 尖沙咀搵間餐廳,有無提議?? or else 今晚比我上網搵下料,明日再 suggest 地點比大家。

原帖由 rachelkwan 於 09-12-8 12:48 發表
12/12 仲出唔出泥呀? 各位媽咪一定係忙緊小寶貝今個星期四生日節目啦... 預祝所有BB生日快樂,身體健康,快高長大!!

洋房

祝各位12月10日今日生日的囝囝,囡囡,
Happy Birthday..
身體健康, 快高長大!!!

複式洋房

TO: nokhim, rubybblam, rachelkwan

我 suggest 12/12 係旺角雅蘭酒店地下個間 pokka 見面食下午茶,時間係 3.30 pm, 你地得唔得丫??

我會 pm 你地留番我個手提,你地可以直接 call 我 confirm 好嗎??

男爵府

Hihi,

大家好, 我好少上bk, 今時今日先見到呢個post。

我囡囡都係12月10日出世....

nice to meet u all... :)

大宅

唔好意思, 我係路過的, 只係想同大家的bb講聲 " 1 歲生日快樂, 健康快樂成長..."

複式洋房

釘橋丫燴番薯,你真係有心啦~~

原帖由 燴番薯 於 09-12-11 15:50 發表
唔好意思, 我係路過的, 只係想同大家的bb講聲 " 1 歲生日快樂, 健康快樂成長..."

複式洋房

hi hi kobaby,

歡迎你!!

如果我無記錯,你係咪 lydia 媽媽丫?? 我係係 1 歲生日會坐係你右手邊、帶埋個大女去個個媽咪丫~~

原帖由 Kobaby 於 09-12-11 15:39 發表
Hihi,

大家好, 我好少上bk, 今時今日先見到呢個post。

我囡囡都係12月10日出世....

nice to meet u all... :)

男爵府

原帖由 minikoala 於 09-12-11 17:13 發表
hi hi kobaby,

歡迎你!!

如果我無記錯,你係咪 lydia 媽媽丫?? 我係係 1 歲生日會坐係你右手邊、帶埋個大女去個個媽咪丫~~

我唔係呀, 我坐另一張枱, 同枱係B.Girl....

複式洋房

SORRY, 我記錯左啦,你係 allyson 媽咪先真,right?

原帖由 Kobaby 於 09-12-14 09:41 發表

我唔係呀, 我坐另一張枱, 同枱係B.Girl....

複式洋房

各位081210 bb、爸爸同媽媽,merry x'mas & happy new year!!! 雖然 bb 今年已經係過第二個聖誕節,但我諗同舊年會有好大分別,希望大家 enjoy 同埋開開心心!!!

男爵府

原帖由 minikoala 於 09-12-24 16:47 發表
各位081210 bb、爸爸同媽媽,merry x'mas & happy new year!!! 雖然 bb 今年已經係過第二個聖誕節,但我諗同舊年會有好大分別,希望大家 enjoy 同埋開開心心!!! ...

大家咁話....跟住元旦更快樂 !!! :D

別墅

HAPPY NEW YEAR!!

你地同BB打咗針未? Ryan下星期日打肺炎針, 一月中打1yr old MMR針. 我問過我去果間健康院但佢地唔肯安排同日打 - 話2個唔同部門喎..:;pppp:

複式洋房

唔係丫化?? 你去邊間健康院丫??

我個仔 28/12 先剛剛去完健康院,仲要係左右脾各打一針 (即係一邊打肺炎鏈球菌一邊打1歲針),喊得阿仔一句句,幾耐都唔肯收聲,我肉都赤嘛丫~~

原帖由 rachelkwan 於 09-12-30 17:08 發表

你地同BB打咗針未? Ryan下星期日打肺炎針, 一月中打1yr old MMR針. 我問過我去果間健康院但佢地唔肯安排同日打 - 話2個唔同部門喎..:;pppp: ...

男爵府

原帖由 rachelkwan 於 09-12-30 17:08 發表

你地同BB打咗針未? Ryan下星期日打肺炎針, 一月中打1yr old MMR針. 我問過我去果間健康院但佢地唔肯安排同日打 - 話2個唔同部門喎..:;pppp: ...

我早星期帶阿囝返健康院,打了 1 yr old 那支針lor,
好彩無發燒,因為先前有媽咪話這支針比較易發燒,
肺鏈加強下個月先打. 我都唔想一次過打晒兩支,
我覺得(分開打好似好d ....)

Happy New Year .... :loveliness:

複式洋房

08年12月10號出世bb...有嗎?

我個仔仔都係12月10號出世架

複式洋房

08年12月10號出世bb...有嗎

oh! my son missed the 1st year bd celebration with those same date birth sisters & brothers. Awaiting for the 2nd years old gathering in 2010.

別墅

今朝係粉嶺健康院打咗肺炎針lu,因為係last一支所以唔駛再約期. OK啦,打完行出去攞藥前BB已經喊完收聲- 姑娘仲讚佢勇敢 (可能係打一枝無咁痛).

至於下星期一支MMR我可能會延遲小小先打.

歡迎waiting3308, miss咗下次再參加gathering 啦!

首頁
23456...7

尾頁

跳至