影視娛樂

跳至

首頁
23456...8

尾頁

侯爵府

其實我都覺得佢唔認有佢既理由既
之前個fans咁痴線,又死左人,
如果佢一早公開,好可能死左好多人架喇
我諗劉華唔係有心收埋佢既,佢係公眾人物
有咩事,佢要咩飛架嘛

複式洋房

香港記者已經非常混亂, 再加上其他國家記者, 葬禮變成Show! 華仔只不過是顧全大局!

大宅

其實公開與否, 都係劉華嘅家事, 佢無需要向任何人交代.
華仔我支持你!

大宅

原帖由 michaelmom 於 09-8-26 00:04 發表
香港記者已經非常混亂, 再加上其他國家記者, 葬禮變成Show! 華仔只不過是顧全大局!

認同

男爵府

睇到頭先個場面,我諗大家都會明白點解華仔咁多年都唔敢公開,D傳媒真係好煩,佢雖然係一個藝人,但我覺得唔需要咩都同人交代
劉華真係個好難得ge好男人,咁靚仔咁有名氣,竟然可以咁專一
祝福佢哋

大宅

唔公開唔代表劉華對佢女人唔好
比起個d公開了/有名份但仍有3奶4奶或仔都生埋的,又如何?
咁多年劉華的花邊新聞好似只有n年前的GG,
同埋搞X(因為冇女人埋身),
若然這些年來身邊只有朱小姐1人,
劉華已做得好好.

註:我唔係佢Fans

子爵府

點都好,祝福佢地

侯爵府

原帖由 boganwan 於 09-8-26 00:08 發表
睇到頭先個場面,我諗大家都會明白點解華仔咁多年都唔敢公開,D傳媒真係好煩,佢雖然係一個藝人,但我覺得唔需要咩都同人交代
劉華真係個好難得ge好男人,咁靚仔咁有名氣,竟然可以咁專一
...

咁又係呀,須然我唔係佢fans,但咁多年都冇女埋到佢身,
24年都係得一個朱小姐,可能就係咁,劉太先肯咁樣跟佢
之前有人話咩吳鎮宇,張智林,同埋唔記得邊個,都係好好地同人結婚認頭,咁又點丫,咪又係滾到7彩,你估佢地老婆唔知咩???

公爵府

原帖由 sarahyukhob 於 09-8-25 21:57 發表
劉德華果然真................藝/偽人
我都覺佢真係幾偽人架

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 jessicayin 於 09-8-26 00:06 發表
其實公開與否, 都係劉華嘅家事, 佢無需要向任何人交代.
華仔我支持你!

同意呀

大宅

真心祝福佢哋

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

大宅

我都覺得佢地拖住手好sweet!! 華仔真的好男人, 佢只是保護佢的家人, 其實冇咩唔好ar!!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

剛剛睇完TVB的報道,唔知點解總覺有點怪怪的,唔適講,好似d timing唔係好match禁。

anyway, 我都衷心祝福佢地。

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我覺得劉華公唔公開, 對我黎講, 真係無所謂, 佢又唔係同我一齊 (雖然我好想 ), 朱小姐係佢另一半, 都唔算D咩秘密, 係大家迫佢要坦蕩蕩打開肚皮咁承認, 但真係咁緊要嗎? 佢唔認你地覺得佢唔好咩? 真係好吹脹 ......

當然佢肯公開比個交待大家梗好啦, 大家都會鄧佢高興, 但要經過一件白事, 再比人鬧餐死先十指緊扣出黎, 咁就難委左佢地, 本身佢地有個家庭其實係件開心事o麻 ............
不是每段愛情都會有美好的結果;
但一段關係如果缺少了愛與包容;
就注定會失敗。

「人生若只如初見,何事秋風悲畫扇?」納蘭性德《木蘭花令 · 擬古決絕詞》

大宅

由頭到尾,今次朱麗倩死左爸爸都係一件非常唔開心既事,

華仔拖住佢都係支持佢既一個表現, 而家死左老豆喎, 明明係好傷心既一件事, 我都唔明點解有d 人/ 傳播[睇睇下人地既白事]變左鬧華仔
好心尊重下佢地啦

禁止訪問

禁止訪問

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

真係好唔明大家一面倒讚劉華係好男人? 之前都只係覺得佢閃縮,由機場呢幕開始就覺得佢真係好離譜!

由一開始就唔承認同朱小姐既關係,到而家人哋死老豆,佢都唔敢認,出殯果日仲要勞師動眾,搵人擋住,驚c比人影到,連係靈堂都唔係正面上香! 坦白講,就算你哋未結婚,呢個係你既女朋友既老豆,你都應該堂堂正正當面去致意呀? 仲咩要搞到咁大陣象?

好啦!你想低調,咁唔該你一路低調落去! 落機咪去尊用通道靜靜地返屋企比朱小姐休息囉! 又要拖朱小姐出嚟,嚇到佢死死吓,行果5分鐘路搞到好似打仗咁! 我又唔信佢唔知有大班記者等緊佢! 咁同做show有咩分別?

一早話要去女朋友父親既喪禮,咪唔會搞成咁囉,又可以光明正大去拜祭! 而家只不過係太多人鬧佢女朋友老豆c咗佢都唔出面拜祭,佢驚影響形象,騎虎難下先拖朱小姐出嚟! 真係太過份!

一係你就低調落去,行秘密通道走! 最多日後d記者都係追吓你啫(你食得咸魚抵得渴)! 起碼朱小姐可以平靜一d,而家拖出嚟故意比機會記者追問,但係又扮晒野唔答,咁d狗仔以後就會日日追朱小姐架啦! 真衰格!

我知實有好多華迷鬧我,不過實有不吐不快,佢太假!

首頁
23456...8

尾頁

跳至