自由講場

跳至

首頁
23456...11

尾頁

大宅

原帖由 chickenwing2006 於 09-8-29 15:45 發表
唔 g 係唔係真係改左例啦, 不過我覺得身
為公眾人物都無必要為 "人工授孕" 而公開
..... 點講呢 d 都係私人既問題 !

不過我自己估真係要做手術都唔一定要係 hk
姐, 甘有 $$ 去邊度做都得啦 ...

你唔明啲野,咪係疑點囉。根本而家佢比人查出係已婚,唔認都唔得。咁個兩個細路哩,仲未比人踢爆喎。咁佢又唔想公開佢地,咁咪諗個佢認為make sense嘅答案解釋比大眾聽囉。咁佢咁講,我認為佢已製造個情況比人認為佢係無兒女,咁佢咪唔洗公開對仔女囉。 (我個人想法姐,我知同我無關,所以好抱歉我的多事!)

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原帖由 chickenwing2006 於 09-8-29 23:45 發表
..... 點講呢 d 都係私人既問題 !ops:" /> ops:" /> ops:" />

係呀! 就算佢結婚都唔洗話比人知因為想做人工受孕啫! 點解要用bb嚟做借口? 佢話係香港改咗法例唔比未結婚既做人工受孕,所以先同朱小姐結婚? 即係唔係為bb就唔娶? 另外,既然結咗婚,老婆死老豆佢唔用一個孝子形式出現?

佢唔講好過講啦! 越嚟越多破綻!

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原帖由 chickenwing2006 於 09-8-29 23:45 發表
..... 點講呢 d 都係私人既問題 !ops:" /> ops:" /> ops:" />

同意! 就算佢結婚都唔洗話比人知因為想做人工受孕啫! 點解要用bb嚟做借口? 佢話係香港改咗法例唔比未結婚既做人工受孕,所以先同朱小姐結婚? 即係唔係為bb就唔娶?
另外,既然結咗婚,老婆死老豆佢唔用一個孝子形式出現?
佢唔講好過講啦! 越嚟越多破綻!

大宅

係啦! 我睇完第1個反應都係: 點解一家要係香港做? 去美國做咪唔駛結婚囉...所以覺得呢個唔係一個好嘅藉口囉...而且如果係為咗生bb先同人結婚, 咁有冇尊重過女方同婚姻?

我覺得佢唔回應重好, 依家佢似係用1個冠冕堂皇嘅大話去掩飾之前嘅大話! 我想話: 劉生, 依家係21世紀喇, 藝人結咗婚, 生咗仔is not a big deal !

侯爵府

畀面勳章

眼看未為真...信他的就是謊言也接受;不信他的只會繼續質疑...沒完沒了....

大宅

原帖由 alicemic 於 09-8-29 16:01 發表

同意! 就算佢結婚都唔洗話比人知因為想做人工受孕啫! 點解要用bb嚟做借口? 佢話係香港改咗法例唔比未結婚既做人工受孕,所以先同朱小姐結婚? 即係唔係為bb就唔娶?
另外,既然結咗婚,老婆死老豆佢唔用一個孝子 ...

個人認為佢用 "做人工受孕"嚟解釋佢結婚,係因為佢要製造個處境比人認為佢係無兒女,咁佢咪唔洗解釋/公開個兩個細路囉!(我咁講好似肯定佢有仔女咁,所以我向fans道歉)!

男爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 畀面勳章

咁私穩都要攤出黎講, 好可憐!!

係Fans的話, 在任何情況都會支持佢, (i.e. 佢講唔講隱瞞結婚原因), 佢咁講係咪想話大眾知先要去解釋呢?

其實點解要舊年改例先要靠醫學呢? 點解24年咁長, 早10 年... 早 5年... 早3年... 點解唔早d做?

另外~ 唔想人搔擾, 點解又要上有線講咁多感情睇法, 不如保持保緘默, 免得固弄圓空, 事後又被人揪後算帳!

(疑問一個, 不喜勿插)

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

原帖由 muicc 於 09-8-30 00:08 發表
眼看未為真...信他的就是謊言也接受;不信他的只會繼續質疑...沒完沒了....

你講中了我心裡所想的...

珍珠宮

原帖由 riko-uk 於 09-8-30 00:10 發表

個人認為佢用 "做人工受孕"嚟解釋佢結婚,係因為佢要製造個處境比人認為佢係無兒女,咁佢咪唔洗解釋/公開個兩個細路囉!(我咁講好似肯定佢有仔女咁,所以我向fans道歉)! ...
又或者,制造假象劉太隨時有,得記者唔好disturb佢

瑪瑙宮

好媽媽勳章

所以有時要成為呢 D 甘有 $$ 同甘為型像既男人另一半
好辛苦, 仲要睇你好唔好彩 ..... 睇番林 X 嬌, 痰罐倫大婆 SHIRLEY 又如何....自己青春時間附出左, 個 C6 未又係 9394

華仔叫潔身自愛, 無咩攪女人 ..... 甘忍佢無名無份
都叫抵 D LOR

原帖由 easonkinki 於 09-8-29 23:55 發表
其實24年華仔周圍走,做佢女人幾慘,我老公唔返黎1,2日我已經鬼殺咁嘈

大宅

如果真係想完, 行出黎, 講幾句認左. 就會完
而家咁講, 劉太日日都會有人追著佢, 睇佢幾時打針, 幾時大肚,到時仲煩...
我唔想評論佢講既係咪真, 只係, 佢講咁既原因, 可能大眾會支持佢, 不過狗仔唔會放過劉太. no good.

原帖由 skylark 於 09-8-30 00:03 發表
係啦! 我睇完第1個反應都係: 點解一家要係香港做? 去美國做咪唔駛結婚囉...所以覺得呢個唔係一個好嘅藉口囉...而且如果係為咗生bb先同人結婚, 咁有冇尊重過女方同婚姻?

我覺得佢唔回應重好, 依家佢似係 ...

水晶宮

到今時今日...唔洗要咩交代啦 ....

佢d傳聞..一早聽過好多 ~

藝人 = 偽人 ...大家無講錯 ~

佢有好多值得人學習的地方....唔需要專注係呢個 point ...

珍珠宮

牛年勳章 醒目開學勳章

食得咸魚底得喝(<==唔知有無打錯字),做得呢行都要預左架啦~~~~

瑪瑙宮

好媽媽勳章

絕對同意 ..... 人都近 50 , 結婚生仔又如何

你睇木村啦, 佢都迷 C 唔少架妹啦 .... 人地未又大方
公開結婚生女

我不嬲都欣賞佢既勤奮同孝順, 不過呢件樹見佢係甘
編故事 ..... 有 D 覺得無謂 LOR !! 結婚生仔人生
必經, 何需如此呢 ???

原帖由 skylark 於 09-8-30 00:03 發表

我覺得佢唔回應重好, 依家佢似係 ...

翡翠宮

原帖由 myapple 於 09-8-30 00:11 發表
咁私穩都要攤出黎講, 好可憐!!

其實點解要舊年改例先要靠醫學呢? 點解24年咁長, 早10 年... 早 5年... 早3年... 點解唔早d做?

另外~ 唔想人搔擾, 點解又要上有線講咁多感情睇法, 不如保持保緘默, 免得固弄圓空, 事 ...

所以呢樣野我就好欣賞黎明! 當佢搵都個終生伴侶人選之後就大方承認同樂基兒一齊,但對所有私事封口不提,你一問佢就走! 尊重女朋友之餘又有私隱! 高明

禁止訪問

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

agree

原帖由 heichunmum 於 09-8-30 00:25 發表
其實,佢,作為一個藝人,講又會有人不滿,唔講又有人不滿,無論點講都有人講:其實佢xxx仲好,一早就應該xxx 所以,千萬身家都唔係易賺! ...

水晶宮

原帖由 alicemic 於 09-8-30 00:22 發表

所以呢樣野我就好欣賞黎明! 當佢搵都個終生伴侶人選之後就大方承認同樂基兒一齊,但對所有私事封口不提,你一問佢就走! 尊重女朋友之餘又有私隱! 高明 ! ...

咪係~ 咪係~

而家興 顧家好男人 ~ 究竟d藝人幾時先會知 .....

禁止訪問

首頁
23456...11

尾頁

跳至