跳至

首頁

尾頁

伯爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章

唔好意思呀, 我老闆啱啱話我知佢29/10搬屋同交吉, 晚上要我幫手呀...
希望下次有機會再一齊玩過啦...

原帖由 Minime_mami 於 09-10-20 06:04 發表
日期 : 29-10-09 (四)
時間 : 6:30-10pm(會所1個section booking)
活動 : 1) BB哈佬喂扮野比賽
2) BBQ
費用 : 大人$100位(多除少補)
地點 : 馬鞍山 嘉華星濤灣 會所
交通 : 巴士 荃灣43X, 紅磡港鐵站81C, ...

別墅

7周年華麗國民

時間 : 6:30-10pm(會所1個section booking)
2) BBQ
交通 : 巴士 荃灣43X, 紅磡港鐵站81C, 鑽石山港鐵站
286M, 沙田港鐵站85K, 藍田港鐵站89C, 大學港
鐵站289K ~海典灣站下車

報名如下:
1) Minime_mami........ .2a1b
2) at_hellokitty............1a1b (may be 2a)
3) 亨仔媽咪..................3a2b
4) 小孫女.....................3a1b (7:00PM)paid
5) chanpoon................2a1b(7:30pm) paid
6) man_man1004.......2a1b
7) momopig................2a1b (7:00pm) paid
8) kk8866...................2a2b
9) coreylung2008.. .....2a1b paid

11) moon_in_sky.......1a1b paid
12) idahosc00.............1a1b
13) cowcowb. ........... 2a1b

16)natalie.yan.............1a1b
17) babykat................2a1b

複式洋房

Bank-in $200.02 to yr HSBC a/c for 2A+1B

Thank you

別墅

7周年華麗國民

原帖由 Minime_mami 於 09-10-20 06:04 發表
間 : 6:30-10pm(會所1個section booking)
2) BBQ
交通 : 巴士 荃灣43X, 紅磡港鐵站81C, ...

過左去你個HSBC戶口啦...3A1B...$300.4
THX~~

複式洋房

2) BBQ
交通 : 巴士 荃灣43X, 紅磡港鐵站81C, 鑽石山港鐵站
286M, 沙田港鐵站85K, 藍田港鐵站89C, 大學港
鐵站289K ~海典灣站下車

報名如下:
2) at_hellokitty............2a1b paid
3) 亨仔媽咪..................3a2b paid
4) 小孫女.....................3a1b (7:00PM) paid
5) chanpoon................2a1b(7:30pm) paid

7) momopig................2a1b (7:00pm) paid
8) kk8866...................2a2b
9) coreylung2008.. .....2a1b paid

11) moon_in_sky.......1a1b paid
12) idahosc00.............1a1b
13) cowcowb. ........... 1a1b paid

16)natalie.yan.............1a1b
17) babykat................2a1b paid

複式洋房

請已報了名但未過脹的媽媽,盡快入款啊!我要ORDER食物了,否則只好當退出辦

複式洋房

各位參加了1029BBQ的mama:

記得同你的寶貝扮靚D先來啊! 當晚設有[最鬼馬BB哈佬喂扮相大獎]三份

另外, 當晚備有BB餅乾和果汁供應, 人人有份

建議自備野餐墊,可以蓆地草地上!
記得帶備外套, 晚間很清涼, BB最好著長袖衫啊!

大宅

SORRY~~我老公攞唔到假唔比我去呀!!

別墅

7周年華麗國民

回覆 1# man_man1004 的文章

唔緊要啦,,遺有下一次啦~但見唔到靚仔哥有d失望tim~haha~~

複式洋房

咁就罰你下個月做搞手啦! 大家話好唔好呀

原帖由 man_man1004 於 09-10-25 00:03 發表
SORRY~~我老公攞唔到假唔比我去呀!!

複式洋房

時間 : 6:30-10pm
2) BBQ

確定家庭如下:
2) at_hellokitty............2a1b paid
3) 亨仔媽咪..................3a2b paid
4) 小孫女.....................3a1b (7:00PM) paid
6) momopig................2a1b (7:00pm) paid
7) coreylung2008.. .....2a1b paid
8) moon_in_sky.......1a1b paid
9) cowcowb. ........... 1a1b paid
10) babykat................2a1b paid
11) gloria's..................1a1b

大宅

Minime_mami:
我都想參加呀,唔知宜家先報會唔會太遲呢?
我1a1b,如果仲可以參加請通知我丫!唔該晒!

原帖由 Minime_mami 於 09-10-25 01:14 發表
咁就罰你下個月做搞手啦! 大家話好唔好呀

複式洋房

SORRY!!! 我明天入錢得唔得呀???????

複式洋房

ok la! 咁你過戶後就通知我啦!

原帖由 idahosc00 於 09-10-26 19:07 發表
SORRY!!! 我明天入錢得唔得呀???????

複式洋房

時間 : 6:30-10pm
2) BBQ

確定家庭如下:
6) momopig................2a1b (7:00pm) paid
7) coreylung2008.. .....2a1b paid
8) moon_in_sky.......1a1b paid
9) cowcowb. ........... 1a1b paid
10) babykat................2a1b paid
11) gloria's..................1a1b paid

複式洋房

非常抱歉,我當日要返大陸工作,所以黎唔到!!!

複式洋房

期待已久的哈佬喂BBQ聚會,明晚就舉行嘞

各位mama在交通上如有任何問題,請直接來電給我啊!

如方面的話,大家可以帶備玩具在草地上玩, 當然大型玩具無任歡迎

大家到達嘉華星濤灣(白色外牆兩幢), 位置是停車埸頂層, 地面橋底有lift直上啊

再提大家, 記得帶BB外套(真係幾涼!),BB車仔(BBQ時安置佢坐)和野餐墊(如有更好)

如大家有其他額外需要,可盡早致電給我,我會盡量配合啊
另外, 單位號碼已send到了各人的e-mail, 請自行查閱啊!

大宅

minime:唔好意思呀~~我聽晚可能去唔到呀~~如果我係去到嘅話我再打電話比你吖~~真係好對唔住呀~~

大宅

Susanna
今次garthering辛苦哂你同你媽咪啦,啲食物好正,好期待下次嘅garhtering,我同你住得咁近,如果再搞的話我可以幫手架,不過最好係weekend啦,因我係在職mama.....

題外話:我琴晚喺bbq果度唔見咗個相機袋,我係放咗係小禮物袋架,請問有冇媽媽發現呀,如有請通知我啦,入面仲有張memory card.
麻煩哂!!!!

別墅

我份禮物入面有個相機袋,袋上貼左張1Gb既SD咭,係唔係呢個呀?

可能大家掉亂左D禮物袋啦,我仲以為係禮物黎架添

首頁

尾頁

跳至