夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

比我一早伸佢走啦 叫佢吉舊檸檬啫, 態度都咁乞人僧~ 咩男人黎架 ~ 比我拍拖時就分手啦!
結婚亦係兩家人的結合~ 男家的人咁痴線~ 結了婚更無可避免要見面和相處~ 到時真係死火~
我之前跟拍拖五年的bf 分手, 最主要都係佢
屋企人好有問題! so~ 依家反而生活仲開心左~
所以唔好勉強la! 人一世物一世~ 開開心心咁過仲好~
希望你和BB有一個幸福的未來!

大宅

原帖由 PL2 於 09-10-23 03:13 發表
1) 要求佢阿媽係茶餐廳認錯, 搵個朋友睇住個小朋友先, 仲要同佢拍埋 VIDEO...
2) 報警拉佢阿媽, VIDEO 做證據

算啦~果次放過佢當我同佢男家d人劃清界線~
不過真係唔好再搞我同我個仔!!

大宅

原帖由 NokNokB 於 09-10-23 09:59 發表

好似係可以,我以前的朋友做過,不過張出世紙好似冇得改,有另外一張紙證明改咗姓咁,不太清楚妳可以問吓人民入境事務處

岩岩9月拎完出世紙..
估唔到10月就話要改~
我覺得最錯係俾左個仔跟佢姓!

大宅

原帖由 gazfcf 於 09-10-23 14:04 發表
樓主,我覺得你已經想通了,再堅強啲,反正哩個男人不事生產,依家係佢冇咗你唔得,而你冇咗佢就絕對得,我地一眾網友一定在網絡世界裡支持你同BB,繼續開心生活下去,容祖兒都係單親家庭展大啦,長大後咪一樣開開心心! ...

多謝你地!!
無錯..真係要堅強d呀!!

大宅

原帖由 ying0103 於 09-10-21 20:52 發表
同c6未註冊...不過我決定唔會同佢註冊~
3日唔埋就嘈交..真係好累啦~
頭先食飯佢竟然為左杯凍檸荼鬧我麻x煩~
因為我抱左仔仔去食飯叫左杯凍檸荼..
但係無手"吉"檸檬..就叫c6幫我吉..
點知佢就好大聲咁鬧我麻x煩~
我自 ...

真係要諗清楚才好結婚呀 !
結婚係一生一世的事, 唔通結完就分咩 !

伯爵府

畀面勳章

分手吧啦.....
bb唔好俾佢見啦,自己努力照顧好bb同自己好過啦

反正又未註冊,個bb可以唔關佢事,bb係你既私有財產,個c6要點同佢屋企個邊既人交代係佢既事,總之唔好俾佢同佢d屋企人見,完全斷絕關係啦

等待驗證會員

原帖由 ying0103 於 09-10-21 20:52 發表
同c6未註冊...不過我決定唔會同佢註冊~
3日唔埋就嘈交..真係好累啦~
頭先食飯佢竟然為左杯凍檸荼鬧我麻x煩~
因為我抱左仔仔去食飯叫左杯凍檸荼..
但係無手"吉"檸檬..就叫c6幫我吉..
點知佢就好大聲咁鬧我麻x煩~
我自 ...

個奶奶係咪人o黎o架? 佢成家都SHOCKED o既...
"吉"檸檬都咁好火...你揀過個把啦... 咁對你....

子爵府

熱血金章

原帖由 ying0103 於 09-10-22 21:57 發表

我阿媽果陣話如果佢阿媽肯道歉咪考慮下俾佢見囉..
點知隻c6話永遠都唔會有可能發生喎!!!
我聽到之後勁嬲!
我咪話佢要見個孫呀?!
都係永遠都唔會有可能發生囉!!:;pppp: ...

樓主,我覺得你好型,好堅強(唔同男家妥協), 人善比人欺, 對著某d人,退一步未必會海闊天空~ anyway,支持你

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

If what you said is ture, not one side story. 唔好話註冊,見都唔見呀!!!

禁止訪問

男爵府

畀面勳章

俾我真係會去改番個姓,真係唔想同佢有咩瓜葛,可以既話最好連你個c6都唔好見。如果唔係第日仔仔大個咗,個c6會要求單獨見佢、或者帶佢去街架喇。到時你仔仔識行識走,佢一定會帶佢見嫲嫲。

男爵府

佢亞媽賤到咁......
我一定同佢開火, 同埋我一定報警.

想謀殺咁......

首頁

尾頁

跳至