跳至

首頁

尾頁

別墅

Could you please to PM to me, many thanks!

原帖由 bobbob 於 09-12-3 10:21 發表

我直接郵寄張form去間出版社度訂咋,亦可以fax去訂,大概3、4日收到書。。。如果你想要個出版社HP address我可以PM你。。。

別墅

Yes, please PM me the hp address. Thanks a lot!!

我直接郵寄張form去間出版社度訂咋,亦可以fax去訂,大概3、4日收到書。。。如果你想要個出版社HP address我可以PM你。。。

別墅

English drama 我估會幾好玩喎, 等你呀下!

原帖由 echo_seng 於 09-12-1 07:44 PM 發表

有乜要幫手?我都係剛剛有少少idea咋!

目標想同English drama 拉上少少關系,呢樣係我老本行,在行少少!諗諗下真係有得攪!比少少時間我!

唔少2+歲小朋友已經接觸English drama,個starting point 都係story-telling!

唔..... ...

別墅

Hi bobbob,
我多數會攬住BB一齊坐, 大家感覺會親D, 佢都會好鐘意, 面對面都okay. 我就好少齋讀字, 多數搵番果頁有咩吸引佢既野同佢講, 咁可以捉住佢D注意力嘛, 如果唔係我怕好似你有你講佢有佢睇咁, 其他人唔知會點呢?

原帖由 bobbob 於 09-12-2 04:31 PM 發表
終於買左你講套書,同個仔讀左3本,佢算比面聽到第3本先走。。。但我都唔知佢明唔明。。。
想問下你地講古仔時係會同bb面對面咁讀,定係攬住佢坐埋同1個方向咁讀?
仲有係齋讀本書既字,定會描述埋幅圖既野?? ...

禁止發言

禁止發言

別墅

每個月gather一至兩次, 而且希望出到一個完整既drama, 果然ambitious喎, 不過只要唔係task- oriented, 就好似你話齋, 比個task自己去做, 做到都幾有成功感架, 我自己覺得有班志趣相投既朋友, 一齊交流分享下, 互相學習互有長益, 過程中大人同小朋友都可以享受閱讀既樂趣, 咁已經好滿足, 如果仲可以有D製成品, 就更加係錦上添花啦.

原帖由 echo_seng 於 09-12-4 09:14 AM 發表

我好認真的思考點攪!我有諗過就做返套書的故事!由明年開始攪十多次gathering,以佢地的能力,應該返學前出到一個簡單的drama!
我好ambitious架,比個task 自己去accomplish,幾好玩! ...

禁止發言

大宅

Could you please pm me the address and the title of the book. Many thanks!

別墅

我都想要呀,pm埋我吖,thanks!!!

複式洋房

Can you pls pm me the info about this book too? Thanks a lot!

男爵府

Dear echo_seng ,

Could you please pm me the name of the books?
Super thanks!

禁止發言

禁止發言

男爵府

真係感受到你 '一路打, 一路笑'...
大家加油啦.....

原帖由 echo_seng 於 09-12-16 11:40 發表
又要分享下先。
我真係勁開心,而家老B已經養成睇書的習慣,當然都係睇返同一套書 佢已經唔再只係想聽故事,
佢而家臨 前一定要同我一齊睇書。
試過有一日我太想 ,只想拿拿林同佢
就算 ...
;-)

禁止發言

複式洋房

i'm 0804mama. Can you pm me the details of the books please? I've also bought some books for my son, but he's not interested with it. I probably get a wrong selection for him. mouth:

大宅

hi - can you please PM me with the book name. Many many thx.

禁止發言

大宅

好媽媽勳章

Dear echo_seng ,

Could you please pm me the name of the books?

首頁

尾頁

跳至