跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 nsc1220 於 10-6-3 12:58 發表
阿仔上星期連續幾日都冇賴過尿,每次都有同我講vv or poo poo,夜晚訓覺條片都冇濕過,以為已經成功啦,點知呢幾日突然唔出聲話要去,次次都賴濕哂,真係冇佢辦法,維有重新黎過,又唔知要幾耐時間,激死~ ...

呢個只係過渡期,好快就過去。你試吓贊多佢幾次。

大宅

都試左差唔多成個月,佢都係唔肯去vv
有時瀨濕左條褲佢就喊,唔著片佢可以唔屙,一著返條片就屙!!
"乙水"佢,讚佢都試過,都係唔得!!
成日問佢屙唔屙,佢就話唔屙,轉頭就瀨左!!
佢就黎要返學喇,返學係咪唔比萫片架???
點算呀,有冇人幫到我呀??

Thanks!!

子爵府

原帖由 sarahkyu 於 10-6-9 12:50 發表
都試左差唔多成個月,佢都係唔肯去vv
有時瀨濕左條褲佢就喊,唔著片佢可以唔屙,一著返條片就屙!!
"乙水"佢,讚佢都試過,都係唔得!!
成日問佢屙唔屙,佢就話唔屙,轉頭就瀨左!!
佢就黎要返學喇,返學係咪唔比萫片架???
點算 ...

一個月唔係問題。如果伯B唔使一個月就介咗片,真係超紙叻。之前你咪話個仔會同你講疴屎。咁而家有無呀?

大宅

原帖由 PorkChopPC 於 10-6-9 23:16 發表

一個月唔係問題。如果伯B唔使一個月就介咗片,真係超紙叻。之前你咪話個仔會同你講疴屎。咁而家有無呀?

而家間唔中都有,佢一講我就同佢坐"談冠",佢坐左係度又唔屙,問佢係咪屙,佢又話唔屙,跟住隔左一陣就屙左落片度,屙完佢先話屙c!!

洋房

佢返學兩個月後成功左, 連夜晚都唔洗著片
因為返學見到同學仔排隊去廁所, 所以佢好有心去戒
不過夜晚要佢臨瞓前去一次, 如果佢唔肯, 要佢瞓左, 抱住佢, sususu, 佢就會vv la
BB健康,快高長大!!!!

子爵府

原帖由 fbbdoris 於 10-6-12 00:40 發表
佢返學兩個月後成功左, 連夜晚都唔洗著片
因為返學見到同學仔排隊去廁所, 所以佢好有心去戒
不過夜晚要佢臨瞓前去一次, 如果佢唔肯, 要佢瞓左, 抱住佢, sususu, 佢就會vv la ...

我個大女介夜片嗰陣都有啲搞笑。半夜佢想哭咁,我知佢想去vv,咪抱佢坐廁板。不過佢就"釣魚"咁。當我susu,佢就痾咗。但全程佢都係"釣緊魚"無醒過。

首頁

尾頁

跳至