自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

第三回合 – 搶閘回帖

祝 大家都身體健康,笑口常開。

其次就係賺多啲錢,希望可以夢想成真,過著更加開心嘅日子。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

參加第二回合 - 估下估下過三關
答案︰
1) b
2) b
3) d
此生無悔入華廈,來生願在種花家!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

第三回合 – 搶閘回帖

祝各位
身體健康!
新年快樂!
此生無悔入華廈,來生願在種花家!

大宅

精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

第三回合 - 搶閘回帖

新年新願望:祝願我身邊每一個人幸福快樂!

子爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

第三回合 – 搶閘回帖

祝各位
家財萬貫..家肥屋潤..身體康泰..人人有工做...
六合常中..四季平安..身手敏捷..荷包脹卜卜...
笑口常開..心想事成..大吉大利..金牛一箱箱...

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

第三回合 – 搶閘回帖
我希望開心+開心+開心.....健康+健康+健康....一家人齊齊整整+平平安安.....平凡一點也可以 yeah yeah yeah!!!!

複式洋房

參加︰第一回合 – 0101拎禮物

祝賀BK國民 :
*** 人人有工做, 日日食得好, 常常笑呵呵***

囝囝姓名: 林見熙

出生日期 : 2009年1月1日

複式洋房

so good!!!:)

複式洋房

祝賀BK國民 :
^*^*^* 快快樂樂上 BK, 開開心心湊肥B ^*^*^*

囡囡姓名: LAM YUET CHING

出生日期 : 2009年1月1日

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 Editor 於 09-12-29 17:05 發表
「BK PLAYGROUP」將於2010年盛大開幕,以後會不定期跟國民玩吓遊戲,送吓獎品!頭炮活動係【2010搶閘BB大作戰】,遊戲分三個回合進行,您可以只玩其中一個回合,亦可以參加全部三個回合,獎品豐富,快啲約埋啲friend一齊玩啦!
...

THX!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

我今日去攞咗獎啦, 原來係個福袋~

又一個BK環保袋啦

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

HI !小倩,
我想問下九龍灣近邊頭,容易搵嗎?thx!!
原帖由 小倩 於 10-1-16 00:21 發表
我今日去攞咗獎啦, 原來係個福袋~

又一個BK環保袋啦

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 xo_cat 於 10-1-16 01:48 發表
HI !小倩,
我想問下九龍灣近邊頭,容易搵嗎?thx!!

我收到通知信即刻問可唔可以去上環咋 (我住西環, 上環近啲嘛~)
點知負責人話BK下星期會 (又) 搬架步
(大臣饒命, 唔好滅我口, 我都唔想洩露國王機密㗎 )

負責人叫我最遲今日去攞, 所以我比預訂日子早收到份大禮 (C6話啲嘢好實用, 不過我初初以為有文具套裝 )

王國長老

牛頭角站B6出口最近~
上咗地面背住地鐵橋, 行到街口左轉... 一直行到"創業街"過對面馬路就係!
(睇中原地圖話志成工業大廈側係個酒店建築項目... 我估你見到個地盤就知位置 )

王國長老

Click to Enlarge

複式洋房

醒目開學勳章

第一回合 – 0101拎禮物

我 bb 係上一年,即係 2009「元旦寶寶」,啱啱過咗一歲喇!好開心!

「元旦寶寶」姓名: Tam Yeung Ting

在此祝全國國民

二零一零 勁好心情!
男嘅有型 女嘅晒命!
大嘅生性 細嘅聰明!
闔家高興 世界和平!

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

THX!!唔該晒
因為大住個肚怕到時搵唔到

原帖由 小倩 於 10-1-16 02:38 發表

我收到通知信即刻問可唔可以去上環咋 (我住西環, 上環近啲嘛~)
點知負責人話BK下星期會 (又) 搬架步
(大臣饒命, 唔好滅我口, 我都唔想洩露國王機密㗎 )

負責人叫我最遲今日去攞, 所以我比預訂日 ...

複式洋房

醒目開學勳章

明明話係 1月 20日先截止登記格,國王呃人嘅~~

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

唔好意思, 或許你貴人善忘....deadline 一路都沒更改, 係1月10日吧!!!

原帖由 erithose 於 10-1-22 20:02 發表
明明話係 1月 20日先截止登記格,國王呃人嘅~~

首頁

尾頁

跳至