影視娛樂

跳至

首頁
23456...9

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我終於睇晒了, 真是停不了, 如果少了些胡鬧, 我覺得重好睇, 男女主角好合拍, 超鐘意他們的演技, 加埋D對白好正 如果比千嬅做女主角, 成齣劇唔同晒啦, 只是年齡啱這個角色, 演技就 揾鬼睇, 晒了卡司! 如果係女主角, 你們會選學長, 還是卡司

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章

我都睇晒啦,,好好睇呀!!!

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章

原帖由 mickeyeva 於 10-2-27 12:53 AM 發表
我終於睇晒了, 真是停不了, 如果少了些胡鬧, 我覺得重好睇, 男女主角好合拍, 超鐘意他們的演技, 加埋D對白好正 如果比千嬅做女主角, 成齣劇唔同晒啦, 只是年齡啱這個角色, 演技就 揾鬼睇, 晒了卡 ...

我想個女主角同學長一齊,!!

侯爵府

睇到第9集..
好耐無追劇啦. 尋晚同老公一連睇左兩集, 睇到2am..
無雙個樣同動靜好似sammi..而果個佳佳好似亞嬌.

男爵府

原帖由 Super-Man 於 10-2-28 21:38 發表
睇到第9集..
好耐無追劇啦. 尋晚同老公一連睇左兩集, 睇到2am..
無雙個樣同動靜好似sammi..而果個佳佳好似亞嬌.

無雙似........後生時既........上山安娜........好靚........好有女人味!!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

Hi SuperMan, 你好有福氣, 你C6有卡司咁痴心和浪漫 恨死隔鄰!
原帖由 Super-Man 於 10-2-24 16:17 發表
可能自己都大過老公幾年..我覺得好有同感.

侯爵府

哈哈, 不過絕無卡c咁型, 咁靚仔呢
原帖由 mickeyeva 於 10-3-1 19:42 發表
Hi SuperMan, 你好有福氣, 你C6有卡司咁痴心和浪漫 恨死隔鄰!

琥珀宮

畀面勳章

尋晚睇tbb 星期日播o個集, 睇到卡司唔敢面對自己對無雙既感情, 已經睇到有少少心痛, 愈來愈鍾意呢部劇

連睇兩部講敗犬既劇(敗太女皇&豬x皇子), 感歎做女人真係好慘, 過左30都未有感情着落, 就成日都要受好多閒言閒語, 連女人都會踏一腳, 眼見身邊都好多女性朋友係咁, 真係心酸, 呢個世界有幾多個盧卡司呢

伯爵府

好媽媽勳章

原帖由 乖乖 於 10-2-23 11:13 發表

梁靜茹 - 沒有如果 (敗犬女王主題曲)
R10g6Yb_PJU&feature=related

其實 "情歌" 都好好聽
7FiQV1-z06Q&feature=related

我自己就最鍾意"情歌"這首歌!

伯爵府

好媽媽勳章

原帖由 mickeyeva 於 10-2-27 18:53 發表
我終於睇晒了, 真是停不了, 如果少了些胡鬧, 我覺得重好睇, 男女主角好合拍, 超鐘意他們的演技, 加埋D對白好正 如果比千嬅做女主角, 成齣劇唔同晒啦, 只是年齡啱這個角色, 演技就 揾鬼睇, 晒了卡 ...

我就一定會揀卡斯囉.
愛情唔係講人地覺得你配不配.
真係要問心, 自己鍾意邊個.
而且難得係, 兩人都那麼愛對方.
邊有可能唔一齊呢.

我覺得呢套劇寫感情寫得很到, 很有鋪排.
好多人話佢拖戲, 但我覺得唔算
如果無左十幾集果度無雙同小草莓的反反覆覆
旁人就唔會咁清楚, 其實無雙真係好在乎卡斯.
學長永遠只可以係過去式的人了.

水晶宮

bin 有拖呢, 一路都敢好睇wor
原帖由 莎莎莉莉 於 10-3-3 00:20 發表

我就一定會揀卡斯囉.
邊有可能唔一齊呢.

如果無左 ...

瑪瑙宮

揀卡斯, 要好似劇中的他, 咁有上進心才行, 因差8年這個關口幾難過, 他咁痴心和浪漫, 又有型, 又靚仔, 魅力無法抗拒, 我想只是做戲才有咁正的小草苺 但在現實世界中, 我想會揀學長, 卡斯是一個美好的回憶! 如果他細你少D, 例如:差別4年許, 真是唸得過, 即飛學長要小草苺,

原帖由 莎莎莉莉 於 10-3-3 00:20 發表

我就一定會揀卡斯囉.
邊有可能唔一齊呢.

如果無左 ...

琥珀宮

畀面勳章

原帖由 mickeyeva 於 10-3-3 17:39 發表
揀卡斯, 要好似劇中的他, 咁有上進心才行, 因差8年這個關口幾難過, 他咁痴心和浪漫, 又有型, 又靚仔, 魅力無法抗拒, 我想只是做戲才有咁正的小草苺 但在現實世界中, 我想會揀學長, 卡斯是一個美好的回憶! ...

Agree, 盧卡斯太完美啦, 現實中好難有, 佢仲要咁識體諒人, 又專一, 呢d人絕晒種

伯爵府

熱血勳章

諗真其實學長又無嘢做錯, 佢都幾慘; 現實中我都會選學長, 盧卡斯都只係留番發夢啦.......

原帖由 littlesister 於 10-3-4 14:16 發表

Agree, 盧卡斯太完美啦, 現實中好難有, 佢仲要咁識體諒人, 又專一, 呢d人絕晒種

瑪瑙宮

最緊要盧卡斯咁靚仔和有型, 實好多靚妹痴埋身, 無雙有大他8年, 真是無安全感! 在劇中卡斯對無雙講的愛的告白, 真是冧爆 加埋他的樣子, 個個都會被他打動

瑪瑙宮

最緊要盧卡斯咁靚仔和有型, 實好多靚妹痴埋身, 無雙有大他8年, 真是無安全感! 在劇中卡斯對無雙講的愛的告白, 真是冧爆 加埋他的樣子, 個個都會被他打動

大宅

尋晚J2個集, 好好睇呀!:)
:-P

瑪瑙宮

下集重好睇啊, 不要錯過!

伯爵府

好媽媽勳章

原帖由 easy 於 10-3-15 22:14 發表
尋晚J2個集, 好好睇呀!:)

我就都係鍾意原版本多D
TVB剪到有點怪....好急咁...
同埋配音....無咁好笑.
尤其羅密歐, 阿母同社長, 無左果種喜劇感.

瑪瑙宮

我睇J2都是鐘意睇普通話版, 尤其盧卡斯, 原音好聽好多!

首頁
23456...9

尾頁

跳至