跳至

首頁

尾頁

男爵府

我當年都係咁唸,但亞囡越大就更想生多個,一來繼後香燈,二來亞囡都想要多個細佬b,所以我就 plan 要再生。

如果喱三個相處得好同唔太曳,我都會生埋最後一胎就收工 我奶奶聽到嚇親佢,又想生

原帖由 sukiko 於 10-2-17 11:37 發表

我暫時唔諗仲生唔生
如湊得孖囡輕鬆開心, 過幾年悶, 又afford得起, 咪生多個
否則, 我寧願放晒時間, 金錢, 精神係孖囡身上

DAY 1: 3.37KG,DAY 4: 3.35KG,DAY 5: 3.47KG,
DAY 8: 3.52KG,DAY 16:3.81KG,DAY 38:5.11KG,DAY 42:5.5KG,day 44: 5.86kg,2M4D 6.69KG,

別墅

我係度同各位靚媽媽拜個年.....
祝各媽媽生產順利. 生個肥肥白白, 健健康康既老虎仔老虎女. ^--^ .....

等待驗證會員

原帖由 mslo 於 10-2-17 11:48 發表
我當年都係咁唸,但亞囡越大就更想生多個,一來繼後香燈,二來亞囡都想要多個細佬b,所以我就 plan 要再生。

如果喱三個相處得好同唔太曳,我都會生埋最後一胎就收工 我奶奶聽到嚇親佢,又想生

...

我同C6唔一定要生仔, 搵人繼後香燈

男爵府

都可以到時睇情況生多個陪吓孖囡

原帖由 sukiko 於 10-2-17 12:22 發表

DAY 1: 3.37KG,DAY 4: 3.35KG,DAY 5: 3.47KG,
DAY 8: 3.52KG,DAY 16:3.81KG,DAY 38:5.11KG,DAY 42:5.5KG,day 44: 5.86kg,2M4D 6.69KG,

複式洋房

報到呀, 煩請 update 名單
BBHeart 13/3/2010 囝囝 法國

等待驗證會員

原帖由 mslo 於 10-2-17 12:25 發表
都可以到時睇情況生多個陪吓孖囡

再生, 係仔會好d
又係囡, 即係3個囡, 我唔想像姑奶咁, 生4個係囡
係人都知佢追仔, 追唔到呢

別墅

原來搬左, 我都唔知添 好彩見到MELO你既留言~~
我都會啊! 有時會痛成個鐘, 都驚BB會晤會提早出世! E生唔係度, 千萬唔好出黎阿!
原帖由 yly2 於 10-2-16 21:14 發表
近一兩日, 個肚開始越來越陰陰痛, 夜晚有時會痛醒tim.... 唔知點解呢.....
係咪bb就黎出世呢....??
有冇媽咪會咁

大宅

tiggerkitty,

希望你一切順利~~bb健健康康~~
等你番0黎分享~~

別墅

我一定會, 有支持嘛!~
原帖由 yly2 於 10-2-16 22:49 發表
係wor... 大家就黎生虎bb啦... 多唔多媽咪會叫埋c6陪產呀???

伯爵府

原帖由 solar123 於 10-2-16 23:36 發表
我陳小貓同各位auntie uncle 拜個年,
祝各媽媽生產順利. 生個肥肥白白既老虎仔老虎女.

p.s. 講開uncle, 我地個唯一ahnick 失左蹤好耐下喎

佢太太 Jenny 係 facebook 講過 ahnick 好忙喎~

複式洋房

祝大家順利生產, 生個肥肥白白 健健康康的精靈 BB! :lol
YEAH!~

複式洋房

報到~ 我已经约着3月16号开刀生了,係威院

不过唔知點解今日下面好痛,行不到路,係不係bb入盆了?

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

聽大家咁講之後, 安心左, 咁我都一定叫c6陪我生bb先

原帖由 kayeeee2009 於 10-2-17 09:58 發表

我諗佢只會係你隔離捉住你隻手/比你咬幾啖架姐
咁仲點睇到你生仔.....個角度應該睇唔到既...
而且應該無人會走去望住人生仔掛....
明知一定血淋淋好恐怖....仲有機會咩.....
不過都係因人而異姐XD都唔係 ...

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

今日問左醫生, 佢話痛係正常wor... 係練習緊生bb wor

原帖由 pandabobo 於 10-2-17 13:14 發表
原來搬左, 我都唔知添 好彩見到MELO你既留言~~
我都會啊! 有時會痛成個鐘, 都驚BB會晤會提早出世! E生唔係度, 千萬唔好出黎阿!

別墅

我都好耐無上黎嘞, 總算忙完一輪, 真係新年先可以放下假休息下.

新一年我祝各位準媽媽身體健康, 生產順利, 個個虎B都快高長大, 精靈活潑.

我決定左開刀日子, 依家開始唔捨得肚裡面既BB嘞...

伯爵府

原帖由 BBHeart 於 10-2-17 13:58 發表
祝大家順利生產, 生個肥肥白白 健健康康的精靈 BB! :lol
YEAH!~

最緊要......快, 生得快, 唔駛痛咁耐~:loveliness:

大宅

原帖由 kayeeee2009 於 10-2-17 09:58 發表

我諗佢只會係你隔離捉住你隻手/比你咬幾啖架姐
咁仲點睇到你生仔.....個角度應該睇唔到既...
而且應該無人會走去望住人生仔掛....
明知一定血淋淋好恐怖....仲有機會咩.....
不過都係因人而異姐XD都唔係 ...

係law, 我覺得d人亂講..吾係d男婦科医生全部都吾得啦!
我會叫c6陪, 多個自已人好d, 無禁驚, 佢又可以影下相, 拍下video

子爵府

我下星期開刀啦, 心情開始緊張, 要做人阿媽啦, 真係真正的長大. 要告別無牽無掛的日子同二人世界了, 好唔捨得! 反而無唔捨得BB, 因為我更想見到BB個樣, 同回復靈活既身手!

男爵府

無壓力下生會好d嘅﹗我未有時問老爺想我幾時生,佢話由得我,咁後生,生一胎唔得咪生多個囉,佢我未到高齡產婦唔洗咁急都得

原帖由 sukiko 於 10-2-17 12:22 發表

男爵府

喂喂喂,月尾又有吉吉島 bb 展了,大家有咩未買就快d補貨喇﹗我哋隨時生喇﹗

首頁

尾頁

跳至