跳至

首頁
23456...15

尾頁

珍珠宮

原帖由 fre124124 於 10-3-12 12:50 發表

去邊還神都得啦.. 如果收左~ 總有2 weeks ...希望快d 收到結果

YEAH!同你地咁好傾, 真係想我地d仔仔女女 做到同學, 咁就可以keep in contact 啦~~

別墅

預埋我呀!

原帖由 mianyang_99 於 10-3-12 12:57 發表

YEAH!同你地咁好傾, 真係想我地d仔仔女女 做到同學, 咁就可以keep in contact 啦~~

珍珠宮

原帖由 Markyeung 於 10-3-12 14:55 發表
預埋我呀!

no problem, no problem~~:loveliness:

男爵府

希望大家都有好消息...

大宅

你bb 係邊個月?
如果現在報. 係俾 09年BB 報.
原帖由 ho_yan2406 於 10-3-12 03:01 發表
想請問報n班係咪限左報名日期架?即係而家冇得報?係咪要讀晒成年架?

男爵府

原帖由 agnescheng 於 10-3-12 15:23 發表
你bb 係邊個月?
如果現在報. 係俾 09年BB 報.

哦...我bb係08年架..因為有人同我講可以讀幾個月,咁我以為可以任何時間都報得

別墅

原來你都有 IN 學之園呀 ? 我都有同軒軒去 IN 呀,佢好多野都做到,係唔出聲囉,收既機會我估唔大呀

希望我地呢兩個軒軒有機會係 LH 做同學仔啦

原帖由 mianyang_99 於 10-3-12 12:57 發表

珍珠宮

原帖由 亞芝媽 於 10-3-13 16:38 發表
原來你都有 IN 學之園呀 ? 我都有同軒軒去 IN 呀,佢好多野都做到,係唔出聲囉,收既機會我估唔大呀

...

Hi, YAMMIE
你過到黎葵青呀, 歡迎一齊chat wor.
軒軒邊日in嫁,?咁你有冇報其他分校?
兩隻仔可以做同學就梗係perfect啦~~

男爵府

hello ,我係向太 ar !!

.
於 10-3-13 16:38 發表

... [/quote]

別墅

軒軒 IN 6/3 11:00AM,
另外都有同佢報埋凱帆分校,仲撞到 Samara 添 !
in 二間都係衰唔出聲,連講 thank you 都蚊滋咁細聲,之後同佢坐小巴又一個人大大聲唱歌,成車人都聽到,真係俾佢激c

原帖由 mianyang_99 於 10-3-13 19:23 發表

Hi, YAMMIE
你過到黎葵青呀, 歡迎一齊chat wor.
軒軒邊日in嫁,?咁你有冇報其他分校?
兩隻仔可以做同學就梗係perfect啦~~

別墅

hi 向太,估唔到係呢度又撞到你,世界真係細,係呢條 thread 撞到二個朋友仔

原帖由 kmmum 於 10-3-13 22:24 發表
hello ,我係向太 ar !!

.媽 於 10-3-13 16:38 發表
原來你都有 IN 學之園呀 ? 我都有同軒軒去 IN 呀,佢好多野都做到,係唔出聲囉,收既機會我估唔大呀 ...

珍珠宮

原帖由 亞芝媽 於 10-3-15 13:06 發表
軒軒 IN 6/3 11:00AM,
另外都有同佢報埋凱帆分校,仲撞到 Samara 添 !
in 二間都係衰唔出聲,連講 thank you 都蚊滋咁細聲,之後同佢坐小巴又一個人大大聲唱歌,成車人都聽到,真係俾佢激c

...

咁軒軒而家返緊邊間呀?我軒軒返緊海濱慧中, 如果lh收左就唔駛搭車咁煩.
軒軒in得都ok, 都有出聲笞老師o既,不過我無報其他分校, 早知戰況咁激烈, 就報多幾間啦~~ , 係呢, 咁兩間ino既流程係咪一樣,?你有冇撞到hugo呀?

別墅

佢番緊 "安得兒",呢間麻麻地咋又舊,我只係貪佢近,行路3-5分鐘就到。當時都有考慮讀慧中,但我屋企去要轉車,咁細又唔想佢咁辛苦,如果唔係,依家二個軒軒做緊同學仔 lu

凱帆同青衣流程有9成相似,凱帆個校長仲好後生又靚女! 不過呢二間,我鍾意凱帆多D,地方大D,又有個少少露天 playground,青衣細D又好暗呀,不過依家都唔輪到我嫌三嫌四,有人收都開心 LU ~

我冇撞到 hugo,反而係 km 時撞到亞桐 ~

原帖由 mianyang_99 於 10-3-15 13:13 發表

咁軒軒而家返緊邊間呀?我軒軒返緊海濱慧中, 如果lh收左就唔駛搭車咁煩.
軒軒in得都ok, 都有出聲笞老師o既,不過我無報其他分校, 早知戰況咁激烈, 就報多幾間啦~~ , 係呢, 咁兩間ino既流程係咪一樣,?你有冇撞到hu ...

珍珠宮

原帖由 亞芝媽 於 10-3-15 13:26 發表
佢番緊 "安得兒",呢間麻麻地咋又舊,我只係貪佢近,行路3-5分鐘就到。當時都有考慮讀慧中,但我屋企去要轉車,咁細又唔想佢咁辛苦,如果唔係,依家二個軒軒做緊同學仔 lu

凱帆同青衣流程有9成相似,凱帆個校長仲好後生又 ...

我係km撞到pinky, 個時上緊的士, 佢地過緊馬路, 軒軒就大大聲咁係個窗向佢地叫"我地返屋企啦.", 可以想像佢有幾想離開個度

珍珠宮

原帖由 亞芝媽 於 10-3-15 13:26 發表

凱帆同青衣流程有9成相似,凱帆個校長仲好後生又 ...

依, 原來唔同校長, 青衣個個都唔差, 感覺誠懇同親切.
咁凱帆有無見校長個part?

別墅

KM IN 得好辛苦,我仲要單拖帶住軒軒,又落左陣雨,好狼狽

原帖由 mianyang_99 於 10-3-15 13:45 發表

我係km撞到pinky, 個時上緊的士, 佢地過緊馬路, 軒軒就大大聲咁係個窗向佢地叫"我地返屋企啦.", 可以想像佢有幾想離開個度

別墅

每間分校都唔同校長架 ~

凱帆都有見校長呢 part,不過同青衣唔同,問左個問題 "如果小朋友番左學二三個月都成日病,你會點?",家長好努力地答,我又見校長有 mark 低,都唔知係唔係記分,但青衣就似傾計形成,校長冇 mark 到任何野 ~

原帖由 mianyang_99 於 10-3-15 13:47 發表

依, 原來唔同校長, 青衣個個都唔差, 感覺誠懇同親切.
咁凱帆有無見校長個part?

珍珠宮

原帖由 亞芝媽 於 10-3-15 14:27 發表

凱帆都有見校長呢 part,不過同青衣唔同,問左個問題 "如果小朋友番左學二三個月都成日病,你會點?",家長好努力地答,我又見校長有 mark 低,都唔知係唔係記分,但青衣就似傾計形成,校長冇 mark 到任何野 ...

青衣問我個組"小朋友偏食點搞", 校長無MARK, 但坐係佢隔離個(好似主任)就有MARK喎!!
我諗軒軒呢PART都應該可以坐定定!?

珍珠宮

原帖由 亞芝媽 於 10-3-15 14:23 發表
KM IN 得好辛苦,我仲要單拖帶住軒軒,又落左陣雨,好狼狽

嘩, 你單拖咁"勁"!!

男爵府

咁奇, 我地聽校長個part. 佢隔離有個人係咁望住我地 ,一有家長發問 or 小朋友郁來郁去. 就mark 低.

原帖由 亞芝媽 於 10-3-15 14:27 發表

凱帆都有見校長呢 part,不過同青衣唔同,問左個問題 "如果小朋友番左學二三個月都成日病,你會點?",家長好努力地答,我又見校長有 mark 低,都唔知係唔係記分,但青衣就似傾計形成,校長冇 mark 到任何野 ...

首頁
23456...15

尾頁

跳至