自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

禁止訪問

水晶宮

好幸褔呀==

珍珠宮

原帖由 weisscarton 於 10-7-13 10:10 發表
恭喜。

啊, 果然好生養 !

但係有錢無名份, 唔知算唔算有福氣呢?

我就情願平平凡凡, 兩公婆相親相愛, 有商有量.
可以光明正大俾人叫亞"乜"太"乜"師奶, 咁都幾好吖!

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

禁止訪問

水晶宮

環保接龍勳章

恨c隔離...

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

講真, 唔係香港長大, 又唔係老豆唔認仔, 而家結左婚都可以離婚, 未婚生子真係好少事......

原帖由 cat_ma 於 10-7-13 11:55 AM 發表

D細路就一世都係私生子:-x:-x

伯爵府

她只係生私生子, 跟左個有錢佬就叫幸福, 唔明而家d價值觀。唔怪得咁多女孩願意坦胸。
原帖由 angeljj 於 10-7-13 10:18 發表
好幸褔呀! 

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

真係開心啦.

男爵府

點解有點人講到好似好了解人地既生活狀況咁~~
幸唔幸福,人地自己先知,但至少人地有仔萬事足,做媽咪總是幸福的.

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 E_gold8806 於 10-7-13 14:48 發表
她只係生私生子, 跟左個有錢佬就叫幸福, 唔明而家d價值觀。唔怪得咁多女孩願意坦胸。

順順利利 大吉大利       

男爵府

唓!李X誠一樣甘衰.佢個李咩街仲X.
我覺得梁掂解生親都係仔,我覺得佢地係有選擇性生男,即係有做手腳,講真,現在有$,咩都得.

李咩街一向都係不擇手段,反意,千憶新抱正直D,係靠自然生.如果唔係梁樂C掂會次次都走老生.生得甘神秘.人地就光明正大.

而李咩街肯定知自己分唔得幾多身家,就係甘生D仔出黎,分得幾多得幾多.
原帖由 zozozo 於 10-7-13 13:18 發表
人地一連生3個仔, 阿千億生抱又大把說話聽了...... 真係冇陰公.

李X基賺咁多陰則錢, 想生仔可能有排等....

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 BBLOVEMAMA 於 10-7-13 14:51 發表
唓!李X誠一樣甘衰.佢個李咩街仲X.
我覺得梁掂解生親都係仔,我覺得佢地係有選擇性生男,即係有做手腳,講真,現在有$,咩都得.

李咩街一向都係不擇手段,反意,千憶新抱正直D,係靠自然生.如果唔係梁樂C掂會次次都走老生.生 ...

點解生親係仔就唔係自然, 生女就係順其自然呢

講真唔係生仔就係生女GA啦,不過係佢好彩比佢連中兩次都係仔啫

仲有佢哋無註冊, 加上做亞爺嗰個要低調, 就梗係收埋D啦, 千憶新抱攞咗千憶出嚟攪婚禮, 咁高調, 梗係可以光明正大

禁止訪問

珍珠宮

虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 睛靈勳章

勁呀

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 萬榮太太 於 10-7-13 15:07 發表

公正!!絕對讚同!

係啦, 如果佢哋嗰家人會咁做, 李生大嫂都唔駛連生三個女啦

男爵府

因為個大仔大新抱見得光,佢地係香港生,咪一樣低調.李咩街一向人都知佢做事唔脚踏實地.大仔分人比較踏實,所以個老豆先甘喜歡佢.

個細仔就係見到大佬有仔,自己地位不保,咪拿拿林生d仔出黎分身家,否則,佢老豆睇到唔睇佢.

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 BBLOVEMAMA 於 10-7-13 15:47 發表
因為個大仔大新抱見得光,佢地係香港生,咪一樣低調.李咩街一向人都知佢做事唔脚踏實地.大仔分人比較踏實,所以個老豆先甘喜歡佢.

個細仔就係見到大佬有仔,自己地位不保,咪拿拿林生d仔出黎分身家,否則,佢老豆睇到唔睇 ...

講真佢哋兩仔爺D野, 我哋外人點知咁多吖

如果佢老豆唔睇佢, 佢生幾多個仔都無得分啦

公爵府

生得多,分得多!

首頁
23456...7

尾頁

跳至