論盡家傭

跳至

首頁
23456...12

尾頁

大宅

原帖由 PAKBEE 於 10-8-3 12:12 發表
千祈咪請Maratu Soliokah, 佢24歲, 响HK做左5年野, 第三份約同個僱主搞埋左, 被發現所以而家斷左約要搵工, ID: W831XX7(3), 如要相可PM我.
請發現踪跡者PM我, 請好心人頂到上頁面, 萬分感謝 ...

謝謝! 提供照片八婆印樣子果然很純,我之前請偷嘢印rina,一樣甘純,她們的演技,可以去拿影后.

洋房

各位姐妹, 要相請留e-mail, 如見此人請即pm我, 萬分感謝!
我唔記得間agent既名, 而家賤印去左第二間agent度, 佢平時著衫正正常常架, 對我個囝又好, 佢可能諗住我老爺奶奶都好錫佢, 佢就可以入屋掛..........

我而家係申請離婚, 但c9本來應承左我d膳養費同各樣條款, 佢而家唔簽我入唔到紙, 因為律師話如果先入紙, 然後再各樣細節打會仲耐, 我只想快d同佢分開.............

c9而家同佢屋企人講, 其實佢同條賤印冇野喎, 佢地黎激我咋喎, 我當然唔會信la, 我係有發現先去盤佢架, 之後再比我摷到其他証據, 詳情我唔講咁多, 等我同條c6搞定左離婚先.

多謝你地既關心~

姐妹們, 如果你係我, 你會點對付佢地?

別墅

[email protected] THANKS

別墅

[email protected] ~ Thank You~ 因為我又住元朗! 仲打算請印印!! e+ 真係好擔心!

子爵府

[email protected]
如有發現一定call 你。
撐你!

複式洋房

撐你!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

Thank you.

洋房

lily-of-valley, fionacat, 檬豬, 小苦妹, 我已sned相到你們的e-mail.

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

原帖由 PAKBEE 於 10-8-5 11:56 發表
lily-of-valley, fionacat, 檬豬, 小苦妹, 我已sned相到你們的e-mail.

Don't worry, maybe your 衰公當你係扣紅平, 認為你會忍佢?

子爵府

醒目開學勳章

原帖由 PAKBEE 於 10-8-5 10:30 發表
姐妹們, 如果你係我, 你會點對付佢地?

而家最重要唔係佢,係妳同個仔,中國人傳統係重男輕女,佢而家唔肯簽,好大原因都同個仔有關,要由呢方面去想...

只可以講保重,唔好諗埋一邊,要搵支持妳o既朋友、親人傾下計,商量下,決定離婚,都需要好大勇氣同對策,不要捱壞身子,妳有什麼不開心,呢度有一班網友為妳打氣。

另外,大家都盡可能不要她回覆e-mail 睇樣罷,這樣她如何有精神去處理各種難題呢?只要你最近所請的工人名是題目上的一樣(佢未返過老家,所以名還是一樣的)這樣就夠了...

男爵府

畀面勳章

樓主, 如果我係你,if個男人反口俾d膳養費同各樣條,就兇下佢告佢 通姦!
個衰印係通姦事敗走左佬, 擅離職守,要佢俾通知金, 通知Immigration dept備案blacklist 佢 ,迫佢返鄉下, 唔俾來香港~

洋房

問過la, 告通姦真係好難架, 同埋c6係佢僱主, 我點同入境處bad list 佢...............

大宅

Pakbee, we're all here to support you...hope everything can be sorted out soon..

can you email the photo to: [email protected]

子爵府

樓主,我收到相啦, 果然係賤格格, c6都唔使留, 咁個樣都o答得落, 一樣賤, 現在還要返口話無野, 我住天水圍區, 等我print張相,返去比工人(我家姐個工人), 望下識唔 識賤印先,

男爵府

畀面勳章

我都覺得大家想幫樓主的話,不妨叫家中姐姐留意下

大宅

thanks

別墅

樓主, 盡快pm我, 我有消息, 可能係同一個人

洋房

原帖由 寶貝豬的媽咪 於 10-8-5 20:26 發表
樓主, 盡快pm我, 我有消息, 可能係同一個人

我已回覆你, 請查e-mail

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

yanfamilyannasamuelrita@yahoo.com妳要好好保重自己唔好比自己身體唔好,我知她們是CHEAP精因為我家的嫂以前是工人.做了我亞嫂後經常說我是非,我真的不怕她我是土生土長香港人,我父母都在香港,我亦不知她是否很妒嫉我,所以她經常在親戚面前說我3道我4我都不怕,因為我知道她怕自己地位不保才這樣做.我都不會再上心了,她們心地不好.黑心, .
但妳要因為仔仔努力.

別墅

收到相喇, 唔係佢....sorry.

原帖由 PAKBEE 於 10-8-6 00:43 發表

我已回覆你, 請查e-mail

首頁
23456...12

尾頁

跳至