跳至

首頁

尾頁

別墅

恭喜! 多多休息, 希望 BB 快高長大, 健康快樂.

大宅

多謝各位準媽咪的關心和祝褔, 妹妹依家穩定成長中, 又肥左, 又大隻左啦~

我唔分開答大家的問題啦, 我一定過講啦~

係7月尾時, 有個朝早, 去完vv後清潔, 紙巾有d血絲, 係十分之少, 而我又無肚痛, 但都照樣去私家醫生到做下檢查安全d~
去到診所, 醫生都話百份之99無問題, 醫生就用鴨咀夾同我檢查, 點知.... 醫生一睇就話宮頸開左3CM....我要即刻入醫院, 可能會早產~
跟住我就即時入院啦, 因為過左24週所以直接去產房, 係PMH的醫生檢查後亦係咁講, 跟住我就要長期訓床, 唔可以落地, 唔可以出院, 真至BB出世囉~

大宅

用咩嬰兒床,請分享

市面上好多嬰兒床,攪到唔知選邊款好,你地可唔可以分享選邊款同點解選個款呢,THX﹗

複式洋房

知道妹妹正在穩定成長中, 真的很替你開心, 另外, 你都要顧住身體, 唔好太操勞

請問你有無facebook a/c? 我地join左由Rebecca create 既11月準媽媽會, 你有無興趣呀?
2010年11月Tiger Baby Clubhttp://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=142860715724469&ref=ts

原帖由 JWCBB 於 10-8-25 16:59 發表
多謝各位準媽咪的關心和祝褔, 妹妹依家穩定成長中, 又肥左, 又大隻左啦~

我唔分開答大家的問題啦, 我一定過講啦~

係7月尾時, 有個朝早, 去完vv後清潔, 紙巾有d血絲, 係十分之少, 而我又無肚痛, 但都照樣去私家醫生 ...

複式洋房

好羡慕啊!我都想快看到BB啊,但因該都不會那麽快。祝你們大小平安

首頁

尾頁

跳至