單親天地

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

瞓得好勳章

原帖由 littlecar 於 10-10-19 16:34 發表
有拖拍就好喇.....幾驚你好似WAYSO甘呀.(佢睇我唔到...睇我唔到....)....日子會好架喇.....

e]原帖由 sasa0516 於 10-10-19 16:05 發表

你個仔娶我嗎???哈 ...

佢都應該快d搵返個人陪佢~
佢又唔搵~~得隻狗女~~

我都好想日子會好~~可惜~~我重要比個衰人拖住個豬頭而過日子~我唔知佢幾時又再出現同我爭個仔~

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

有時諗左都改變唔到你ex既行為....甘就唔好諗....
原帖由 sasa0516 於 10-10-19 16:42 發表

佢都應該快d搵返個人陪佢~
佢又唔搵~~得隻狗女~~

我都好想日子會好~~可惜~~我重要比個衰人拖住個豬頭而過日子~我唔知佢幾時又再出現同我爭個仔~ ...

侯爵府

瞓得好勳章

原帖由 littlecar 於 10-10-19 17:09 發表
有時諗左都改變唔到你ex既行為....甘就唔好諗....

就係次次到我唔諗個時佢就會出現係你左近~~
係一隻就算搵得道高僧黎收佢都收唔到既怨魂~

唉~~

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

咩怨魂都有弱點.....你道行高就可以收佢....令佢永不超生.....
原帖由 sasa0516 於 10-10-19 17:20 發表

就係次次到我唔諗個時佢就會出現係你左近~~
係一隻就算搵得道高僧黎收佢都收唔到既怨魂~

唉~~

侯爵府

瞓得好勳章

原帖由 littlecar 於 10-10-19 17:27 發表
咩怨魂都有弱點.....你道行高就可以收佢....令佢永不超生.....

佢太惡啦~~
我呢個僧人都要退3分~
我比佢害到不似人型啦~~

呢隻怨魂~一日留係世上~一日我都無好日子過~

複式洋房

o矣我都拎教過~~~始終都係衹有自己屋企人會對你真心~~~
我老爷奶奶就係...成日淨係識數你...我唔出聲衹係我唔想同老人家計教...佢地唔唸下咁樣好老土好冇家教...我而+唸得好清楚...5會再比佢地d冇血緣關係既人激親~~~開心衹會為肚裡臉個仔...唔開心都衹會因為擔心個仔既健康~~~你地d外人慳d啦!!!
hahah

原帖由 cikao 於 10-10-10 12:45 發表
講真,佢唔想見仲好,唔好煩住我地.可惜我個小朋友上個星期話想 見佢,佢話想爸爸買禮物比佢,唉..........
佢今年5歲,我地己分開2年了,此終佢個心都係有爸爸同佢冚家,但佢地冚家跟本唔當呢個小朋友存在,而我個小朋友唔 ...

首頁

尾頁

跳至