跳至

首頁
23456...9

尾頁

大宅

畀面勳章

原帖由 crow 於 10-12-21 18:55 發表
我個走佬袋大到用車仔拉,終於入唔倒儲物櫃,竟然d野用得哂-_-' 有扣既巾根本唔洗用扣,就咁放係網衭上就得,反正行到企鵝咁都唔會走位既,夠哂大塊,唔好搞到好dirty. 多數人都無便便,至小3日無,因為大家都有d怕傷口痛之 ...

醫院D野真係好難食架...淡而無味...份量又少...D菜就係得菜心同小唐菜...

我都要帶定乾糧先得...

伯爵府

原帖由 愛麗斯傳說 於 10-12-21 22:55 發表

醫院D野真係好難食架...淡而無味...份量又少...D菜就係得菜心同小唐菜...

我都要帶定乾糧先得...

我見我朋友影左醫院D LUNCH,DINNER相就知有幾好味=="我QEH又得晚上DINNER TIME先可以探病,睇黎中午真係食自己呀!!

侯爵府

叻叻勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

都係ga....唯有行去博下law
昨日唔夠時間行去花園街...
所以俾唔到最新情報你地
原帖由 JanetBin 於 10-12-20 22:57 發表
但係前排花園街被燒了,有些檔口已不在。唔知您講果D仲有冇開檔呢?

伯爵府

原帖由 戲如人生 於 10-12-22 11:07 發表
都係ga....唯有行去博下law
昨日唔夠時間行去花園街...
所以俾唔到最新情報你地

我都係呀!上次去MK行完旺中已經要趕返公司返工,
個肚又大喎,花園街又多人,要少人D時間先去到><

侯爵府

叻叻勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

我媽俾左個勁大的袋我
我連盤都可以放埋入去
係後來覺得個袋實在太大..
抽番一包m巾出黎
等真係用完一包先叫老公再拎黎咋
我怕..我自己入院..都拎唔起果個袋呀
原帖由 JanetBin 於 10-12-21 17:26 發表
我無將bb片片放入個走佬袋度,諗住就咁成包攞咋,不過,我都係覺得個袋唔夠裝。出院d衫等家人再攞黎。

伯爵府

原帖由 戲如人生 於 10-12-22 11:10 發表
我媽俾左個勁大的袋我
我連盤都可以放埋入去
係後來覺得個袋實在太大..
抽番一包m巾出黎
等真係用完一包先叫老公再拎黎咋
我怕..我自己入院..都拎唔起果個袋呀 ...

我一開始都係汁左1包,但有個媽媽話1包其實唔夠,
咁我又汁左兩包入去><你知都幾大包下...
萬一個衰佬唔記得拎黎我玩完了,
所以都汁左入去,你汁左咩拖鞋呀?人字拖?
定係D露指唔露指?初頭捻住拎對毛毛鞋,反正都凍嘛,
後黎有個媽媽提點,毛毛鞋鞋底滑,我都唔記得=="
所以我又唔可以拎毛毛鞋,搞到唔知拎咩拖鞋好

複式洋房

QE中午都有探病時間架wor.. 12:30pm-唔記得幾點~
可以叫你屋企人帶飯比你啦, 因為佢個d飯菜..真係會令你由肚餓變飽.. 我有左之後住過幾次.. 次次出返黎都瘦哂..
原帖由 花花b 於 10-12-22 09:43 發表

我見我朋友影左醫院D LUNCH,DINNER相就知有幾好味=="我QEH又得晚上DINNER TIME先可以探病,睇黎中午真係食自己呀!!

侯爵府

就算中午無探病時間
都可以叫屋企人拎過黎
大不了係姑娘幫你做傳遞..
OR你自己出去接之嘛
我之前入院都係咁做:loveliness:
原帖由 花花b 於 10-12-22 09:43 發表

侯爵府

我有對人字出街的涼鞋LAW
但....仲諗緊著唔著
上次著佢入院三日
著到腳趾隙起水泡
但著左就唔駛煩帶咩去醫院著
但出院果時咁凍...
我就會叫老公拎鞋俾我LAW
一係就著果D "岳"魚仔鞋...起碼包住個頭
同埋果D唔會跣水嘛
諗下啦...再諗下先啦
原帖由 花花b 於 10-12-22 11:15 發表

我一開始都係汁左1包,但有個媽媽話1包其實唔夠,
咁我又汁左兩包入去>

伯爵府

原帖由 Manman_2211 於 10-12-22 11:23 發表
QE中午都有探病時間架wor.. 12:30pm-唔記得幾點~
可以叫你屋企人帶飯比你啦, 因為佢個d飯菜..真係會令你由肚餓變飽.. 我有左之後住過幾次.. 次次出返黎都瘦哂.. ...

你係咪講真架==?因為我見佢比我張LSIT話得晚上6點到8點既..但有次覆診去睇到佢POST出黎既廣告又話5點至8點...唔知邊個岩...又唔覺佢話LUNCH有喎><
我只知威爾斯中午都有囉...

伯爵府

原帖由 戲如人生 於 10-12-22 11:55 發表
就算中午無探病時間
都可以叫屋企人拎過黎
大不了係姑娘幫你做傳遞..
OR你自己出去接之嘛
我之前入院都係咁做:loveliness:

有日我同個衰佬講 "唉,入左院生,你陪完產,就要走喇,
好似唔可以入產後房架,連傾下計都唔比架,
要等到下一節探病時間先可以見,
到時得返我同個B,真係束手無措呀!"
點知個衰佬話 "放心啦,我會成日借D意拎野比你"
根住我話 "你拎野比我做乜?都見唔到我架喎,
聽講係由姑娘轉交比我架"
之後佢話 "下,唔係呀嘛,仲以為可以親手比你,
咁咪捻住一日拎幾次野比你,咪得LAW"

超白痴

伯爵府

原帖由 戲如人生 於 10-12-22 11:59 發表
我有對人字出街的涼鞋LAW
但....仲諗緊著唔著
上次著佢入院三日
著到腳趾隙起水泡
但著左就唔駛煩帶咩去醫院著
但出院果時咁凍...
我就會叫老公拎鞋俾我LAW
一係就著果D "岳"魚仔鞋...起碼包住個頭
同埋果D唔會跣 ...

我個FD就係著CROSS個隻拖鞋呀,
但我不嬲都無呢類鞋,平時出入都係著波鞋,
只係響醫院著波鞋有D唔方便,
唔知著乜鞋,頭痛!!!!mouth:

侯爵府

其實醫院係好睇當時有無H5N1果D病先決定個探病時間
所以你家陣問黎都無用....睇天意啦
原帖由 花花b 於 10-12-22 12:05 發表

你係咪講真架==?因為我見佢比我張LSIT話得晚上6點到8點既..但有次覆診去睇到佢POST出黎既廣告又話5點至8點...唔知邊個岩...又唔覺佢話LUNCH有喎><
我只知威爾斯中午都有囉... ...

侯爵府

佢雖然傻仔左D....但都好呀
起碼佢唔係果D生完就算
唔理你GE人嘛:loveliness:
原帖由 花花b 於 10-12-22 12:08 發表

有日我同個衰佬講 "唉,入左院生,你陪完產,就要走喇,
好似唔可以入產後房架,連傾下計都唔比架,
要等到下一節探病時間先可以見,
到時得返我同個B,真係束手無措呀!"
點知個衰佬話 "放心啦,我會成日借D意拎野比你"
根住 ...

侯爵府

你咪買對LAW
我買左對老翻...廿蚊對
爛左咪可以掉LAW...快靚正
原帖由 花花b 於 10-12-22 12:09 發表

我個FD就係著CROSS個隻拖鞋呀,
但我不嬲都無呢類鞋,平時出入都係著波鞋,
只係響醫院著波鞋有D唔方便,
唔知著乜鞋,頭痛!!!!mouth:mouth:" />

伯爵府

原帖由 戲如人生 於 10-12-22 12:19 發表
你咪買對LAW
我買左對老翻...廿蚊對
爛左咪可以掉LAW...快靚正

我之前買過對疑似既,無牌子,
但落雨時著勁滑底架=口=

侯爵府

唔係呀....我未試過落雨著嘛
原帖由 花花b 於 10-12-22 14:42 發表

我之前買過對疑似既,無牌子,
但落雨時著勁滑底架=口=

伯爵府

呢排個衰B晚晚半夜都踢醒我
要同佢糾纏好耐先訓到

侯爵府

佢成日係我訓落床之後先活動
但我無理GA...照訓咋
半夜佢有無踢我..我真係唔知喎
可能我已經咁夜訓...所以就算踢我都醒唔到掛
原帖由 花花b 於 10-12-23 09:29 發表
呢排個衰B晚晚半夜都踢醒我
要同佢糾纏好耐先訓到

伯爵府

原帖由 戲如人生 於 10-12-23 11:15 發表
佢成日係我訓落床之後先活動
但我無理GA...照訓咋
半夜佢有無踢我..我真係唔知喎
可能我已經咁夜訓...所以就算踢我都醒唔到掛

咁好既////可能我又夜晚要屙尿...
咁起一起身..佢個種力度...好似要我安撫佢...
搞一輪先訓到><我仲要返工...先累丫!!
反而你中午都可以訓嘛

首頁
23456...9

尾頁

跳至