親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

再講雪花秀我驚比人叫我去美容扮靚:lol
講番正題.睇人岩岩去完韓國凍過我果時去.我都算好好.去到韓國都係-5,6度到.係最尾果兩日凍左少少,不過都冇-10度.仲有就係得閒落下雪.我個仔就勁開心.

我去ever land果陣冇甘多雪,

冇得玩木製過山車.因為太多積雪唔開

不過呀仔都玩得好開心.:lol

子爵府

kit2004>>多謝你分享!!! 我要等到年卅至起飛....

個個都叫我在機場用白金買雪花秀係最抵!
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 kit2004 於 11-1-13 01:47 發表
都係睇你膚質喎.我係乾底人.

雪花秀就夠晒潤.我只係過用人蔘面霜.滋陰水,first care serum.
係韓國買左 Lip Care 都ok啦.好多人話cleaning foam正.我都買左不過未用.閃理眼霜都買左又係未用.
好多人話sleeping mask ...

真係愈睇愈興奮呀~~
我想問係走個日係機場買係咪呀??
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 Jennie 於 11-1-13 09:03 發表
kit2004>>多謝你分享!!! 我要等到年卅至起飛....

個個都叫我在機場用白金買雪花秀係最抵!

我果次係機場買用白金VISA 得5% OFF 咋?!

有其他MAM報料明洞樂天百貨9樓有10% OFF.

侯爵府

原帖由 stitch_katty 於 11-1-13 10:51 發表

我果次係機場買用白金VISA 得5% OFF 咋?!

有其他MAM報料明洞樂天百貨9樓有10% OFF.

都差d wor~~~
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

子爵府

Kit2004:
Thanks !
期待初一起程...

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

我初初係coex mall lotte買.
走時再係機場買.

我睇番張單coex mall lotte買有10%discount.

但機場果張單唔見左.但我聽到佢話有10%discount.可能我英文太屎聽錯.

祝大家玩得開心又暢快.

原帖由 bebu123 於 11-1-13 10:19 發表

真係愈睇愈興奮呀~~
我想問係走個日係機場買係咪呀??

侯爵府

原帖由 kit2004 於 11-1-13 13:55 發表
我初初係coex mall lotte買.
走時再係機場買.

我睇番張單coex mall lotte買有10%discount.

但機場果張單唔見左.但我聽到佢話有10%discount.可能我英文太屎聽錯.

祝大家玩得開心又暢快.

...

其實我未用過架~~~佢有咩推介呀~~~

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 bebu123 於 11-1-13 15:08 發表

其實我未用過架~~~佢有咩推介呀~~~

CLEANING GEL VERY GOOD

侯爵府

原帖由 stitch_katty 於 11-1-14 09:50 發表

CLEANING GEL VERY GOOD

唔該晒~~~期待ing~~

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

唔好意思呀~ 我想問在韓國當地果D對換店接唔接受港幣換WON架??

大宅

Fish,

請問你join新華邊個團號??

原帖由 Jennie 於 11-1-8 15:24 發表
FISH>>我都係JOIN O左2/2 新華滑雪團($6199), 想問你個導遊有冇好似阿珍咁, 唔買野黑晒面??

同埋想問滑雪初學者需唔需要買吊車証??

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 xsmama 於 11-1-17 12:13 發表
唔好意思呀~ 我想問在韓國當地果D對換店接唔接受港幣換WON架??

yes

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

啱啱跟新x,no good,主要係導遊,住,
但詳情不便透露,因跟進中.

子爵府

原帖由 CALVEN 於 11-1-18 10:41 發表
啱啱跟新x,no good,主要係導遊,住,
但詳情不便透露,因跟進中.

哎呀!! 你join 咩團號?? 我仲新年跟佢地添...咁點算?? pm 我可以嗎?
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

大宅

二月一日 KTS $8620 High One五天滑雪團。
朋友係同一日High One訂咗一間兩房屋仔都要$2700一日。

水晶宮

原帖由 Jennie 於 11-1-18 11:29 發表

哎呀!! 你join 咩團號?? 我仲新年跟佢地添...咁點算?? pm 我可以嗎?

KSSD05

子爵府

原帖由 CALVEN 於 11-1-18 12:14 發表

KSSD05

你唔係又遇著阿珍??

水晶宮

原帖由 Jennie 於 11-1-18 14:32 發表

你唔係又遇著阿珍??

韓版男亞珍

大宅

2月中我都跟新x。
上年4月都係跟新x去...個男導(又係領隊),尚算ok! 見我係lotte mart到買手信,都扮無野(少少黑面)。仲sale佢韓國女友的護膚品比團友。
[url=http://lilypie.com][/url

首頁

尾頁

跳至