自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我個EX, 未同我分手己經同個第三者一齊, 仲帶理佢返屋企添, 係佢媽話我知, 我先知。個第三者我都識得, 佢都知我地拍緊拖, 但佢同EX 話, 佢有幾仰慕EX。佢地最後結左婚, 生左兩個女。
我前排係個共同朋友既FB 見到佢, 咁入去佢果頁度8下。佢POST左 啲相。見到當年既第三者, 而家變左個面珠潤既亞太。我不禁大笑3聲, 哈!哈!哈!

佢地兩個女勁似我個EX,我再哈得大聲啲。我知 BK 媽咪成日話, 禍不及妻兒, 但果刻, 我好心涼。請容許我任性多次, 哈多幾聲。哈!哈!哈!

男爵府

回覆 2# cherryblossoms 的文章

哈哈~ 我上次同學會, 我老公同我講:嘩!!!! 唔講仲以為個班係你既老師, 咁老既??!!
佢地真係走樣走得好離譜

水晶宮

原帖由 muimui313 於 11-1-13 14:40 發表
我個EX, 未同我分手己經同個第三者一齊, 仲帶理佢返屋企添, 係佢媽話我知, 我先知。個第三者我都識得, 佢都知我地拍緊拖, 但佢同EX 話, 佢有幾仰慕EX。佢地最後結左婚, 生左兩個女。
我前排係個共同朋友既FB 見到佢, 咁入去佢 ...

個男人咁衰,比着我都會心涼,呢D人之常情黎啫...又唔係要兜口兜面指名道姓去話佢地...人無可能無時無刻都咁正氣下下講野正面既~~~ 你見我呢次咪又係咁...咁話個EX個樣.哈哈!!!

水晶宮

原帖由 123BB 於 11-1-13 14:40 發表
哈哈~ 我上次同學會, 我老公同我講:嘩!!!! 唔講仲以為個班係你既老師, 咁老既??!!
佢地真係走樣走得好離譜

係咪我地嗰代D男生個個都唔興KEEP外表既呢...^^

男爵府

回覆 1# ~仔仔媽咪~ 的文章

我相信我地個老公keep得好,係因為有我地咁好既老婆!!!!!

水晶宮

原帖由 123BB 於 11-1-13 14:49 發表
我相信我地個老公keep得好,係因為有我地咁好既老婆!!!!!

其實我對我老公一D都唔好架~~~又唔煮飯俾佢食,餐餐晚飯都要佢自己放工去街市買餸番黎佢煮埋俾我地食(原因...成匹布咁長...總之有前因後果啦... )...有時我都想自己做番煮飯婆...無奈又怕一對佢好好,D佬又是以為自己係大帝响樹惡哂~我都承認我都有D大女人架...唔俾男人大我(兇我).

男爵府

我放左工要返屋企煮飯睇功課教囡, 未嫁佢時,我十指不沾陽春水架嘛
係咧, 仔仔媽, 想問d野你, 老師投訴我女成日上堂傾計,周圍望, 執野慢,一年班時仲捐檯底添, 但係佢年年考試第一名喎,老師吹佢唔漲, 我懷疑佢專注力不足, 你點睇呢, 我記得好似你個仔都係, 有冇咩提議俾我呢? 我驚佢食左個d藥會變左另一個人咁, 我中意佢依家咁活潑可愛成日同我傾計喎。我排緊期搵何定邦醫生做評估, 咁既情形需唔需要做呢?

男爵府

原帖由 ~仔仔媽咪~ 於 11-1-13 14:45 發表

個男人咁衰,比着我都會心涼,呢D人之常情黎啫...又唔係要兜口兜面指名道姓去話佢地...人無可能無時無刻都咁正氣下下講野正面既~~~ 你見我呢次咪又係咁...咁話個EX個樣.哈哈!!! ...

多謝你支持, 等我都哈得爽啲。

男爵府

原帖由 ~仔仔媽咪~ 於 11-1-13 14:45 發表

個男人咁衰,比着我都會心涼,呢D人之常情黎啫...又唔係要兜口兜面指名道姓去話佢地...人無可能無時無刻都咁正氣下下講野正面既~~~ 你見我呢次咪又係咁...咁話個EX個樣.哈哈!!! ...

水晶宮

原帖由 123BB 於 11-1-13 15:03 發表
我放左工要返屋企煮飯睇功課教囡, 未嫁佢時,我十指不沾陽春水架嘛
係咧, 仔仔媽, 想問d野你, 老師投訴我女成日上堂傾計,周圍望, 執野慢,一年班時仲捐檯底添, 但係佢年年考試第一名喎,老師吹佢唔漲, 我 ...

如果排咗期同埋老師有咁既投訴,我覺得係咪都做定評估會好D囉!至少唔駛自己估估下嘛...至於食唔食葯,到時你可以決定,查實個人覺得只要佢唔係好似我仔咁會情緒失控會打人發脾氣既,唔食都無咩問題囉!況且您囡囡又讀到書,只係佢既專注既方法同常人唔同咁啫...暫時聽你咁講,我覺得分分鐘您囡囡係資優生黎,有D似亞氏保加既特徵....

水晶宮

原帖由 muimui313 於 11-1-13 15:23 發表

有時對人好時,都要對下自己好,氹下自己開心嘛~~~嘻嘻!!!想笑既當然要笑出黎啦!谷住會唔思服架(呢句我老公講既....當佢又搞爛GAG嗰時...)

男爵府

我細個唔靚,而且條命水唔多好,次次都係俾人飛嗰個,但唔知整乜鬼,真係越大越靚,曾經重遇過以前的男朋友們,佢地的眼神係驚訝 -> 難以置信 -> 後悔 -> 走寶

我唔係一個報復心重的人,但坦白講,嗰刻真係覺得有點心涼

男爵府

回覆 2# ~仔仔媽咪~ 的文章

點睇佢都唔似係資優生, 我靜係教佢早上擦完牙洗臉跟住擦返cream都教左兩年, 佢都係擦完牙就走出客廳做其他野,朝朝早趕頭趕命, 佢就係你急佢唔急, 叫一樣做一樣,我好想錄低每朝早要叫佢做既野,日日咁叫, 我好累啊, 有時同佢講野佢好似聽唔到咁, 應左我之後又唔去做, 完全冇反應,唯一對籐條有反應囉。尋日食食下飯, 佢仲好擔心咁問我: 生仔係唔係有遺傳?我唔想生仔, 點先可以唔會有bb呀?我呢排成日諗呢個問題呀!媽咪。我唔識答佢。

水晶宮

原帖由 dbbp 於 11-1-13 15:35 發表
我細個唔靚,而且條命水唔多好,次次都係俾人飛嗰個,但唔知整乜鬼,真係越大越靚,曾經重遇過以前的男朋友們,佢地的眼神係驚訝 -> 難以置信 -> 後悔 -> 走寶

我唔係一個報復心重的人,但坦白講,嗰刻真係覺得有點心涼 : ...

俾着我都會心涼啦~~~ 不過我唔係靚女,又從未靚過,但至少我覺得我好樣過我嗰個EX好多...所以我都好心涼~~~至少我咁MAN都有人愛又嫁得出...Blow Meh(吹咩~)~~~!!!

水晶宮

原帖由 123BB 於 11-1-13 15:36 發表
點睇佢都唔似係資優生, 我靜係教佢早上擦完牙洗臉跟住擦返cream都教左兩年, 佢都係擦完牙就走出客廳做其他野,朝朝早趕頭趕命, 佢就係你急佢唔急, 叫一樣做一樣,我好想錄低每朝早要叫佢做既野,日日咁叫, 我好累啊, 有 ...

咁佢都好成熟下喎...咁快諗到呢個問題,所以我更加唔多覺佢係ADHD囉...ADHD小朋友係比同年紀思想幼稚至少三年架...我囝依家十二歲都仲未諗到呢個論題...

資優生分好多種架,唔會一好就樣樣都表現出色架!你見有好多好叻既人,做事佢地真係好有頭腦,但一去到自理或感情方面就變白痴,咩都唔識處理,要人代勞囉!人始終無完美既...我都係覺得您囡囡係資優+亞氏保加...不過我唔係專家,所以都係做咗評估等自己知囡囡發生咩事嘛~

男爵府

你咁講我都係俾佢去做評估啦, 費時估估下, 只要佢唔係專注力不足, 我就放心啦, 佢真係有d早熟, 諗d唔應該諗既野, 尋晚俾佢咁問一問, 我個腦即時閃過係唔係要教佢避孕, 哈哈~~~~, 依家我笑得出來啦。

水晶宮

原帖由 123BB 於 11-1-13 16:27 發表
你咁講我都係俾佢去做評估啦, 費時估估下, 只要佢唔係專注力不足, 我就放心啦, 佢真係有d早熟, 諗d唔應該諗既野, 尋晚俾佢咁問一問, 我個腦即時閃過係唔係要教佢避孕, 哈哈~~~~, 依家我笑得出來啦。 ...

都要架喇~!始終女仔早熟D,好容易會諗呢方面既問題,早D講點都係好既...

禁止訪問

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

原帖由 ~仔仔媽咪~ 於 11-1-13 08:56 發表

佢係中年發福得好勁,以前識佢同佢拍緊拖佢D身型好高大真係幾鬼佬骨架嘛,誰知依家既佢肥到成個米字蓮中年大叔咁...佢都只係三張尾啫...反觀我隻四張幾耆英老公,到依家都仲有人估佢廿幾卅歲頭...我老公好開心囉~~~:b ...

高大變米字蓮.... 如果對佢冇愛情, 真係幾難包容得到咁大變化.. 佢仲要衰變心... 真係好彩佢飛左你!!!

你老公keep 得好, 你做佢老婆同佢出街都會自豪d.

男爵府

首頁

尾頁

跳至