美容扮靚

跳至

首頁
23456...54

尾頁

民房

Re: 我睇左減肥醫生2個禮拜,減左6磅呀!!!

臭b媽咪 :

唔好意思, 我都想知道個醫生在那裡? 可否e-mail
比我? 同埋佢收費如何 ? 唔該晒

[email protected]

伯爵府

臭B媽咪:

著三點式?我諗都唔敢諗呀!但求揾番條腰,就己經好滿足喇!

我今朝打過電話去醫生度,但冇人聽;唔知醫生開幾點呢?

講下講下,我想聽朝(Sun)去睇,但唔知聽朝至Book,會唔會太遲呢?

真係"問題媽咪",太多個"唔知"喇!!^ ^

民房

Re: 我睇左減肥醫生2個禮拜,減左6磅呀!!! 覆完診,減左7磅至真呀!! hehe

Pls PM the information of the doctor to me.
Many many thanks!
Charline

大宅

臭b媽咪 :

please pm to me,thanks.....

RL

民房

Re: 我睇左減肥醫生2個禮拜,減左6磅呀!!! 覆完診,減左7磅至真呀!! hehe

臭b媽咪我收到資料la,唔該晒!另外我想知醫生第二間
診所係邊度???

大宅

臭b媽咪:

hi~我都想知有關資料呀!
煩請pm我醫生地址,姓名及收費給我可以嗎?謝謝~!

大宅

我都想知呀! 我想問是否淨係減磅呀..
同埋可否減腰呀....
請你pm個醫生名,電話.價錢及你的名字給我(是否講你個名可以平d呀
thanks

複式洋房

我都想要呀!

民房

臭b媽咪, angelapytsang,
please PM the information to me, thanks !

男爵府

我都想知呀!
請你pm個醫生名,電話.價錢,thanks!
另外,我成日聽好多人講食藥會有好多副作用,不食之後又會肥過之前,你驚不驚呀?

[email protected]

伯爵府

我都想知呀

複式洋房

健健媽咪:

佢診所開13:00 ~ 22:00,所以朝早打去無人聽架!!
我通常係食完lunch過去既,點幾鐘左右,
佢都會0係度架!!

你唔好咁灰啦,我以前都試過好肥,慢慢減囉,
其實我致肥既最大原因係太大食,又為食喎,
d煎炸辣野我就最鍾意食,其實而家都有食架,
不過就食少左囉,因為快左覺得飽嘛,其實野就可以照食,
我都無食過醫生建議既餐單,hehe,不過少食多滋味,
多吃壞肚皮囉,而家我揀野食仲揀擇左,因為食量細左,
我成日都要留返d quota食好野,haaha,減肥都仲係好為食!!

我而家仲叫左隻佬去買宵夜俾我食添呀!! 我都好奇怪點解可以減得咁快,醫生都係諗住我一個月減8磅,而家已經減左7磅,希望可以快d成功,如果我唔咁為食,應該都無問題既........

大宅

Hi 臭b媽咪,
Can you please PM the information to me?

Thanks a lot !

伯爵府

嘩!臭B媽咪,您真係好夜喎!

早知個醫生收夜晚十點,我頭先就打電話去book喇...

弊!聽日又book左一點做機,咁唔知可唔可以book到醫生五點後呢?

您知啦!我地D職業婦女,仲係要住響新界極北果亭....出一次城,要完成好多野,先至有經濟效益ka ma...

哈!今晚冲完涼,跳上個電子磅磅,原來我冇136磅,只係133磅至喎....

好!我既目標係減到118磅...要減15磅....老實講,我知機會都幾微....

但我希望響9月1日之前,我至少可以減到9磅,即係124都好丫....

複式洋房

tung:

其實唔係淨係減磅架,條腰、塊面、同埋call機肉都瘦左,
不過我無度過吋數,但係連我自己都feel到,都幾有效果架,同埋我既脂肪比率都低左2.幾個%架,唔係淨係去水架!!

BabayMarrie:
其實而家食咩都影響健康架啦,豬牛雞都係有病,唉,都唔理得咁多,同埋其實食咩藥都會有副作用,even食感冒藥都會眼訓啦,同埋以我食減肥藥既經驗,有用既減肥藥點都會有d副作用,但係呢次食既藥有用得黎,副作用算少都埋2、3日就會適應,到第2個星期既藥就會減得快d添,食藥減肥就最岩我呢d又懶,又想瘦,仲要快見到效果既懶人啦,如果我日日見到自己既豬腩肉,可能副作用仲大呀!!
而我就覺得停藥反彈,可能係唔食藥之後食返太多野先會發生,所以我覺得醫生幫到你減,你自己都要keep到,如果唔係,無論用咩野方法減肥都一樣會反彈啦,係咪??

大宅

Hello 臭b媽咪,

你真係好快war, 我收到資料la,唔該晒! :mrgreen:

複式洋房

健健媽咪:

係呀,我係夜鬼黎架,夜晚我會出動多d,所以有時太

複式洋房

臭b媽咪:

hi~我都想知有關資料呀!
煩請pm我醫生地址,姓名及收費給我可以嗎?謝謝~!

複式洋房

臭b媽咪:

麻煩你都 pm D 資料比我o丫! 同埋價錢大概要幾多? 我仲想問佢會唔會比一隻藥叫 Reductil 你呀? 因為我上次都係睇醫生, 佢比呢隻藥我, 我食完心跳兼手震, 之後就停左喇!
:-( :-(

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

唔好意思~~~我想問點解個醫生遲d會o係長沙灣開間美容院既
佢診所唔係o係銅鑼灣咩

我開頭睇到你話咁有效都想試

首頁
23456...54

尾頁

跳至