美容扮靚

跳至

首頁
23456...21

尾頁

珍珠宮

bkmummy 發表於 11-7-29 23:40
我七月頭去嗰時咁啱有30% off, 折咗都係hkd31x, 用咗暫時只覺紋淺咗.

我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

禁止訪問

引用:好似endocare+仲平

水晶宮

heichunmum 發表於 11-8-1 22:10
我用它的精華,抗衰老幾好
endocare 15% or 40% essence?

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+wewe+於+11-07-30+發表好似en

原帖由 heichunmum 於 11-08-01 發表
我用它的精華,抗衰老幾好
Where to buy?

我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

男爵府

我都有用endocare, 係西班牙產品, 會唔會係第一代. 但我又唔覺得咁神奇囉.

珍珠宮

我有一日得閒去o左tst 行,在harbour city o既LCX 內,見到有tonymoly 佞依個 brand o既專櫃wor!!! 有蝸牛cream & eye cream 賣!!! 好似都係港幣四百幾左右!!!

珍珠宮

wai001 發表於 11-8-9 11:44
我有一日得閒去o左tst 行,在harbour city o既LCX 內,見到有tonymoly 佞依個 brand o既專櫃wor!!! 有蝸牛cre ...
唔知依個牌子o既蝸牛cream 得唔得呢???

珍珠宮

引用:Quote:heichunmum+發表於+11-8-1+22:10+我

原帖由 wewe 於 11-08-02 發表
endocare 15% or 40% essence?
有分不同% 架咩?

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

wai001 發表於 11-8-9 22:32
唔知依個牌子o既蝸牛cream 得唔得呢???

我用就好得~~~

我啱啱係韓國買番黎. 仲平~~

用完塊臉好鬼滑~~

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章

回覆 Queenie_0012 的帖子

Queenie 0012,

How much is the cream you bought in Korea (which shopping mall?)? If it's good, I will buy one as I will go to Korea next week. Tks.

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

FiFiMa 發表於 11-8-10 20:21

Queenie 0012,

我一大堆咁買, 都唔記得實價係幾多, 但印象中係2-3萬W , 咁上下. 一定平過HK啦.
HK 先四百幾, 韓國買, 唔會貴過佢.

係個SALES介紹我買架.
佢話好好用喎. 又真係好好用~~~~

我無去咩SHOPPING MALL呀。
明洞,東大門佢地周街有專門店。間間店都有姐姐曉普通話,SO NICE~!
買完, 又係贈品一大堆~ 多到不得了. 勁抵!

大宅

香港我見tonymoly 係jan-beauty$238

Queenie_0012  HAHA, 水貨我唔知價喇. 不過印象中佢韓圜都超平~:)  發表於 11-8-11 08:16

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章

Tks, Queenie_0012.

Queenie_0012  唔記得講, 依家係禮盒裝, 買面霜送埋同LINE EYECREAM一枝, 好用~ 仲抵.:D  發表於 11-8-11 08:15

別墅

我用了很久了,蝸牛cream,我二十多歲,用Endocare gelcream ok 超得,另外現在用Elicina 蝸牛cream 普通版個隻,不是plus,都是超得,我給了男友用佢都buy它…起碼平時他是不喜歡用cream

別墅

重點是本人覺得二隻都不算貴!

別墅

It's skin
香港可以買倒嗎?

大宅

ShanShanMa 發表於 11-8-11 21:00
It's skin
香港可以買倒嗎?

你試下係gmarket
http://www.gmarket.com.hk/
$480

水晶宮

回覆 wai001 的帖子

Hi wai001,

Where can I buy "It's skin" product in Korea? 指定專門店? or in the shopping mall? Pls adv. as I will go to Korea next week. Tks.

大宅

我都buy左its skin,,不過未用,

水晶宮

回覆 星星星 的帖子

Where did you buy the product? In HK or Korea? If it's good, I will buy one to try. Pls adv. Tks.

首頁
23456...21

尾頁

跳至