影視娛樂

跳至

首頁
23456...8

尾頁

子爵府

180 發表於 11-7-7 23:48
1) 如果楊ck係冇第3者既情況下同豪仔分手--->> 十分支持。

2) 如果楊ck係有第3者既情況下先同豪仔分 ...

3) 如果楊ck係同第3者有左BB先同豪仔分手--->> 呢樣真係唔要得囉...個品, 好差好差

如果系point 3) + 講大話傷害前度男友、屈人地全家 真系一定衰過 尿bear兒 同 天真嬌!

禁止訪問

禁止訪問

大宅

我唔會話佢分手係錯, 不過咁樣情況下分手就唔啱, 吊金龜無問題, 但係係咪吊金龜就可以做MUD都得, 屈人, 傷害人都得. 吊金龜咪吊金龜LAW, 未大方認LAW, 如果有左就梗加要認, 又要吊金龜, 又要扮好人? 仲要為左自己將來所做既野做咁多野去傷害人, 不如大方話同人有左, 然後退出嫁人未算LAW.
睇返以前既報導, 佢講既野前後好多出入, 係咪大話好明顯, 不過, 佢可以話由識個男既第一日開始, 個男成家就已經同D傳媒一齊屈佢, 做佢.
9年, 佢都唔見得係好人, 個訪問不斷暗示個男有問題, 反而為自己澄清既說話又不明不白, 忍忍悔悔, 又話其實一直身邊好多人, 係時候留意, 又話未放得低, 又話想生小朋友, 好想搵個照顧到自己既人, 好似隨時都可以同人上床生仔咁, 如果講照顧, 我相信依家個男都得LAW, 香港地好多人都係二公婆搵錢, 仲要得2-3萬都可以生存到, 不如照直講話自己想吊金龜啦, 唔好講到個男好唔掂先至得, 如果個男係唔掂就生存唔到啦, 仲有唔好話靠父母, 好多人恨嫁既富二代都係亞爸, 亞媽有錢咋.

caramelpudding  同意呀, 嘉欣個亨亨咪係囉, 屋企有錢之嘛..唔係佢有  發表於 11-7-8 13:06

大宅

不如, 學男既爸爸咁講, 一齊當面講清楚.

禁止訪問

引用:我唔會話佢分手係錯,+不過咁樣情況下分手就

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

如果ck真係同北京男朋友有bb, 咁佢處理分手既手法就好差囉飛人都要搞得清清楚楚, 唔好拖泥帶水啦雖然我都贊成ck飛x豪

今期忽週爆料, 話ck年尾係北京奉子成婚

珍珠宮

李家上下成日想見報, 有咁好機會唔會放過....大痂里啡家庭.....人地個女都未嫁比李家, 佢係有權走人, 唔同佢地既仔一齊, 都唔駛全家日日在報上/電視上鬧人

好在CK 走得快 ( 應早幾年走仲好)
所有遇見,皆有因果
要是每個人都懂你,那你得有多平凡

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 小詠 的帖子

你估男家好想做大龍鳳咩!李家鼎自己都要面啦!個女仔走咪走囉,莫講話拍拖,係唔夾結左婚都會離婚,呢D道理係人都明,但問題係...個女仔自己衰在先,佢第一步就公開咁話分手,到D記者追問個男仔,個男仔先知原來女友爆左出黎,佢連消化時間都未有就發展到周街都知,最後仲要比人係咁屈,家下個男仔唔係死纏爛打,只係做屋企人睇唔過眼出聲,我覺得李家無錯喎!假如個男仔係我屋企人,我都會數臭個女仔囉

如果CK真係衰到有埋人地個B先話分手, 我係個男仔直情絕望啦...而得佢快D走呀!!!!

bb363597  d人跟本掉轉左地方諗野.  發表於 11-7-8 18:00
bb363597  晒氣,妳講幾多都冇要,留番啖氣暖胃好過,  發表於 11-7-8 17:58
alphabetagamma  d人好怪, 成日話博見報, 打死我都唔想家醜外傳, 出得聲都只因為被屈忍唔到  發表於 11-7-8 13:47
meow~meow  agree  發表於 11-7-8 12:36
tobyinlove  好岩,唔洗我浪費時間回應,Thanks!  發表於 11-7-8 12:18
arale1668  agreed.  發表於 11-7-8 12:01

珍珠宮

3張幾野既田男人仲要搵爸媽大哥出頭講野幫自己做勢, 呢D男人咁幼稚, 點照顧到人地個女, 個女既走都好應該, 只係走既方式唔好, 應分晒手先同第二個在一起

alphabetagamma  agree, 最後果兩句  發表於 11-7-8 13:48
meow~meow  你最後果兩句先係point  - yes~!!!  發表於 11-7-8 12:36
甄太太  你最後果兩句先係point  發表於 11-7-8 11:55
所有遇見,皆有因果

水晶宮

佢自己同第2條仔上床 因為好想生仔 就得
生啦生啦~
最好勝利者驗下dna………

打橫黎架wo

女人同個男人一齊叫浪廢左女人既青春???
所以個男人要合理地有風度地被人呃,綠帽由頭帶到落腳 都唔出聲??
睇住自己條女因為想生仔 同第2條仔上床 要有風度??

講得出,請做得到,
第時另一半出去滾,做個磅樣,羅d風度黎睇下……

我自己做唔出囉……
係分手就分手,唔係同第2個有左先分手…
咩呀?原來拍拖都可以騎牛搵馬架?
種馬呀?

bb363597  係囉,唔知人哋做唔做得到?  發表於 11-7-8 18:04

大宅

點解佢要急急咁單方面公報分手, 係咪因為有左, 要夾返時間, 唔想人地知佢未分手就同第二個攪大左個肚, 咁亂.
如果李泳漢講既野係真, 點解公報分左手後仲send sms俾人, 仲要係話掛住人, 有mud居心, 係咪想個男仲有冀望, 等佢手下留情, 唔好將佢d野講出黎.
不過, 都係我既猜測, 事實應該會慢慢浮現出黎.

子爵府

回覆 小詠 的帖子

又唔可以話搵屋企人出頭,個個矛頭都話CK飛佢應該,又話人無出息, 但做屋企人就係知情者, 點解唔出黎講句公道話先?? 如果佢係你屋企人, 你都會同人講佢個女友有幾衰啦, 只係佢地係知名人士, 雙方都利用傳媒傳話啫!

CK如果係衰到有埋BB先同人分手,仲要老屈個男友, 何止方式處理得唔好,直頭衰到貼地啦......唔通仲幫佢口話個男友咁無用,飛都係正常呀?會唔會歪理左D呢........

shannnb  ck媽又唔見走出黎,話大家屈佢個女有左,家人想講出事實都唔得?  發表於 11-7-8 12:18
小詠  睇野都要睇長線, 搵老公點都要搵過靠得住架, 仲好似細路咁點做人老公呢  發表於 11-7-8 12:03

子爵府

畀面勳章

awah112 發表於 11-7-8 08:53
有冇得發達係有樣睇架...
人地係高人,你唔會明架lar

子爵府

小詠 : 睇野都要睇長線, 搵老公點都要搵過靠得住架, 仲好似細路咁點做人老公呢 發表於 48 秒前

你仲係好似唔多明個問題係邊...............

bb363597  照佢咁講做女人係唔係結婚後搵到另一個好,都應該跟佬走.  發表於 11-7-8 18:08
caramelpudding  呢D咪叫轉移視線囉, 都講左重點唔係呢度...  發表於 11-7-8 13:12

珍珠宮

其實, 男人志在四方, 女死女還在, 走了CK, 再努力過, 活得比你好, 再搵過好既, 唔好衰比人地睇, 先係正路麻....日日係度怨都於事無補, 心變了就是變了架啦無得返轉頭, 做人都要向前看好

而且, CK 佢最青春最靚既日子都比了泳豪, 泳豪憑算賺了的呀, 睇開D都好啦

alphabetagamma  如果你咁講話佢賺左, 我唔認同. 如果你講的啱, 同道理我講的未必有錯.  發表於 11-7-8 13:51
alphabetagamma  可能佢條命水好, 佢可以搵到個仲正的呢....你唔好話ck阻住人?  發表於 11-7-8 13:50
所有遇見,皆有因果

大宅

環保接龍勳章

herbalcandy 發表於 11-7-8 12:06
小詠 : 睇野都要睇長線, 搵老公點都要搵過靠得住架, 仲好似細路咁點做人老公呢 發表於 48 秒前

對對,我係CK,我估我一早就走了

alphabetagamma  係呀....要走無人會話佢錯. 分手咪分手, 唔合夾咪要分手囉.  發表於 11-7-8 13:52
shannnb  一早走左 同一腳踏2船係2件事!一個和平分手,一個賤格!  發表於 11-7-8 12:19

子爵府

marchapril 發表於 11-7-8 09:35
我唔會話佢分手係錯, 不過咁樣情況下分手就唔啱, 吊金龜無問題, 但係係咪吊金龜就可以做MUD都得, 屈人, 傷 ...
吊金龜無問題, 但係係咪吊金龜就可以做MUD都得, 屈人, 傷害人都得. 吊金龜咪吊金龜LAW, 未大方認LAW, 如果有左就梗加要認, 又要吊金龜, 又要扮好人? --》

-- 系架,唔通釣左成 9年先釣到金龜,依家趕唔切示威!

好想搵個照顧到自己既人, 好似隨時都可以同人上床生仔咁--》

-- 你講到好搞笑,人地話想快D生BB,咁一定要上X架,仲好可能要上好多次先得,做左媽媽既實明白架!

caramelpudding  咁一定要上X架,仲好可能要上好多 -->又係喎, 就算人工授孕都冇咁快啦  發表於 11-7-8 13:14

子爵府

小詠 發表於 11-7-8 11:37
3張幾野既田男人仲要搵爸媽大哥出頭講野幫自己做勢, 呢D男人咁幼稚, 點照顧到人地個女, 個女既走都好應該, ...

系記者搵人地家人回應wor,唔系男仔搵家人回應,唔好自己覺得系真就系真law!

同埋覺得比人屈,回應系無問題架!你覺得我依家屈你,你有權回應架!

你可以話男仔唔成熟 (鼎爺施明呢度系有責任,唔洗你地提拉),但唔可以引申到 “點照顧人地個女”,反而我依家想知道人地點教女架?衷心地唔希望自己個女咁無責任心,講大話,花心...!

水晶宮

marchapril 發表於 11-7-8 09:35
我唔會話佢分手係錯, 不過咁樣情況下分手就唔啱, 吊金龜無問題, 但係係咪吊金龜就可以做MUD都得, 屈人, 傷 ...

Bye

首頁
23456...8

尾頁

跳至