親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章

犖媽媽 發表於 11-8-11 18:05
晴天公仔,

child card S$5, 即刻可以用, 不用TOPUP, 用完S$5才要再TOPUP.

TKS...
Stay Hungry , stay foolish !!

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章

TKS FOR SHARING....

我會26日早出發, 29日晚走, 想去以下地方...但點PLAN 好??

FLYER, RIVER CRUISE, NIGHT SAFARI, ZOO, SKY LUGE, USS,

HOTEL 是 SHARETON TOWER..近NEWTON MRT...

另外, 可以提供D入場$$ 參考....

各位可以俾D意見嗎??

Stay Hungry , stay foolish !!

公爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 環保接龍勳章 陪月勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都和你一樣日子出發和回程.

我會去 USS, ZOO, 其他到時才安排, 因好多地方也想去, 但怕多人及時間難預.

我剛在網上訂票去USS, MASTER有8折底.

不過好似天氣不好會下雨, 帶小朋友要備雨具.

hinhin_ma  係呀, 去4日全都落雨....  發表於 11-8-24 15:12

大宅

Jacquesl 發表於 11-8-24 13:08
我都和你一樣日子出發和回程.

我會去 USS, ZOO, 其他到時才安排, 因好多地方也想去, 但怕多人及時間難預.

基本上新加坡日日既天氣都係會有雷暴同落雨, 不過帶定遮會安全 d

子爵府

fyi, Master card USS promotion, 29/8 all tickets sold out. better buy online to secure a ticket.

男爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章

我去幾日, 日日都話會落雨及雷暴; 不過又冇喎, 只是其中一兩日小雨!

首頁

尾頁

跳至