想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

你地就好啦~
我今日DAY 15 仲未有哈哈笑...

都唔知等到幾時>>.....

JACKIE615  cycle 平均幾多日??  發表於 11-8-30 13:45

大宅

回覆 meow_wow 的帖子

我都係18/8 day 1, 但我今日check完紅d, 淺左好多,唔知係咪已經過左排卵, 今晚唔知好唔好再補多次dodo

JACKIE615  hello, Cilok ^^  發表於 11-8-30 13:42

公爵府

畀面勳章

引用:你地就好啦~我今日DAY+15+仲未有哈哈笑...

原帖由 WOLFYSHEEP 於 11-08-30 發表
你地就好啦~
我今日DAY 15 仲未有哈哈笑...
我今日d16, 岩岩用完red d仲淺過之前d14-15用埋哈哈笑都冇笑,係好淺線。

我上個月cycle 30d, 咁今日do Ng do好?d14零晨dodo過一次。

各位服用任何中藥前,應先向中醫師請教為宜!

大宅

回覆 JACKIE615 的帖子

我尋晚有dodo, 今朝check紅d又變淺線, 我day 9, day11 & day 12 都有dodo, 覺得好攰勒!! 唔知今晚仲do唔do好 但上次我差唔多 day14 先深紅, 今個cycle day11 已經開始深色, 會唔會關我食緊中藥調理緊事呢??

大宅

回覆:第一次用紅D & 哈哈笑,jm們幫我睇睇

我今個cycle既紀錄,係唔係過左排卵呢?

別墅

CiLok 發表於 11-8-30 12:32

我尋晚有dodo, 今朝check紅d又變淺線, 我day 9, day11 & day 12 都有dodo, 覺得好 ...

可能真係有影響~~~ 好勁呀...再do就4日, 妳c6投降未呀? 
哈哈~

別墅

siutreasure 發表於 11-8-30 12:28
我今日d16, 岩岩用完red d仲淺過之前d14-15用埋哈哈笑都冇笑,係好淺線。

我上個月cycle 30d, 咁今 ...
cycle 30, 會唔會遲排卵呀? 

別墅

今日體溫又去返36.4, 都無特別高...都唔知係咪排左

CiLok  頭先4點鐘check紅d, 又深色番, 都唔知係唔係排卵ga..  發表於 11-8-30 18:14
CiLok  我同你體溫一樣, 都無變過係36.4度  發表於 11-8-30 14:54

公爵府

畀面勳章

引用:Quote:siutreasure+發表於+11-8-30+12:28+

原帖由 JACKIE615 於 11-08-30 發表
cycle 30, 會唔會遲排卵呀? 
唔知呢,唯有今晚dodo囉,之後驗到排卵再補飛

公爵府

畀面勳章

引用:今日體溫又去返36.4, 都無特別高..

今日體溫又去返36.4, 都無特別高...都唔知係咪排左
其實呢幾日分泌有蛋凊,有時又有絲,不過今晨體溫有d高,我都唔識呀,我岩岩先知道從呢d野可以幫助觀察排卵咋mouth:

大宅

我頭先問佢投降未, 佢話佢仲ok, 今晚可以再黎, 但我自己開始有d攰...

別墅

回覆 WOLFYSHEEP 的帖子

MY CYCLE AROUND 27-31 第一次試,所以唔Firm cycle 幾多呀!

別墅

引用:回覆+JACKIE615+的帖子 我頭先問佢投降未,

原帖由 CiLok 於 11-08-30 發表

我頭先問佢投降未, 佢話佢仲ok, 今晚可以再黎, 但我自己開始有d攰... ...
我头先同C6 講今晚再黎,佢話「下

大宅

回覆:JACKIE615 的帖子

老公話通常係我掛住訓,唔肯dodo,所以我而家返到屋企訓一陣先,甘夜晚就冇甘快訓著

別墅

我頭先用紅d仲係好淺色,今日day 15 喇....
咁遲0既......
不過下體有0的唔舒服...唔知係咪之前完左之後過夜唔清潔,所以有久唔久有少少尿急感覺
唔知咩事....又有分泌...你地有無咁架?

別墅

剛剛day 13再驗,clearblue 湯圓,紅D 得返個控。今晚係咪可以唔洗dodo喇?

大宅

回覆 回覆:JACKIE615的帖子

應該都好夠啦! 你有兩日哈哈笑咁多

公爵府

畀面勳章

引用:剛剛day+13再驗,clearblue+湯圓,紅D+得返

剛剛day 13再驗,clearblue 湯圓,紅D 得返個控。今晚係咪可以唔洗dodo喇?

...
Good job lah, u dodo for 2 days

禁止訪問

引用:剛剛day+13再驗,clearblue+湯圓,紅D+得返

別墅

唉,我c6 琴晚+今朝都放棄了
想補飛都唔得我話佢好唔合作 我見紅d , 哈哈笑話係48 hrs 內,同埋出現哈哈笑,同深粗唔代表當日排,所以我咪擔心兩次都唔穩陣
今日day 14 , 升到36.63 ,應該踏入高溫期,收工

首頁

尾頁

跳至