想生BB

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

子爵府

回覆 mo_mo_959 的帖子

因為我試過21DAY就來M,所以我M完就隔日DODO(不過其實都係想DODO就DODO)
魚魚媽

男爵府

引用:Quote:原帖由+yvonnejesse+於+11-09-25+發

原帖由 maggie_kaki 於 11-09-25 發表
我由Day8已經開始,因為跟本就唔知幾時排,依家又未想整到自己太緊張,所以只係想do就do,好彩C6,有心有力。 ...
唔通你c6好年輕力壯咁今年幾歲先?

男爵府

引用:大家開工未呀?

原帖由 mo_mo_959 於 11-09-26 發表
大家開工未呀?
開緊啦:;pppp:c6俾我吸盡喇

男爵府

引用:Quote:Mw912+發表於+11-9-18+11:56+Ok+,不

原帖由 littlezoo 於 11-09-19 發表
我上個cycle靠紅d
冇買哈哈笑,好貴呀!
用紅d用到個人好緊張! 成日驚miss左!
咪係用clearblue 一條成$50 ,好似有d side 又唔中,激死

子爵府

2018復活節勳章

Hi,

大家好, 我係9月13日day 1, 算係第1個cycle.
最近幾日先開始睇呢度既post. 你地好勤力呀, 我好懶, 只係計下M期, 其他野都無做. 雖然我都好想生多個, 又已經超高齡, 但我唔想啤太大壓力自己.
Monkey媽媽

禁止訪問

子爵府

2018復活節勳章

回覆 mo_mo_959 的帖子

你幾時會check呀?
其實我地跟住有咩可以做?

我有第1個既時候, 物都無做 (無mark日子, 無量體溫...), 到知道有既時候, 已經兩個月la, 連過左M都唔知. 真係傻下傻下咁. 今次先稍為留意下, 計下M期.

Monkey媽媽

子爵府

yvonnejesse 發表於 11-9-27 00:30
唔通你c6好年輕力壯咁今年幾歲先?

佢30,我31囉,其實我都試咗好幾個月1,可能真係太緊張,次次都落空
魚魚媽

子爵府

yvonnejesse 發表於 11-9-27 00:32
開緊啦c6俾我吸盡喇

佢地咪好囉....玩完咩都唔洗諗,其他野女人諗哂,計日子又係我地女仔~~~
魚魚媽

大宅

我都係14/9day 1, 今個cycle係第3個cycle勒!! 已經無咩心機再諗bingo既問題, 我check紅d 係 day 10, day11 已經深線, 應該排左卵, 但我之前個兩個cycle, 都係大約day 12-14 排, 唔知點解今個月早左, lee兩日我胸無啦啦開始谷, 今日仲谷到掂下都痛唔知想點, 大家會唔會咁呢?

子爵府

CiLok 發表於 11-9-27 17:18
我都係14/9day 1, 今個cycle係第3個cycle勒!! 已經無咩心機再諗bingo既問題, 我check紅d 係 day 10, day11 ...

我依家都係咁....我叫依d做(已經以為自己有咗症),
可能真係有架,不過唔想比壓力自己,所以會迫自己覺得唔係有咗。
等到day30,m小姐唔來,一1定去買棒棒驗
魚魚媽

大宅

回覆 maggie_kaki 的帖子

我都有lee個以為自己有左症第3個月, 今個月去左旅行同太忙, 搞到都無時間諗bingo lee樣野, 點知lee兩日無啦啦! 胸脹, 肚yuenyuen, 令我個以為自己有左症又再發作

男爵府

引用:我都係14/9day+1,+今個cycle係第3個cycle勒

原帖由 CiLok 於 11-09-27 發表
我都係14/9day 1, 今個cycle係第3個cycle勒!! 已經無咩心機再諗bingo既問題, 我check紅d 係 day 10, day11 ...
我都係14/9 day one,又好像提早左排(day11倒),如果day 10 咪即係M 完第三日排mouth:,我用排卵捧day 12有淺顯線,跟著就越來越淺,我諗唔通早左排,係咪真有這可能嗎

大宅

回覆:yvonnejesse 的帖子

我係m後第五日開始深線,正常就應該day14-16先排,但我今日day14 Check過連線都冇條,所以覚得排左,因為前幾曰都多分泌,今個cycle淨係day9, day11 dodo過,都唔知有冇機會bingo.

子爵府

CiLok 發表於 11-9-27 18:06

我都有lee個以為自己有左症第3個月, 今個月去左旅行同太忙, 搞到都無時間諗bingo ...

依個症要真係有咗先會好番架.......不過我依家都會不停找事做,唔想有太多時間去想....
魚魚媽

子爵府

CiLok 發表於 11-9-27 20:16
我係m後第五日開始深線,正常就應該day14-16先排,但我今日day14 Check過連線都冇條,所以覚得排左,因為前 ...

祝你早孕....我都係呀,哈哈
魚魚媽

大宅

我都祝你早孕, 我過幾日要搬屋, 好多野搞, 但而家好攰, 周身都唔知點, 都唔知到時點搬

子爵府

引用:回覆+maggie_kaki+的帖子 我都祝你早孕,+

原帖由 CiLok 於 11-09-27 發表

我都祝你早孕, 我過幾日要搬屋, 好多野搞, 但而家好攰, 周身都唔知點, 都唔知到 ...
小心啲好呀,雖然話以為啫,都係小心啲安全

魚魚媽

大宅

尋晚九點半就訓左, 一訓訓到今朝七點半, 醒左果下就已經開始想嘔, 我諗我果個以為自己有左症, 嚴重左

Monkey媽媽  好想11月底前有; 因有師傅話, 如果我出年先有, 驚保唔到尾, 我唔想搏  發表於 11-9-28 10:06
Monkey媽媽    發表於 11-9-28 10:01

首頁

尾頁

跳至