親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆 ilovemiffy 的帖子

i will go to taipei with my mom and 2 kids (6yrs old and 4 yrs old) from dec 26 to dec 30, already booked hotel and air tickets . we will only stay in taipei because i will be the only one take care them, i cant go too far with elder and kids.......have u plan your route? I booked baby boss tickets already, planning to stay there one day.

大宅

醒目開學勳章

我地一家四口轉左去高雄墾丁, 而且我地跟團去, 冇PLAN到玩乜丫.....

男爵府

引用:我地依家轉玩第二個團,去高雄,墾丁個邊,

原帖由 嵐嵐mimi 於 11-10-30 發表
我地依家轉玩第二個團,去高雄,墾丁個邊,聽朋友講d風景好靚,我地又未去過,個團都有一個義大樂園&海洋博 ...
Which travel company? Can u give me the tour no? Tks

大宅

回覆 ilovemiffy 的帖子

Hi, ilovemiffy,

你同我個出發回程日期22-26 DEC 一樣, 行程都好相似. 現在我一家都plan緊行程:

22/12 巳BOOK飛牛牧場
23/12 未定 (溫泉)
24//12 台北
25/12 台北
26/12 回港

禁止發言

好媽媽勳章

大宅

引用:回覆+嵐嵐mimi+的帖子 hi,+可唔可以俾個旅

原帖由 smile2003 於 11-11-14 發表
回覆 嵐嵐mimi 的帖子

hi, 可唔可以俾個旅行社同團號我呀.
墾丁團團號係KHH04M, 坐華信機 10:15AM 出發, 到港8:15PM, 第一晚住墾丁牛仔度假村, 第二晚住義大, 第三晚住四星....我都係因為樓主所以我都報了呢個團

大宅

引用:Quote:原帖由+smile2003+於+11-11-14+發表

原帖由 幸福張C奶 於 11-11-14 發表
墾丁團團號係KHH04M, 坐華信機 10:15AM 出發, 到港8:15PM, 第一晚住墾丁牛仔度假村, 第二晚住義大, 第三晚 ...
忘記講係跟永安

大宅

醒目開學勳章

回覆:台北聖誕節凍唔凍???

Sorry,近排冇睇邊,冇答到添,唔知依家我地個團full左未呢?因為個團好早就成左團啦,有興趣,時間又岩既就快d報啦,多d小朋友熱鬧d

水晶宮

台北聖誕節凍唔凍???

同香港差不多

大宅

引用:Sorry,近排冇睇邊,冇答到添,唔知依家我

原帖由 嵐嵐mimi 於 11-11-14 發表
Sorry,近排冇睇邊,冇答到添,唔知依家我地個團full左未呢?因為個團好早就成左團啦,有興趣,時間又岩既 ...

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

大宅

醒目開學勳章

回覆 joeywongmy 的帖子

你個仔幾歲丫??? 我都未知我老公想點, 之前佢都有講過話最尾個日好悶, 唔知可唔可以唔JOIN佢地, 自己去玩?? 不過都要睇下個導遊點安排, 因為佢地個行程可能會調黎調去, 而且我都唔清楚高雄有咩好玩, 我都係第一次去台南

禁止訪問

大宅

醒目開學勳章

回覆:joeywongmy 的帖子

Oh……真係失望,我個仔都係 3 歲,仲以為有多個小朋友一齊去添,不過24號出發,d團費已經加價啦

大宅

我地都報左TP 29 DEC ~ 01 JAN, 中國旅行社, $3300/位 (包晒TAX & INSURANCE), 個行程都OK, 有溫泉,仲有一日全日自由活動, 我地一行8人...有大有細, 覺得個行程都幾C服...所以報左喇

禁止訪問

大宅

醒目開學勳章

希望大家都玩得開心D.......

大宅

引用:希望大家都玩得開心D.......

原帖由 嵐嵐mimi 於 11-11-21 發表
希望大家都玩得開心D.......
你交哂尾數未呀?

大宅

醒目開學勳章

回覆:幸福張C奶 的帖子

未交丫,下個星期會交嫁啦

大宅

引用:未交丫,下個星期會交嫁啦 +

原帖由 嵐嵐mimi 於 11-11-27 發表
未交丫,下個星期會交嫁啦

首頁

尾頁

跳至