興趣嗜好

跳至

首頁
23456...10

尾頁

洋房

Re: N70

我剛在yahoo拍賣場買左一張512mb mmc全新$300,都好抵,因出面普通一張mmc都要$260,而nokia原裝入面多好多software and game,同埋nokia專門店係冇512mb card賣,只賣256mb,所以一定要跟機買先有,或者你可去出面買張512mb,然後去nokia專門店叫佢幫你安番d software and game,但要比$80,你上yahoo睇吓 la,不過未必可$300,可能要$320 or $350。

係百老匯有得買 mmc 512mb, 都係三百大元, 因為跟機個張實在唔夠用, 我而家張 512 都用左成二百 mb , 但裝左好多software, game, song...

你地有冇裝以下的軟件呀 :
1. 來電大頭
2. autolock
3. 有聲詞典(英語&國語)
4. 數獨SODUKE
5. 連線麻雀

介紹你地去一個web site, 有好多關於N70 的download ga.

http://www.kissmeb4ugo.com/forum/index.htm

大宅

好媽媽勳章

GB,
$183(2000min網外,1200網內)

Jelly-Fish,
我在電腦廣場見到d mmc 512mb card都係$260,但入面就乜都冇,要自己裝,所以我都寧願$300買張nokia原裝入面乜都有嘅!入面有齊你講果d軟件,因我好怕煩....

大宅

唔知你地要買card tim~~ 我朋友公司賣緊samsung ic 架rs-mmc card~~ $240/張,我買左2張~ 當然入邊乜都冇~~ 不過我冇玩game,都係用黎影相,save d mp3~

大宅

岩岩新o左換N70好似好難用...
點dwl d 歌去部機到呢???係咪要裝晒跟機2隻軟件先呢???
唔該可唔可以教教我呢??? :-( :-( :-(

洋房

你只要裝Nokia PC Suite 6 就可以, 或者如果你有card reader, 就唔需要裝任何軟件, 只要把張mmc插入card reader 就可以把歌拉入張咭.

大宅

Jelly-Fish l

唔該晒...我想問你係咪有裝下面軟件...可唔可以教我點裝呢???
1. 來電大頭
2. autolock
4. 數獨SODUKE
5. 連線麻雀

洋房

你比個email address我send比你啦

大宅

Jelly-Fish :

好呀...唔該晒
[email protected]

男爵府

JELLY-FISH
可唔可以send埋比我呀

[email protected]

thanks alot

男爵府

jelly-fish
我都買咗張512咭,但唔可以自己將256既software過去512, 咁係咪我攞將512咭去nokia專門店叫佢幫你安番d software and game,比$80,就ok架啦

洋房

Christy 寫道:
jelly-fish
我都買咗張512咭,但唔可以自己將256既software過去512, 咁係咪我攞將512咭去nokia專門店叫佢幫你安番d software and game,比$80,就ok架啦

其實可以自己copy過張新咭度, 你益左佢地啦.

洋房

kitty04, christy,

check yr mail.

男爵府

但係我試過唔得喎
你可唔可以教吓我呢
Jelly-Fish 寫道:
[quote]
Christy 寫道:
jelly-fish

其實可以自己copy過張新咭度, 你益左佢地啦. [/quote]

洋房

首先你要格式化隻新咭, 然後download我比你條link個file, file name is new_mmc, details refer to the email. Then copy all the file from the new_mmc to your new card.

**記住有些隱藏左既file, 都要一齊copy呀**

大宅

我收到啦唔該晒...我試吓先如果唔得我再問你呀
thank you....

大宅

Christy :

請問你bb個2006點整o家...可唔可以教我呀
唔該

大宅

麻雀 & 有聲詞典(英語&國語) 無 attached file 呀
可唔可以再send多次比我呀...唔該

大宅

你show o個個網頁我有注冊,但一直收唔到注冊碼。你可唔可以話我知點裝?pls check ur pm!thx
kitty04 寫道:

唔該晒...我想問你係咪有裝下面軟件...可唔可以教我點裝呢???
1. 來電大頭
2. autolock
4. 數獨SODUKE
5. 連線麻雀
該用戶已被刪除

洋房

kitty04 寫道:

麻雀 & 有聲詞典(英語&國語) 無 attached file 呀
可唔可以再send多次比我呀...唔該

你係要去我比你有聲詞典的郵件上有一個web link, 去download 左file先得, 因為這個file成117Mb太大我send唔到比你的.

首頁
23456...10

尾頁

跳至