自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

-bella- 發表於 12-4-14 13:13
我淨係覺得佢met唔甩陣mk味,好老泥

難聽d講, 係mk都不如, 似係屋邨c9咋, 即係閒時約班fd打麻雀, 夠鐘就湊仔放學果隻feel呀
講真性格主宰命運, 個格咁爛撻撻, 講野好似妙咀妙舌咁, 真係幾難會有正經男人睇得上眼架

shop_baby  AGREE  發表於 12-4-15 00:59

子爵府

引用:Quote:原帖由+54heima+於+12-04-14+發表節

原帖由 chickenwing2006 於 12-04-14 發表
Agree

水晶宮

我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 熱血勳章 畀面勳章 有「營」勳章 陪月勳章 爸B勳章 大廚勳章

54heima 發表於 12-4-14 02:35
節目幾個嘉賓有分階層的,Gobby是草根...Bonnie同Suki是普通中產...Mandy同Flo是中上階層...參與咩活動係跟 ...

有時我都覺得係木門對木門, 竹門對竹門~
夾硬同佢配個機師都九唔搭八拉, 牛頭唔搭馬咀仲衰~

男爵府

1) 如果樓主覺得呢位女士賺哂咁so, 下次再有類似節目自己可以上去俾人評頭品足一吓, 睇吓賺左d咩? 係咪真係好似樓主講賺哂?

2) 我地只不過係一班觀眾去收睇一個節目, 用不著又mk又草根又c9去評擊一個女性, 再睇吓批人別人既自己有幾咁正、 自己有無試過俾人批評, 己所不卻物施於人, 自己都唔鍾意俾人話c9or港女, 做乜要咁話人。

以上個人意見, 唔啱睇可以skip左去唔好睇。

水晶宮

我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 熱血勳章 畀面勳章 有「營」勳章 陪月勳章 爸B勳章 大廚勳章

OneTwoThree 發表於 12-4-15 00:53
1) 如果樓主覺得呢位女士賺哂咁so, 下次再有類似節目自己可以上去俾人評頭品足一吓, 睇吓賺左d咩? 係咪真係 ...

有時講野真係唔好去到咁盡, 你估人地咁咁MK, 咁C9架咩~
好多野都會因為環保因素影響架麻~

眼中睇到人地有刺, 但睇唔到自己GE樑

伯爵府

畀面勳章

引用:1) 如果樓主覺得呢位女士賺哂咁so, 下次再

原帖由 OneTwoThree 於 12-04-15 發表
1) 如果樓主覺得呢位女士賺哂咁so, 下次再有類似節目自己可以上去俾人評頭品足一吓, 睇吓賺左d咩? 係咪真係 ...
我都覺。雖然牛唔飲水唔cum得牛頭低,但唔洗咁盡囉。

http://www.edu-kingdom.com/?10928
教育王國個人空間

公爵府

引用:Quote:OneTwoThree+發表於+12-4-15+00:53+1

原帖由 lambing 於 12-04-15 發表
有時講野真係唔好去到咁盡, 你估人地咁咁MK, 咁C9架咩~
好多野都會因為環保因素影響架麻~
十分同意!

禁止訪問

BK Milk勳章

引用:....衰d 講(我講我自己)..我諗就算我幾恨拍

珍珠宮

侯爵府

頭先喺電視度見到佢,覺得有脫胎換骨嘅感覺,原來牙齒真係咁影響一個,同埋佢講嘢同妝扮都得體咗好多。

首頁

尾頁

跳至