夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆:PAYESI 的帖子

Karryy,頂住呀!我地撐你架!雖然事與願違,但你要堅強,要冷靜,要𡃶自己,你仲有個仔呀!

禁止訪問

回覆:如果佢無呃我, 希望我唔係發夢!

子爵府

樓主加油

珍珠宮

環保接龍勳章

PAYESI 發表於 12-9-17 16:57
回覆 happyb_happyb 的帖子

happyb,

咖啡妹, 首先多謝妳告知樓主近況~

karryy, 聽到呢個壞消息, 我地都好心痛, 但妳一定要振作, bb仲要妳照顧及愛錫佢架, 而且損失既唔係妳, 係妳c6損失一個愛佢既人, 呢度真係好多人撐妳, 妳一定要頂住呀~~~加油~~

pinky30312    發表於 13-1-29 11:05

男爵府

唔好跟,要走留唔住,要留趕不走,小心產後抑鬱,因為我同你case差不多。不過老公即刻飛咗佢,因為開始無耐,不過我已經有抑鬱,平靜還好,有小小刺激就大鍋!而家最重要系自己同BB!

侯爵府

畀面勳章

其實樓主冇嬲佢老公,我地支持佢就夠啦,佢都好識諗

大宅

樓主、一斉加油努力、對自己好D呀

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

大宅

樓主,
睇到我都哭了。

希望你加油振作!
BB需要你!
加油呀!

大宅

樓主,請你堅強,因為你仲有小朋友!

禁止訪問

男爵府

樓主你要加油呀!樓主,你經歷過的,我也經歷過! 輸人唔好輸陣!<br><br>

子爵府

回覆 karryy 的帖子

我C6同29一齊2年。。2年黎,佢晚晚都有返屋企同我食飯。。。。

男爵府

畀面勳章

樓主,加油振作呀!要對自己同bb好,呢個世界唔會無咗邊個唔得㗎?

hohohohooooooo

大宅

樓主,加油。<br><br>

大宅

咁多位,多謝哂!其實由澳門事件到今日,佢每晚都有返屋企食飯(除咗一兩晚公司食飯田),每逢週末亦同我一齊!佢哋其實真係分過手,不過最近好似一齊返,放工喺泳池游過兩次水。我而家諗返,事發至今,我處理得唔好,我要佢報到,我好易懷疑佢,反之,佢覺得同個女人一齊好舒服,無壓力!我唔係話佢咁做啱,但所有事必有因,佢定力唔夠係事實,但我製造機會俾咗個女人,亦係事實!我今次檢討過後,由星期六到今日,我無check佢,我同佢講我會原諒佢同俾時間佢,我同佢講我同阿仔都好需要佢!個女人仲後生,佢搵到個更好嘅機會好大!我同老公係有感情嘅,我知道佢都唔會捨得唔要我同個仔。呢啲全部係事實,我相信佢心裡明白,只係未可以即時放棄個人人女,畢竟,個女人好識做,唔會有要求,令我老公覺得佢好好,好似欠佢咁!多得咖啡妹同全為愛(嘅文章),我用佢嘅角度諗嘢!我知道佢仲好愛我同尊重我(如果唔係已經唔再喺屋企)!所以我俾自己同佢多次機會!為咗個家、仔仔同我自己,我會怒力!

pinky30312    發表於 13-1-29 11:08

大宅

對吾住摟主,我想講返你聽,我以前有個6年ge男朋友,出過軌好多次,次次原諒返都會對我特別好,就系為左鋪排後面黎緊果幾日出外公幹.......
我有特登走去機場撞到正幾次,之後直頭吾肯同我講邊班機到港tim.....

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:咁多位,多謝哂!其實由澳門事件到今日,佢

原帖由 karryy 於 12-09-18 發表
咁多位,多謝哂!其實由澳門事件到今日,佢每晚都有返屋企食飯(除咗一兩晚公司食飯田),每逢週末亦同我一 ...
希望你c6盡快撇甩個狐狸精,呢d女人好識攻心計,以退為進<br><br>

男爵府

maymaywong88 發表於 12-9-18 09:34
希望你c6盡快撇甩個狐狸精,呢d女人好識攻心計,以退為進
這種女人真係好知男人心,講攻心計真係要認輸,不過樓主千其唔好放棄﹗加油﹗

大宅

樓主有決定,我地一定支持你!!!<br><br>

首頁

尾頁

跳至